Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada bir arkadaşım Bülent hocanın hastası, karı koca covid geçirdiler sperm hasarı olabilir 3 ay bekleyin demiş hemşire. Test verecekler beklerken de. Covid geçirenler burada da var haberiniz olsun.. spermin yenilenme süresi 3 ay zaten sıkıntı varsa test yaptırın bu sürede doktorunuz takviye falan verir

Bitanem senin hareketli de olman lazım dikkatli bir şekilde yürüyüş yaparsan o da kan akışını dengeliyor. Ayrıca bebeğin organları 10. haftada tamamlanıyormuş kan sulandırıcı da kullanıyorsun Rabbimin izniyle her şey güzel olacak

Amin canım inşallah virüs muhabbetinden çok çıkmıyorum çıkarsamda yarım saat yürüyüp geliyorum haftada 3 gün falan o da. Spora gidiyodum dondurdum ocak ortasına kadar bakalım virüs azalırsa eğer havuza gidicem sadece en yararlısı o diyolar.

Kuzumm inşallah bende hayırlısıyla atlatırım şu süreci

Canım çok doğru söylüyorsun. Ama psikolojik olarak da sıkıntılı bir dönemden geçiyorum sanki. Bi anda da böyle şeyler söylenmesi daha da kötü hissetmeme sebep oldu. İnşallah şu testlerde bişey çıkmaz da biraz daha rahatlarım

Histeroskopi yaparsa zaten hemen tüpyapmaz kuzum bekle diyecek
Oturma odası, koridor ve banyo kaldı. Yoruldum kızçeler. Sabah da işe gitmeden yaparsam biter
Ellerin dert görmesin teo m şu aşağıdaki mesaja canım sıkıldı
Yapma yaa yani test sonucu iyi çıksa da mı yapmıyormuş?
Kız uykun kaçmasın bu saatte

Tatlım bende son beraberlikte ilk ayak dikleyip bel altına yastık koydum sonra yüz üstü yattım hiç kalkmadan. Sabah duş aldım işe gittim.
yaaaaa bunu biri çıkıp detaylııııı anlatsınnn demek işe yarayan bir pozisyoooonnnnnnnnnn ama ilişkiden sonra dönünce spermler dışarı akmayacakmı

yaaaaa bunu biri çıkıp detaylııııı anlatsınnn demek işe yarayan bir pozisyoooonnnnnnnnnn ama ilişkiden sonra dönünce spermler dışarı akmayacakmı
Tatlım zaten ilk 3 4 dk da sperm ulaşıyor o esnada ayaklarım dikili havaya sonra yüz üstü yattım. Bende o mı etkili oldu bilemem tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…