Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal tarçın çörek otu, ovulasyon takibi ve bu yatış pozisyonu bu ay ki yapılacaklar listem benim "to do list" anca böyle olur
Gebelik haberi almasaydım yapacaklarım şöyleydi
1. Süt maydonoz
2. Yakı
3. Sağan kürü
4. Çörekotu bal tarçın

Gebelik haberi almasaydım yapacaklarım şöyleydi
1. Süt maydonoz
2. Yakı
3. Sağan kürü
4. Çörekotu bal tarçın

Süt maydanoz yapamam kuzum ya o şekilde bekleyemem sanırım.
Bak tarçın çörek otu bazen kist oluşturabiliyormuş o yüzden bu ay onu yapayım sonraki ay soğan kürü dedim. Tabi inşallah gerek kalmaz ama kaç aylık plan yapıyorum umutlara bak nerelerde

Umut hep olsun canım benim.
Allah'ım güldürecek hepimizi

Bildiğin su gibi akıntı geliyordu benden. Meğer bebeğimin suyuymuş

Bi çılgınlık yapsam mı bu ay melek kuzuma gebe kaldığım ay ilişkiden hemen sonra ayağa kalktım nasılsa olmuyor diye, duş aldım ve senin anlattığın pozisyonda uyudum bunu net hatırlıyorum kuzum
Ben bi yarim saat 45 dakika somra banyo yapmistim
Gece boyuncada o sekilde uyumaya calismistim.
Canim progestan kullânirken ki ben agizdan alıyorum lekelenme falanda oluyodu o zaman daha koyuydu. Simdi tek sefer aliyorum yine gunde. Ama acik renk akinti devam ediyor . Anormal bi durum degildir muhtemelen.

Demekki progestan yapıyo canım dr a gösterdim lekelenme değil bu demişti ondan sonra içim rahatladı çok şükür deli gibi noluyo bana diye dolanıyodum ortalıkta. Çok olursa dr a söylerim o zaman öyle böyle geçicek artık :)

Benim de düşükte olmuştu canım aynısı. Düşünme eskileri şimdi ay yine getirdim aklına üzülüyorum valla. Bu farklı bişey yoğun canım
Eskilerden değil de balım ola ki hamile kalırsam hep korkuyla geçecek. Sen aksatma da doktoruna sor mutlaka

cakltanesi kuzum aklınıza getirdim yazmışsın olur mu öyle şey. Siz hele sağlıkla kavuşun Allah'ın izniyle, bizim de yeğenlerimiz onlar
Canım ya sorma valla mümkün olduğu kadar artık stres yapmamaya çalışıyorum. İlk başlarda fenaydı durumum burda da yazıyodum darlıyodum valla sizi. 10. Haftada rahimden kan alıp beslenmeye başlıyomuş ilk defa öncekide 10+2 de düşmüştü. Kullandığım kan sulandırıcılar işe yarasın diye dua ediyorum valla sürekli yine aynı şey olmasın diye. Dediğin gibi çok stresli oluyo ama sürekli bişey olmıcak herşey iyi diye sayıklıyorum rahatlamak için

Korkma canım gebelikte akıntı miltarı ve yoğunluğu çoğalabilir sarı koyu sarı veya beyaz akıntı olabilir çok normaldir. Fitili ben uyumadan önce kullanıyordum sabaha kadar kalkmıyordum o zaman sızıntı olmuyordu

Yatarken çok rahatsız ediyo beni akıyo yinede denedim ama o dış kabı garip bişey çıkıyo falan. Allah bundan sonra hepimize olumlu deneyimler yaşatsın

Kız yine mi fikir değiştin hızına yetişemiyorum
Ben de ben de.. ya başkentte daha önce yine tam tedaviye başlayacakken bırakmıştım. Hoca bu sefer kesin geleceksen anlatayım falan dedi ve düşük yapmış olmamla baya ilgilendi ama laboratuvara hiç güvenmiyorum

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah

Anoyyyy tüp müü

Benim çok akıntım oluyordu sarı beyaz .. normalde adet öncesi de oluyordu ama hala akıntım başlamadı ne tuhaf bir adet öncesi yaşıyorum Ya rabbim
Evet artık beklemek istemiyorum ama başkentteki doktorum yapışıklık devam ediyor olabilir sulu ultrason çekip histeroskopi planlarız dedi. Sahneden koşarak uzaklaştım
O yüzden Bülent hocada hemen tüp bebeğe başlayamayabiliriz belki histeroskopi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…