Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom kızlar şu sperm durumunu bu kadar dert etmeyin her bünyede aynı olabilir mi sizce? Elbette doktor daha da garanti olsun başarı oranı artsın diye böyle bir yönteme gitmiş olabilir ama test yapılmadı nedir ne değildir henüz net bir şey yok. Şimdiden sıkmayın canınızı. Daha önce anlatmıştım benim arkadaşımın eşinde üç sperm bulundu üç adettt ve ikizleri var

En doğrusu şu zamanda canım, evde mümkün olduğunca yine hafif hareketler yaparsın havuz gebelikte sıkıntı oluşturuyor mu acaba?

En doğrusu şu zamanda canım, evde mümkün olduğunca yine hafif hareketler yaparsın havuz gebelikte sıkıntı oluşturuyor mu acaba?
Temizliği önemliymiş normalde de önemli bi faktör bu. Klor kullanmıyolarmış tuz sistemi var temizlenmesinde daha sağlıklıymış belki klor oranı çok düşüktür hafif ekleme yapıyo olabilirler. 3 yıldır gidiyoruz hiç sorun olmadı hem kışın pek kimse gelmiyo belki 1 yada 2 kişi oluyo o yüzden daha iyi gibi sanki

Günaydın canım. Bu gün kasık ağrım var kramp gibi keskin ara ara giriyor. Bel sırt ağrısı devam.
Sen nasılsın
Sen bende ki kasık ağrısı gör hapşırınca 2dk kıvranıyorum sancıdan bide arada kaçırıveriyorum. Sırt ağrısıda normal canım ben bazen uyuyamıyorum ağrıdan. Biraz can sıkıcı oluyo tabi bu durumlar ama bunları hissetmek yinede güzel bebiş içerde sıkı sıkı tutunuyo demekki diyorum esas ağrım sızım olmayınca neden yok diye panik oluyorum artık

Anladım kuzum o zaman iyi gelir hareketlilik için de

Diyorsun eşini pataklama

Ben de görüştüm canım Bülent Beyle. Gelmeden test yaptırıp gönderin dedi bana da. Eşim haftaya yaptıracak bir de ocak sonu yaptıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…