Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya işte ne biliyim üzülüyorum acaba degerlendiremedim mı diye ilk ovulasyon demem inşallah tutturmusumdur ağzından baall damliyir
Canm günlere cok takılma ben aylardır daha dgrusu sadece bn degl burada ki herkes adet bitiminden başlayıp gün aşırı degerlendiriyo tutacagı varsa tutar ztn stres yalma

Tmm aşkooo hc skıntı degl ellerine saglk afyt bal şeker olsun

Aynen kuzum hadi inşallah brsey ckmaz

Kusum ben senden bu ay bekliyorum biseyler daha oncede demistim.beklemende yarar var diye dusunuyorum
Bitanecik lariiimm

Aynen kuzum hadi inşallah brsey ckmaz
İnşallah canım benim
Sevdigimin gözlerini yolda yavuklumun gönlünü darda bırakmadan yettim larim
Gelll bebeğemmm
Kusum ben senden bu ay bekliyorum biseyler daha oncede demistim.beklemende yarar var diye dusunuyorum

Bitanecik lariiimm
Kuzummm Canım benim keşke olsa adet olmasam iyi
Hercai gecem bu akşam pür dikkat ona bakıyorum siz nabersiniz güzellikler
İyi seyirler bebeğimm iyiyiz biz seni merak ettim ben
Ne yemek yaptın
Aşkım belen tava pilav salata ayran yaptım ancak yetiştirebildim

Bugün ne yemek yaptınız kızlar? Yarın için fikir olur bana
Kusum adet gelmedigi surece umut var demektir. Allah buyuk belkide bu gecikme bebege kismettir. Is basi yaptigimiz icin yemegi kayivalidem yapiyo bu ara bugunde nohut pilav erik kompostosu vardi. Canim istiyodu valla iyide oldu.

Bugün ne yemek yaptınız kızlar? Yarın için fikir olur bana
Benim koca yoktu evde pizza vardı bugün hazırciyim yarın ki menüm belli benim koca et pilav hastası yarın haşlama pilav cacık salata

Benim koca bi film bulmuş tavsiye üzerine onu izliyoruz 2.5 saat sürüyomuş bide alt yazılı
Hangi film kız
Kusum adet gelmedigi surece umut var demektir. Allah buyuk belkide bu gecikme bebege kismettir. Is basi yaptigimiz icin yemegi kayivalidem yapiyo bu ara bugunde nohut pilav erik kompostosu vardi. Canim istiyodu valla iyide oldu.
Mmhhh erik kompostoya bayılırımmm
Benim koca yoktu evde pizza vardı bugün hazırciyim yarın ki menüm belli benim koca et pilav hastası yarın haşlama pilav cacık salata
Ohhh yarasınnn
Owwww hadi bakalım begenirsn bizede söle bbgm :)
SEN de izle kız fıtı fıtı yapın az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…