Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm benimmm Nasılsın lariciiiim
Canım benim ben iyiyim aleti bekliyorum sen nasılsın
merhaba,günaydın klomen ovitrelle ve progestan kullanan var mı aranızda. bır kaç sorum var merak ettıgım yardımcı olablırmısınz.
Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gibi kalırsın evet canım söylediklerinin hepsini üç ay kullandım yardımcı olabileceğim bir şey olursa mutlu olurum rahat rahat sorabilirsin
Tatlım sen de özlendinnn ben de okuldayım bildiğin gibi geçiyor günler kuzum okul kahvesi ektedir Eki Görüntüle 2749051
Afiyet olsun öğretmenim
Afiyet olsun bende kabak çekirdeği fıstıkla devam
Şifa olsun canım yarasın
Yok canım akşam eşim gelirken alacak eczaneye gitmeye korkuyorum
Hadi hayırlı haberlerle inşallah
Evet bebeğim
miribaaaaaaaaaa kızlar
Sana da merhaba Ajda Pekkan
Kizlar teste gerek kalmadi bugun regl oldum
Ahh canım benim ya Yeni ay yeni umut olsun inşallah
Ocakta benim

olmazsa diyetisyene baslicam abla ya zayıflamam lazim
Kız baya kilo almışsın hemen diyet
Insallah Canim Allah razi olsun Simdi tekrar tedaviye baslamak icin sizce bugunumu yoksa dunumu doktora soylemem gerek adet diye
Canım adetin 2. Günü gitmelisin
Hamilelik haberi veren yok mu kızlar yeni hafta için motivasyon olurdu.. Herkese mutlu haber alacağı bir hafta diliyorum :) Ben de bekliyorum iğne sonrası 12.gün bugün..
Bergüş nasılsın? Ben de peraares ten bekliyorum güzel haberi olabilir test yaptın mı canım
LaRisaCca canım nasılsın sanırım regl bekliyorsunnn inşallh gelmez ve sonu bebiştir
Canım benim iyiyim sen nasılsın? Özledim seni hafta sonu .. neler yaptın? Enişte napıyo inşallah kuzum inşallah hiç umudum yok

Canım benim iyiyim sen nasılsın? Özledim seni hafta sonu .. neler yaptın? Enişte napıyo inşallah kuzum inşallah hiç umudum yok
valla bende özledim ya haftasonları girmek zor oluor.. pc başına geçince hemen yazıyım dedim canımm cumartesii çalıştık biz ... pazarda evdeydimm temizlik falann uğraştımm..enişte napsın kafasına göre geliyor hadi çocuk yapalım diyorr

Erkeklerin hepsi aynı yemin ederim çocuk yapma bahanesiyle bizi kullanıyolar sanırım

Ne güzel kuzum hem kimyasal olması da iyi bir şey herkeste olmasa da sonrasına gebe kalan çok inşallah rahim kendini buna hazırlamıştır diyelim biz güxle yönünden bakalım
afyt olsun balımmmmmm pazrtesileri yogun oluyor genelde kolay glsn bebikimmmm
Teşekkür ederim tatlımmm sana da kolay gelsin
1 senedir burdayım da hastane temizlik derken fazla giremiyorhm bu aralar yok geceleri sohbet ediyoduk
Ben epeyce ara verdim ondan tanımıyorum demekki kuzum
miribaaaaaaaaaa kızlar
Miribaaa şekerimmm
MelodiminEsi canım nasılsın moral olarak nasıl oldun
Kuzum bildiğin gibi sen nerelerdesin ya kaç zamandır

Sorma abla tiroid iltihabı vardı geçti az yiyorum ama alıyorum yinede bende anlamadım

cakltanesi canım bebiş nasıl nasıl gidiyor gebelik
İyiyim canım iyiyim diyim iyi olalım :) bu aralar havalardan heralde başım ağrıyo. Bebiş iyi sanırım haftaya salı gidicem dr a ikili tarama testi var bakalım ne çıkıcak yaşımda 36 olunca risk yüksek çıkabiliyormuş o yüzden testleri araştırıyorum. Amniyosentez sıvısı alıyolarmış o biraz tehlikeliymiş alternatifi varmı yok mu ne kadar tutuyo bunlarla beynimi yakıyorum evde boş oturmak kötü. Sen napıyosun nasılsın?

dur karışayım sana aleti mi bekliyorsun aboooowwwww

Erkeklerin hepsi aynı yemin ederim çocuk yapma bahanesiyle bizi kullanıyolar sanırım
benim ki çocukları çok seviyo flört zamanı öyle kandırdımda evlendim bak gözümde canlandı birden. Çocuk yapmamız lazım diye diye başını yedim adamın

Kuzum kafanı böyle şeylere yorma şimdiden

İyiyim kuzum çok şükür yumurtalıklar büyüyor heralde kasım kasım kasılıyor alt taraf

Aynen canım herşey Allahtan bu kadarınada çok şükür

Sorma abla tiroid iltihabı vardı geçti az yiyorum ama alıyorum yinede bende anlamadım
Canım ilaca başlamadın mı
dur karışayım sana aleti mi bekliyorsun aboooowwwww
Ehehheeh :))) öyle bir alet kiii çok keyifli zamanlar yaşatacak
benim ki çocukları çok seviyo flört zamanı öyle kandırdımda evlendim bak gözümde canlandı birden. Çocuk yapmamız lazım diye diye başını yedim adamın
Ahahah :))) gözümde canlanır koskoca mazi..
Kızlar günaydın, aranızda erken düşük yapan var mı?
Canım benim günaydın. Ne kadar erken? Benimkiler 15. Hafta
İyiyim kuzum çok şükür yumurtalıklar büyüyor heralde kasım kasım kasılıyor alt taraf
Ne güzel işte canım sağlıklı yumişler olup gelsinler inşallah

Tiroid
ilani kullandım geçti tiroid ama kiloları kaldı l haliyle ama vercem inat ettim termal takım falan aldım

Erken düşük nasıl oluyo canım bilmiyorum ama 10. Haftada düşük yapmıştım

Yerleşme esnasında kimyasal yada sizinkilere erken düşük diyorlardır.
Kızlar benden dün bi et parçası geldi fotosunuda çektim. Kürdanla falan baktım kan değildi etti
Bu neyin nesi. Burayamı koysam, yada midesi bulanan olur kabul edene özelden mi atsam. Biri beni aydınlatsın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…