- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #55.201
Canım benim ben iyiyim aleti bekliyorum sen nasılsınCanımm benimmmNasılsın lariciiiim
Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gibi kalırsın evet canım söylediklerinin hepsini üç ay kullandım yardımcı olabileceğim bir şey olursa mutlu olurum rahat rahat sorabilirsinmerhaba,günaydın klomen ovitrelle ve progestan kullanan var mı aranızda. bır kaç sorum var merak ettıgım yardımcı olablırmısınz.
Afiyet olsun öğretmenimTatlım sen de özlendinnnben de okuldayım bildiğin gibi geçiyor günler kuzum okul kahvesi ektedir Eki Görüntüle 2749051
Şifa olsun canım yarasınAfiyet olsunbende kabak çekirdeği fıstıkla devam
Hadi hayırlı haberlerle inşallahYok canım akşam eşim gelirken alacak eczaneye gitmeye korkuyorum
Evet bebeğim
Sana da merhaba Ajda Pekkanmiribaaaaaaaaaa kızlar
Ahh canım benim yaKizlar teste gerek kalmadi bugun regl oldum
Kız baya kilo almışsın hemen diyetOcakta benim
olmazsa diyetisyene baslicam abla ya zayıflamam lazim
Canım adetin 2. Günü gitmelisinInsallah Canim Allah razi olsunSimdi tekrar tedaviye baslamak icin sizce bugunumu yoksa dunumu doktora soylemem gerek adet diye
Bergüş nasılsın? Ben deHamilelik haberi veren yok mu kızlar yeni hafta için motivasyon olurdu.. Herkese mutlu haber alacağı bir hafta diliyorum :) Ben de bekliyorum iğne sonrası 12.gün bugün..
Canım benim iyiyim sen nasılsın? Özledim seni hafta sonu .. neler yaptın? Enişte napıyo
valla bende özledim ya haftasonları girmek zor oluor.. pc başına geçince hemen yazıyım dedim canımm cumartesii çalıştık biz ... pazarda evdeydimm temizlik falann uğraştımm..enişte napsın kafasına göre geliyor hadi çocuk yapalım diyorrCanım benim iyiyim sen nasılsın? Özledim seni hafta sonu .. neler yaptın? Enişte napıyoinşallah kuzum inşallah hiç umudum yok
Erkeklerin hepsi aynı yemin ederimvalla bende özledim ya haftasonları girmek zor oluor.. pc başına geçince hemen yazıyım dedim canımm cumartesii çalıştık biz ... pazarda evdeydimm temizlik falann uğraştımm..enişte napsın kafasına göre geliyor hadi çocuk yapalım diyorr
Ne güzel kuzum hem kimyasal olması da iyi bir şey herkeste olmasa da sonrasına gebe kalan çok inşallah rahim kendini buna hazırlamıştır diyelim bizYok canım temiz çıktı hiç bi sıkıntı yok dedi doktorum fakat eğerki tüplerde bizim göremeyeceğimiz kadar küçük yapışıklıklar varsa bunlar temizlenmiştir dedi galiba bendede öyle birşeyler vardı çünkü hsgden sonra hemen hamile kaldım o yapışıklıklar ultrasonda ve filmde gözükmezmiş sadece hsgde sıktığı o basınçlı suyla temizlenirmiş
Teşekkür ederim tatlımmm sana da kolay gelsinafyt olsun balımmmmmmpazrtesileri yogun oluyor genelde kolay glsn bebikimmmm
Ben epeyce ara verdim ondan tanımıyorum demekki kuzum1 senedir burdayım da hastane temizlik derken fazla giremiyorhm bu aralar yok geceleri sohbet ediyoduk
Miribaaa şekerimmmmiribaaaaaaaaaa kızlar
Kuzum bildiğin gibi sen nerelerdesin ya kaç zamandırMelodiminEsi canım nasılsın moral olarak nasıl oldun
Sorma abla tiroid iltihabı vardı geçti az yiyorum ama alıyorum yinede bende anlamadımCanım benim ben iyiyim aleti bekliyorum sen nasılsın
Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gibi kalırsın evet canım söylediklerinin hepsini üç ay kullandım yardımcı olabileceğim bir şey olursa mutlu olurum rahat rahat sorabilirsin
Afiyet olsun öğretmenim
Şifa olsun canım yarasın
Hadi hayırlı haberlerle inşallah
Evet bebeğim
Sana da merhaba Ajda Pekkan
Ahh canım benim yaYeni ay yeni umut olsun inşallah
Kız baya kilo almışsın hemen diyet
Canım adetin 2. Günü gitmelisin
Bergüş nasılsın? Ben deperaares ten bekliyorum güzel haberi olabilir test yaptın mı canım
Canım benim iyiyim sen nasılsın? Özledim seni hafta sonu .. neler yaptın? Enişte napıyoinşallah kuzum inşallah hiç umudum yok
İyiyim canım iyiyim diyim iyi olalım :) bu aralar havalardan heralde başım ağrıyo. Bebiş iyi sanırım haftaya salı gidicem dr a ikili tarama testi var bakalım ne çıkıcak yaşımda 36 olunca risk yüksek çıkabiliyormuş o yüzden testleri araştırıyorum. Amniyosentez sıvısı alıyolarmış o biraz tehlikeliymiş alternatifi varmı yok mu ne kadar tutuyo bunlarla beynimi yakıyorumcakltanesi canım bebiş nasıl nasıl gidiyor gebelik
dur karışayım sana aleti mi bekliyorsunCanım benim ben iyiyim aleti bekliyorum sen nasılsın
Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gibi kalırsın evet canım söylediklerinin hepsini üç ay kullandım yardımcı olabileceğim bir şey olursa mutlu olurum rahat rahat sorabilirsin
Afiyet olsun öğretmenim
Şifa olsun canım yarasın
Evet bebeğim
Bergüş nasılsın? Ben deperaares ten bekliyorum güzel haberi olabilir test yaptın mı canım
Canım benim iyiyim sen nasılsın? Özledim seni hafta sonu .. neler yaptın? Enişte napıyoinşallah kuzum inşallah hiç umudum yok
Erkeklerin hepsi aynı yemin ederimçocuk yapma bahanesiyle bizi kullanıyolar sanırım
Kuzum kafanı böyle şeylere yorma şimdidenİyiyim canım iyiyim diyim iyi olalım :) bu aralar havalardan heralde başım ağrıyo. Bebiş iyi sanırım haftaya salı gidicem dr a ikili tarama testi var bakalım ne çıkıcak yaşımda 36 olunca risk yüksek çıkabiliyormuş o yüzden testleri araştırıyorum. Amniyosentez sıvısı alıyolarmış o biraz tehlikeliymiş alternatifi varmı yok mu ne kadar tutuyo bunlarla beynimi yakıyorumevde boş oturmak kötü. Sen napıyosun nasılsın?
İyiyim kuzum çok şükür yumurtalıklar büyüyor heralde kasım kasım kasılıyor alt tarafCanım benim ben iyiyim aleti bekliyorum sen nasılsın
Afiyet olsun öğretmenim
Şifa olsun canım yarasın
Evet bebeğim
Geçen ay ben o kürü kullandım ve hsg çekindim gebe kaldım belkide onun etkisi canım bilmiyorumCanım bu ay bal tarçın çörek otu veya çakşır suyu düşünüyorum. Sende çörek otu kürü işe yaradı mı acaba?
Aynen canım herşey Allahtan bu kadarınada çok şükürNe güzel kuzum hem kimyasal olması da iyi bir şey herkeste olmasa da sonrasına gebe kalan çok inşallah rahim kendini buna hazırlamıştır diyelim bizgüxle yönünden bakalım
Teşekkür ederim tatlımmm sana da kolay gelsin
Ben epeyce ara verdim ondan tanımıyorum demekki kuzum
Miribaaa şekerimmm
Kuzum bildiğin gibi sen nerelerdesin ya kaç zamandır
Erken düşük nasıl oluyo canım bilmiyorum ama 10. Haftada düşük yapmıştımKızlar günaydın, aranızda erken düşük yapan var mı?
Ahahha bende ilk dedimki alet neykidur karışayım sana aleti mi bekliyorsunaboooowwwww
Canım ilaca başlamadın mıSorma abla tiroid iltihabı vardı geçti az yiyorum ama alıyorum yinede bende anlamadım
Ehehheeh :))) öyle bir alet kiii çok keyifli zamanlar yaşatacakdur karışayım sana aleti mi bekliyorsunaboooowwwww
Ahahah :))) gözümde canlanır koskoca mazi..benim ki çocukları çok seviyo flört zamanı öyle kandırdımda evlendim bak gözümde canlandı birden. Çocuk yapmamız lazım diye diye başını yedim adamın
Canım benim günaydın. Ne kadar erken? Benimkiler 15. HaftaKızlar günaydın, aranızda erken düşük yapan var mı?
Ne güzel işte canımİyiyim kuzum çok şükür yumurtalıklar büyüyor heralde kasım kasım kasılıyor alt taraf
Ya hani sesli klavye kullanıyorum ya bazen yatım hatası olabiliyor :))Ahahha bende ilk dedimki alet neyki
ilani kullandım geçti tiroid ama kiloları kaldı l haliyle ama vercem inat ettim termal takım falan aldımCanım ilaca başlamadın mı
Ehehheeh :))) öyle bir alet kiii çok keyifli zamanlar yaşatacak
Ahahah :))) gözümde canlanır koskoca mazi..
Canım benim günaydın. Ne kadar erken? Benimkiler 15. Hafta
Ne güzel işte canımsağlıklı yumişler olup gelsinler inşallah
Erken düşük nasıl oluyo canım bilmiyorum ama 10. Haftada düşük yapmıştım
Yerleşme esnasında kimyasal yada sizinkilere erken düşük diyorlardır.Canım ilaca başlamadın mı
Ehehheeh :))) öyle bir alet kiii çok keyifli zamanlar yaşatacak
Ahahah :))) gözümde canlanır koskoca mazi..
Canım benim günaydın. Ne kadar erken? Benimkiler 15. Hafta
Ne güzel işte canımsağlıklı yumişler olup gelsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?