Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
At buraya bi bakalım

Ben 2 hafta önce düşük yaptığımda aynı böyle bir kanamayla düşük oldu bende peçeteyle inceledim baya ama benimki sertti böyle damarlı damarlıydı bu tamamen jel gibi duruyor aylecim bence seninki kimyasal oldu eğerki kan versen kanda 30-40 değer çıkardı

canım iyi düşün Allahın izniyle bir sıkıntı çıkmaz inşallah..bende iyiym canım mücadeleye devamm ne olsun bir gelişme yok şimdilik

Cqnım adetim hiç gecikmez 2 gün gecikmişti, buda sertti, flaşlı foto çektim,
yumurtlamanın 10. Günü kan verdim negatifti, sonra vermedim, ama 14. Günde idrar testi böyleydi.
1 hafta hiç geçmeyen baş ağrım vardı, göbeğimin altına batmalar olmuştu, bu parça gelmeden 1 gün önce sol kasığımda fena çekmeleri kramplar oldu, pıt pıt atmalar fln, ruh halim çok kötüydü.
Zaten hissedersin birşeyler farklı ilerliyordu.
Ne diyorsunuz yani yerleşmedi düştü mü?
Ne yapmalıyım sizce neden böyle olur?

Tatlım bu arada düşük olarak değerlendirme çünkü kalp atışı duyulmadan düşük diye sınıflandırmıyolar. Bazen pıhtılı olabiliyo adetlerim benim. Bölünmeyen küçük et parçacıkları gibi. Adet olucağımız zaman rahim içi parçalar halinde dökülür ve her ay kendisini yenilermiş. Belki öyle bişeydir.

Pıhtı bazen bende de oluyor canım, ama bu başka bişeydi kimyasal da böyle parçalar geliyor mu?

Yekrar Vermedim, yumurtlamanın 10. Gününde kan verdim negatifti. 2 gün geç geldi adetim, gelincede böyle bişey geldi adetin 1. Günü
eğer kimyasalsa elinde belge olsun genetik test yaptırırsın. daha önce yaptırmadın dimi? 2 düşük ya da kimyasal istiyorlarmış test için. ben bu ay pıhtılaşma yaptırdım ama genetik yapmadılar.

eğer kimyasalsa elinde belge olsun genetik test yaptırırsın. daha önce yaptırmadın dimi? 2 düşük ya da kimyasal istiyorlarmış test için. ben bu ay pıhtılaşma yaptırdım ama genetik yapmadılar.
Burda devlet sistemi farklı canım. Ama tabii prosedürleri bilmiyorum. Kıbrıslıyım ben.
Offf ya, eğer öyleyse neden olur? Daha çok sebep ne çıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…