Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda devlet sistemi farklı canım. Ama tabii prosedürleri bilmiyorum. Kıbrıslıyım ben.
Offf ya, eğer öyleyse neden olur? Daha çok sebep ne çıkıyor?
eğer kimyasalsa genetik sebepler olabiliyor ama hiçbir şey kesin değil. benim bebeği genetiğe yollamadılar bile dr ne söylesem gerek yok dedi.. sadece patalojiye gitti onda da bir sorun yoktu. kimyasal çok yaygın olarak görülüyor en sağlamı genetik testli tüp bebek yapmak

Yani tüp yapıldığında bu sorun olmuyor mu? Şimdi bende bunu düşünüyordum, bu yıl tüp bebek yapmayı planlıyorum, ya yaparsam yine tutmazsa diye. O zmn düşük olma olayı ortadan kalkıyormu canım?

edaecoo tatlımmmm enerjikkk hatunnnn nasılsın nasıl gidiyor gene misafir ağırlamışssın
iiyimm bbgm sen nsılsınnn hiç sorma iki haftadır pert bir şekilde hafta sonu geçiriyorum brde temizlk yapmıştım bu hfta üstüne artık antep'e gidersem yıllık izin alcam regl olmayı bekliyorum tedaviye başlamadn herkesi agırlamam iyi oldu aradan çıktı

Canım tüp olucağı zaman spermlerin dna larına bakılıyo ve en sağlıklı olanları seçiliyo haliyle sorunlar en aza indirlmiş oluyor.

Ayseee1987 Canim sonrasinda bi takip et
Regli bitiminde icin rht etmicekse bi doktoruna danis
Kimyasal olsa daha cok gecikme yasaman gerekmezmiydi ?
Bilmiyorum ki canım, ama normalde benim zaten 1 gün bile gecikmez. Zaten ciddi sorunlar vardı, 1 kahve yapmaya kalkıyordum nefes nefese kalıyordum, hiç olmayan şeyler olunca, bide bu parça gelince, ben artık Bilmiyorum ne yapacağımı. Reğl bitsin doktora gidecem. Histereskopi yaptırsam sizce mantıklı mı? 8 ay önce Rahim filmi normal çıkmıştı.

Canım benim her adetimde bu tip parçalarım gelir. Et gibi kan pıhtısıdır bunlar korkulacak birşey yok. Adetin 1-2 gün değişebilir bu kimyasal anlamına gelmez ayrıca kan testin negatifti ve senin gebelik testlerin en imkansız erken vakitte bile silik çizgi çıkıyor . Bence bir problem yok. Ama için rahat etsin istiyorsan doktora görün tabi.
Bikacgun çıktım da faydasını geoudm araya hafya donu gordi kaldi bugun de hastaneye gdiiyim yün kaldi yarına aetik
Hadi hayırlısı üşütüp hasta olmayasın :) dikkat et
Yatım hatası hımmmm anladım lariciiim
Ahahah :)) misal böyle birşey işte

Gençler gittim yaptırdım
Hepimizin aklındaki soru işaretleri gitsin diye

En azından bu defa küçüktür 2 çıkmadı :)) doktor rahmimin kalın olduğunu söyledi “adet olmazsan 1 hafta sonra gel hcg bakalım “dedi. Öyle işte.. ben de biraz alışveriş yapıp gözyaşlarımı silerek eve döndüm

Merhaba cnm bende eylülün 17si hasta olmazsa yine klomen ve ovitrelle kullanacagim bu seferde olmazsa birdaha doktora gitmeyeceğim inşallah hasta olmamda hiçbirine gerek kalmaz ya
Kaç gün sonra adet görülüyor acaba yada kaç gün sonra test yapmamız gerekiyor ben de yumurta catlatma iğnesi oldum ama bugun 11 gunum yardımcı olurmusunuz

Kaç gün sonra adet görülüyor acaba yada kaç gün sonra test yapmamız gerekiyor ben de yumurta catlatma iğnesi oldum ama bugun 11 gunum yardımcı olurmusunuz
Canım iğneden sonraki 14. Gün test günü. 14 günden sonra adet olman gerekiyor ama bazen 11.-12. Günde de adet olanlar oluyor

Ya kuzum benim neden ağladın umut yok mudur ki ben mi hiç anlamıyorum belki artacak rahim kalın demiş bebek tutununca kalınlaşmıyor mu zaten?

Ya kuzum benim neden ağladın umut yok mudur ki ben mi hiç anlamıyorum belki artacak rahim kalın demiş bebek tutununca kalınlaşmıyor mu zaten?
Aşkım adet öncesi de kalınlaşır rahim.. 2.3 ile adet olduğum olmuştu

canım ozelden yazdım yardımcı olabılırsen sevınırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…