- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #55.581
Neyseki banlanacağını anladığımdan her renk ve model çamaşır hazırlamıştım sanaSeni dinlememenin cezasını çektim
ya nazara gelirsemTeoooocuk misafirin var ne pisrcem bi foto sey edersin dimi
Tabi hepisini giyindim zaten, sonuçta o kadar masraf ettinNeyseki banlanacağını anladığımdan her renk ve model çamaşır hazırlamıştım sana
Tabiki çalışıyorlar sıkıntı yokAmin kuzucum inşallahhhh
Benim de dualarım seninle
C.tesi çalışıyolar mı
Canım haftasonu konuşmuştum idrar testi negatifti ama bugün kan verdi sonucu bekliyoruz inşallah pozitife dönmüştür
bende arkadaşlarımda var bende nie yok die anneme ağlardımm annemde biz seni hangi gün yaptık acaba diye sölenirdiİlkokuldayken gözlük takmak çok havalı birşey zannederdim
el kadar bebeden yuvarlanılırmı kızzzSıcaaaak bir duşun altında epey süre kaldım. Kasıklarıma da masaj yaptım. Adeti getiriyormuş bu masaj. Yani eğer adet olacaksam kaslarımın epey gevşediğini ve yolu açtığımı düşünüyorum. Akacak kan damarda durmaz heraldegerçi bu masajı önceden de yapmıştım olmadı ama belki bu defa sıcak duş ile birleşince.. bi de yeğenimi görmeye gidecem yuvarlanırım biraz sanırım gelecekse gelir artık
ben hiç oralara bulaşmıyorum en iyisi uzak kalmakaman dikkat et mapus damlarına düşmeyesin. Ben de bdv gezip de yorumcuklar yazarken bi baktım mapustayım
bnm bir eltimle aram süper ötesii diğeriyle eşim hiç konuşmuyor bende hiç sevmyrm ama mecbur konusuyoruz kaynişimde ayrım yapmadığı sürece iim
Sen tedbirini al takdiri Allaha bırak benim umudum var olacakkkkBen ne yangınlar gördümmm öyle ce bıraakkk beniiiii sen ateşten korkarsınnn kaç kurtar kendiniiiiiYok kız tarlusala bile dayanmış , 2 ay kanamaya dayanmış benim bebeler anaları gibii huysuzzz aksiii nalettt bu arada ebru yaşara kim vermiş bu şarkıyı ya dilime dolandı eskiden ne güzel pop söylüyodum şimdi gırtlak yapmaya çalışıyorum
kuzummmmm dualarımız seninle tabikiii herşey güzel olacak sen içini ferah tut yeter ki hadi seni burada dört gözle bekliyoruz
Evet ben tek ilişki ile gebe kaldımCanım sen o zaman ki ilişkiyle mı gebe kaldın bende piki gormeden önceki iki akşamı değerlendirme bildim pik günü eşim görevdeydi ertesi gün saat 3 te test yaptim testte çatlamıştı gecesi değerlendirebilirim inşallah bi doktorun dediği tez doğru olur
Güzel haberler bekliyor olacağız herşey güzel olacak güzel güzel kalp atışlarını dinleben kontrole gittiğim zaman önce ki hastanın bebeginin kalp atışlarını duyunca ağlamıştım çok bekledigim an olduğu için ama stres yapma sonuçta bebiş seninle ❤
Kuzummm günaydın hayırlı haberlerini sağlıklı haberlerini bekliyorum rabbim inşallah mutluluğunu daim edecek
Ahahahah adet olmasan gebelik mi dicem
Önceki gündü yanlış hatırlamıyorsam sonra hiç değerlendirmedi
Canımm bu gibi ilaçların etkisi sonraki aya da kalır ve yumurta gelişiminin güzel olmasına katkıda bulunur ama klomenden sonraki 2. Adetten sonra etki bitiyor. Ovü ile yaptığım takiplerden anlayabiliyorum bunu
Ahahahha inş bebiştendir canım
Canımm sana dua etmeye geldim sabah sabah:) hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Boğa burcumusun kız
Canım benimAklımdasın, seni unutmuyoruz ve seviyoruz bunu bil diye arada sana sesleniyorum Nasılsınız bebişinle?
Kuzum güzel haberlerini bekliyoruz
Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin canım
Sağol canım çok şükür gayet iyiyim. Sen nasılsın?
Ben ben şükür iyiyiiz eltim henüz yok ama gelince de kötü olacağını sanmam ama Allah bilir.
Kızcelr devlet hastanesi değil özelden başka doktora gittim bu zamana kadar hiç gitmemiştim bu dpktora..
çok iyi yapmışsın canım doktor değişimi ile. Bak en azından stresin de gitti. Çok sevindimEvet ben tek ilişki ile gebe kaldım
Pik ten bir önceki gün.
Ben ben şükür iyiyiiz eltim henüz yok ama gelince de kötü olacağını sanmam ama Allah bilir.
Kızcelr devlet hastanesi değil özelden başka doktora gittim bu zamana kadar hiç gitmemiştim bu dpktora..
Baktı herşey yolunda dedi.
Kalp atışı var ama vajinal muayene die sesi açamıyorum bebeğe zarar dedi.
Kan sulandırıcı iğne verdi.
Coraspirin e devam dedi.
D vitamin verdi
Düşük önleyici devam dedi.
Folikasit devam dedi.
Haftaya gel dedi. Kalp sesi üstten dinleniriz inşallahdedi
Yarın da aç karnına gel tahliller yapalım dedi.
Şimdilik çok şükür herşey yolunda
Tüm dualr için çok sağolun Allah razı olsun inşallah tez zamanda sizde hayırlısı ile gebe kalırsınız gebe olanlar sağlıcakla kucaklarına alırlar.
Cok sevindimm canimmmEvet ben tek ilişki ile gebe kaldım
Pik ten bir önceki gün.
Coraspirin e devam dedi.
D vitamin verdi
Folikasit devam dedi.
Tüm dualr için çok sağolun Allah razı olsun inşallah tez zamanda sizde hayırlısı ile gebe kalırsınız gebe olanlar sağlıcakla kucaklarına alırlar.
At da gözümüz gönlümüz şenlensin bacımya nazara gelirsemikisi yöresel yemek. Harput köfte, ufalama ( yufka ekmeğini robotta çektim. Tereyağlı kıymalı-soğanlı bir harç ile tavada ya da fırında kızartıyoruz) , yayla çorbası ve salata Fırsat bulursam resim atayım
AhahaTabi hepisini giyindim zaten, sonuçta o kadar masraf ettin
Harika o zaman canımTabiki çalışıyorlar sıkıntı yok
Canım bebek nasılGünaydın kızlarrshlls canın bugün dr a gittim tsh için 2,5 a yükselmesi lazım hamilelikte dedi kan verdim ama ultrasonlar perşembe çekilicek göğsümden falan o zaman alıcam sonuçlarıda. 2,5 derken olması gereken mi o anlamadım pek yine perşembe günü yazıcam sana
Canım akşama anca çıkar sonucu sağlık ocağına verdiLaRisaCca ya mervişi nerden öğrencz şimdiiiiiiiiiiiiii bnde çok mrk edyrm onuuuuu
He kız sert sevince çok gülüyorel kadar bebeden yuvarlanılırmı kızzz
İnşallah kızçem ya dua et bana nolurSen tedbirini al takdiri Allaha bırak benim umudum var olacakkkk
Amin canım benim çok mutlu oldum bu güzel habere gözümüz aydınEvet ben tek ilişki ile gebe kaldım
Pik ten bir önceki gün.
Coraspirin e devam dedi.
D vitamin verdi
Folikasit devam dedi.
Selam canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın ovülasyon testin pik mi?Merhaba kızlar ben çatlatma iğnemi olalı bugün 14.gun 12.gun HCG testi negatif çıktı evde başka test olmadığı için ovulasyon testi yapıyorum sizce umut var mi
Canım bu testlere göre gebelik yok. Pik olması lazım gebelikten umutlanmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?