Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teoooocuk misafirin var ne pisrcem bi foto sey edersin dimi
ya nazara gelirsem ikisi yöresel yemek. Harput köfte, ufalama ( yufka ekmeğini robotta çektim. Tereyağlı kıymalı-soğanlı bir harç ile tavada ya da fırında kızartıyoruz) , yayla çorbası ve salata Fırsat bulursam resim atayım

Amin kuzucum inşallahhhh

Benim de dualarım seninle

C.tesi çalışıyolar mı

Canım haftasonu konuşmuştum idrar testi negatifti ama bugün kan verdi sonucu bekliyoruz inşallah pozitife dönmüştür
Tabiki çalışıyorlar sıkıntı yok

el kadar bebeden yuvarlanılırmı kızzz

Sen tedbirini al takdiri Allaha bırak benim umudum var olacakkkk

kuzummmmm dualarımız seninle tabikiii herşey güzel olacak sen içini ferah tut yeter ki hadi seni burada dört gözle bekliyoruz

Evet ben tek ilişki ile gebe kaldım
Pik ten bir önceki gün.

Kuzummm günaydın hayırlı haberlerini sağlıklı haberlerini bekliyorum rabbim inşallah mutluluğunu daim edecek

Kuzum güzel haberlerini bekliyoruz

Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin canım

Sağol canım çok şükür gayet iyiyim. Sen nasılsın?

Ben ben şükür iyiyiiz eltim henüz yok ama gelince de kötü olacağını sanmam ama Allah bilir.
Omur-un Hatunu canım ne yaptın? İnşallah herşey yolundadır.
Kızcelr devlet hastanesi değil özelden başka doktora gittim bu zamana kadar hiç gitmemiştim bu dpktora..

Baktı herşey yolunda dedi.
Kalp atışı var ama vajinal muayene die sesi açamıyorum bebeğe zarar dedi.
Kan sulandırıcı iğne verdi.
Coraspirin e devam dedi.
D vitamin verdi
Düşük önleyici devam dedi.
Folikasit devam dedi.

Haftaya gel dedi. Kalp sesi üstten dinleniriz inşallah dedi

Yarın da aç karnına gel tahliller yapalım dedi.
Şimdilik çok şükür herşey yolunda

Tüm dualr için çok sağolun Allah razı olsun inşallah tez zamanda sizde hayırlısı ile gebe kalırsınız gebe olanlar sağlıcakla kucaklarına alırlar.

çok iyi yapmışsın canım doktor değişimi ile. Bak en azından stresin de gitti. Çok sevindim

Cok sevindimm canimmm
Haydee moral bozmak yok

At da gözümüz gönlümüz şenlensin bacım
Tabi hepisini giyindim zaten, sonuçta o kadar masraf ettin
Ahaha en kalitelisinden aldım
Tabiki çalışıyorlar sıkıntı yok
Harika o zaman canım ctesiye kadar adet olmazsam ben de gidip kan verebilirim o halde
Canım bebek nasıl
LaRisaCca ya mervişi nerden öğrencz şimdiiiiiiiiiiiiii bnde çok mrk edyrm onuuuuu
Canım akşama anca çıkar sonucu sağlık ocağına verdi
el kadar bebeden yuvarlanılırmı kızzz
He kız sert sevince çok gülüyor
Sen tedbirini al takdiri Allaha bırak benim umudum var olacakkkk
İnşallah kızçem ya dua et bana nolur
Amin canım benim çok mutlu oldum bu güzel habere gözümüz aydın
Merhaba kızlar ben çatlatma iğnemi olalı bugün 14.gun 12.gun HCG testi negatif çıktı evde başka test olmadığı için ovulasyon testi yapıyorum sizce umut var mi
Selam canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın ovülasyon testin pik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…