Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızçeler yarın sabah saat 09.30 da hastanede olcam bütün tahlillermi fln istedi haydi bakalım beni bi heycan bastı yine
Benim de o sattede randevum var ama bugün adet olmalıyım bakalım. Yarın olsam yada sabaha karşı çok ii oalcak. Yoksa yasak falan girecek araya benim adet bitecek. Kalacak ünümüzdeki aya

Benim de o sattede randevum var ama bugün adet olmalıyım bakalım. Yarın olsam yada sabaha karşı çok ii oalcak. Yoksa yasak falan girecek araya benim adet bitecek. Kalacak ünümüzdeki aya
Aynen cnm yasaklardn önce iyi oldu bnm günüm hiç şaşmıyor sabah oldum direk inşallah snde gecikmedn olursun

Aynen cnm yasaklardn önce iyi oldu bnm günüm hiç şaşmıyor sabah oldum direk inşallah snde gecikmedn olursun
Benim bazen 1 gün gecikiyor :/.. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. İlk kez mi gideceksin doktora peki bir tedavi mi uygulayacaklar?

Benim bazen 1 gün gecikiyor :/.. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. İlk kez mi gideceksin doktora peki bir tedavi mi uygulayacaklar?
Yok canım dondurulmş embriyom var onu transfer hazırlıgı olacak allahtan bir manilik çıkmazsa ben 2 seneyi aştı tedavi görüyorum

Ama çok erken yapmışsın.
okuduklarım hep sunu yazıyordu 8. gün ıdrar testı pozıtıf 10. gun pozıtıf 12 gun beta hcg yuksek dıye. ama benım neden negatıf gercekten anlayamadım. ılac etkısı dıyorlar o bıle yok ya. o kadar emın davrandım kı ılac etkısınden dolayı pozıtıf cıkcak zaten dıye yaptım o bıle yok dırek negatıf cıktı

''hCG iğnesi sonrası ilk hafta gebelik testi pozitif çıkar. En erken iğneden 14 gün aşılama ve transferden 12 gün sonra test yapmak daha sağlıklı olur'' bunu bir kadın doğum dr. paylasmıstı.

Son düzenleme:
Cikm

Cikmayabiliyor canim bundan sonraki cizgi ilac degildee gebelik olur insaallah
ınsaallah ama ınankı umudum kalmadı. ılk defa boyle bıseye denk geldım cunku. daha test ıcın erken evet ama ılac ıcın bıle olsa sılık cıkar dıye dusunuyordum ben.

Canımın içi bence de iyi hem iyi olmasa aşılamada ayıklama ile 40 milyon sperm bulunur mu tuttu doktorun biri bize dedi ki sizde hiç sağlıklı sperm yok yani geldi mi üst üste geliyor kuzum nasıl takmayayım kafaya bunu şaşırdım kaldım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…