Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benımde kalbım kadar temızdı sabah yaptıgım
Artık yapa yapa alıştık Allah sonumuzu hayır etsin psikopata bağlamayız inşallah kaç yıldır evlisiniz ne sorunu var sizde. Biz 1 yıldır evliyiz 8 aydır deniyoruz. Bende polikistik var eşimde sperm hız sorunu. İki üç ay daha denerim sonra tüp bebek.

ınsallah oyledır ama hıc umudum kalmadı ya
Neden kalmıyo canım umudun tıbbi olarak 8. Günde pozitif görmen imkansız bişey tüp bebek değilse eğer. Bebeğin tutunması 6 ile 10 gün sürüyor ilişkiden sonra. Daha tutunmayan bir bebeğin senin hormonunu yğkselticeğinide düşünemezsin doğal olarak. Bende hamileyken 10. Gün de negatifti testim o zaman benimde şuanda hamile olamamam lazım senin stratejine göre

hıcbır sorun yok cnm hsg cektırdım spermıogram yapıldı butun tetkıkler yapıldı. hıcbır sorun yok 14 ay oldu bızımde

valla canım senın dedıgınde mantıklı ama ne bılıyım

aaaaa tüp bebek... Çok sevindim. Hadi inşallah Allah yüzünüzü güldürsün inşallah.
Sagol kuzum inşallah allah hepimzn yüzünü güldürsün evet tüp bebek ilk 1 sene önce oldu taZe embryo ile kimyasal sonuçlandı şimdi 1 sene snra yine ocak ayında gidiyorum inşallah bu sene ugurlu gelir bizlere bir tane dondurulmş vardı bu da olmassa yaza bir daha tüp bebek sil baştan olck

Son düzenleme:
valla canım senın dedıgınde mantıklı ama ne bılıyım
Yeni katılanlarda oluyo görsünler diye burdan da paylaşayım aşılama olmasına rağmen 12. Günde test nasıl çıkıyo onu atayım. Normal ilişkide 15. Günde çizgi oluşabiliyo. Yumurtanın döllenip rahim içine tutunması 6-10 gün arası bu sürede ilişkiden sonra çatlatma iğnesinden sonra değil. Kimse umudunuzu kırmasın 8. Günde çizgi çıkıyo vs gibi her bünye aynı değil. Tedavinizide yarım bırakmayın kimsenin sözüyle neyse sonuna kadar gidin.

Eklentiler

• 3A1BB28E-C801-4C45-B9F8-955E1627F03B.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 40
Yeni yıl hepimize şans getirsin canım inşallah bu sefer gebeliğin oluşup güzel ilerler bence yaza kalmıcak

Günaydın kızlarrr Benm sabah uyandgmda muhteşem adetim gelmiş hiç şaşmaz sagolsun kendisi belirtisiz elendim bende bu ay
Tünaydın kızlar. LaRisaCca nın interneti bitmiş. Gündüz giremeyecek sanırım. Adet olmuş maalesef. Benim de belirtilerim başladı 2 güne olurum. Bu ayın ennnnnn hamiş olamayanları top 10 listesine girdik yine Güle güle 2020

Ayyy gerçekten mi yaa hasta mı olmuş o kadar da ümitli idim yaa

Yeni yıl hepimize şans getirsin canım inşallah bu sefer gebeliğin oluşup güzel ilerler bence yaza kalmıcak
Oyy canmm tek istedgm saglıklı bir gebelik oluşması rabbm dgru zamanı biliyordur elbette biz istiyoruz gerisi taktiri ilahi hamişlerin duası kabul olur dua et bizede balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…