Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan vücutta çatlatma iğnesinin etkisi yok büyük ihtimalle. Normal testlerden mi yaptın erken gebelik testi mi? Sen yine en kötüsünü düşün. Eğer çıkarsa zaten 4 5 güne çıkar

Kuzum bn cok anlamam ama anladıgım kadrıyla sperm sayınızda iyi ileri hareketli hızınızda iyi bzm ileri hareket resmn %18 sperm sayımız 96 bin ile 100 bin arası degisiyor takma her doktorun dedigini başka bir doktordan daha görüş alın

Şuan vücutta çatlatma iğnesinin etkisi yok büyük ihtimalle. Normal testlerden mi yaptın erken gebelik testi mi? Sen yine en kötüsünü düşün. Eğer çıkarsa zaten 4 5 güne çıkar
erken gebelık testı yaptım. ıgnenın etkısı artık gıtmısse beta hcg dogru sonuc verebılır mı acaba yaptrsam sence canım

erken gebelık testı yaptım. ıgnenın etkısı artık gıtmısse beta hcg dogru sonuc verebılır mı acaba yaptrsam sence canım
Şuan döllenme aşamasında bile olabilir. Çıkmayabilir bence. Ben mesela şuan normal gebelik testi yaptım. Bendede negatif. Etkisi geçmiş bizim vücudumuzdan. İlk kanda belli oluyor ya hcg 14. Günü yaptır. Ben olumsuzunu düşünüp tutmadığına yoruyorum.

sımdıye kadar okuduklarım hep ıdar testınde pozıtıftı kanda baktıtıp o sekıld eogrenmıslerdı
10. Günde çıkar. 5 Günde embriyo rahme iniyor ondan 5 gün sonra da bhcg saygılıyor. Okudukların tüp bebek olabilir mi? Tüp bebek 7. Gün kanda çıkar

benımde olmadı bnce progestan alıyrodum her aksam bugun almıyım artık dıye dusunuyorum almayınca da hemen adet mı oluyorsun acaba bat 7 ocak benım

10. Günde çıkar. 5 Günde embriyo rahme iniyor ondan 5 gün sonra da bhcg saygılıyor. Okudukların tüp bebek olabilir mi? Tüp bebek 7. Gün kanda çıkar
yok ovıtrelle ıle olanlardı okuduklarım 8. gün erken gebelık testı negatıf bugun beta hcg de baktırcam. eger dusuk cıkmazsa 10. günde tekrar beta hcg baktrrrım bakalım ne cıkcak

yok ovıtrelle ıle olanlardı okuduklarım 8. gün erken gebelık testı negatıf bugun beta hcg de baktırcam. eger dusuk cıkmazsa 10. günde tekrar beta hcg baktrrrım bakalım ne cıkcak
Haber ver bizede bakalım kaç çıkacak. Ben iki ay öncede çatlatma iğnesi vurulmuştum. Hep hayalet çizgi çıktı 15. Güne kadar. Sonra adet olmuştum. Bu sefer 10. Günde çizgi bile çıkmadı.

benımde olmadı bnce progestan alıyrodum her aksam bugun almıyım artık dıye dusunuyorum almayınca da hemen adet mı oluyorsun acaba bat 7 ocak benım
bu kız tam dayaklık neden kullanmıyosun sen ilacını bırakılır mı o öyle dr un ne dediyse onu yap tutunmaya çalışıyosa eğer ilacı kestiğinde birden hormonun düşüş yapıcak tutunamıcak belkide.
Özelden de yazdım aynısını 8. Günde bişey çıkmaz benşm 10. Günümde bembeyaz çıktı bişey yoktu. Birde erken gebelik testi yapma bu forumdaki herkesde yanlış sonuç çıkardı. Benim ilk gebeliğimde hamile olmama rapmen negatif çıkardı mesela. Sonra tefavi olurlen gebelik yoktu pozitif çıkardı falan filan. En erken 12. Günde test yapabilirsin. Kan verirsen gebelikte dahi 8. Günde çok düşük çıkar benim 14. Günümde kanda 148 çıktı hcg. 2 günde 3 katı oluyordu değerim. Yani 8. Günde kan verseydim 7 falan çıkardı. O yüzden bekle kendini strese sokma.
biliyorum pozitif görmek istiyosun ama 8. Günde göremezsin bunu canım

ınsallah oyledır ama hıc umudum kalmadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…