Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pıhtılaşma sorununuz olabilir mi acaba? Bende de grliyordu böyle doktor ilaç verdi bu ay kullandım düzeldi.
Ben daha önce bi çok doktoruma gösterdim önemli bisey görmediler hc canm yarın tüp doktoruma gidicm işte birde ona göstercm o yzdn fotosunuda çektim bakalım ne dick o. OLblr herşey mümkün çnkü. Allahtn tüp bebekte kan sulandırıcı kullanıyoruz

Merhaba, ptesi akşam 5 gibi ilişki olmuştu. Bugün(çarşamba) yumurtam 1 tane ve 21 mm olmuş. Adetin 8.günündeyim.bugün öğle 12 de çatlama iğnesi yapıldı. Ve Dr yılbaşı gecesi yani yarın tam 12 de ilişki önerdi. 36 saat oluyormuş. Şuan sizden istediğim yardım ilişki bugün olsun mu ya da nasıl zamanlayayım.

Kizlar bisey sormak istiyorum
Simdi gecende size anlatmistim
Az bir pembe leke geldi diye adet sonrasinda kahverengi gelince adet oldum sandim dun yeniden tedaviye basladik ama sorun suki adet bitti yani hic normal regl donemi gibi olmadi iki gun bile surmeyen kahverengi leke île sizce adet sayilirmi bu doktora da yazdim cevap bekliyorum insallah dogru yapmisimdir ilaclara baslayarak

Canım dr unun dediği gibi ilişki olması daha doğru olur.

sperm durumunuz nasıl canım?

Öyle dedik kuzum bakalım bnm canm embriyo tutunackmı bu sfer isteyecek mi annesini soguk dolaplarda 1 senedir inşallah herhangi bir sorun çıkmaz korkuyorm bbgm valla hem heycanlı hem korkuluyum
Allah büyük balım bi bakmışsın pıt pıt kalbi atıyor
Randevu aldık kuzum
Buyurun kizlar kahvem hazır kimler le karşılıklı içiyoruz bakalım MelodiminEsi LaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom ve diğer hatırlayamadım beybisiler
Canımm afiyet olsunnn eve yeni girdim desem
canım orta düzeyde görünüyor bence. Yani normal yolla rahatlıkla olabilir gibi.
İnşallah kuzum ya gelemedi sıpalarımız

Kuzum doktorun biri ordaki %8 %4 varya hepsini tek tek topladı %100 buldu eee sizin hiç sağlıklı sperm yok ki dedi
Yarın başka bir doktora randevu aldık bakalım ne der
size öyle demişse bizimki eksi düzeyde olur canım .dur eşimin 1 ay öncekini atayım

işin tuhafı bugün konuştuk adet olduk ya da olacağız diye kıkır kıkır gülüyoruz iyice psikolojimiz bozuldu artık
Bir ağlayıp bir gülüyorum ben de. Her şeyi kafaya takar oldum bu yüzden. Yüzüm sivilce doldu bebeğim varken nasıl da pürüzsüzdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…