Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy hiç sormaaaa teommm gerçekten bi beceremedik 2020 de darısı 2021 e olsun ne diyelm yanlz beni LaRisaCca nın yakalamasına kaç puan peki aynı günde olduk resmn

Oyy canmm tek istedgm saglıklı bir gebelik oluşması rabbm dgru zamanı biliyordur elbette biz istiyoruz gerisi taktiri ilahi hamişlerin duası kabul olur dua et bizede balım
Ediyorum canım etmez olurmuyum hiç güzel haberler gelince sizinle seviniyorum olumsuz bir haber gelince sizinle üzülüyorum. Hormonlardan sanırım gözlerim doluveriyo. Ben o kadar çok çocuk isteyen biri değildim. Hatta evlenmeyide düşünmüyodum :) hep çalışıcam kariyer yapıcam ayaklarımın üzerinde durucam sonrası Allah kerim diyordum. Planlar pek tutmuyo ama nasıl olduysa 5 ayda evlenmeye karar verdim paldır küldür evlendik işten çıkarıldım derken bi baktım evde oturuyorum. Sonra hamile kaldım düşük oldu derken.... Eşim çocuk çok istiyodu bende bundan etkilendim. Küçüklüğümden beride hep çocuğum olursa şöyle yetiştiricem böyle yapıcam diyip duruyodum. İçimde olan ama keşfedilmeyi bekleyen bi arzuymuş meğer tedaviye başladık derken çok şükür iyi ilerliyo şimdi. Ben bile çok etkilendim bu süreçten 9 ay süren bi çabaydı sadece. Birde çocuk özlemi yaşarken deli gibi isterken bu süreçte olmak her ay umutlu olup sonra yıkılan hayellerin olması kolay değil. Ama biliyorum ki esas bu süreçten geçip evlatlarımızı kucağımıza alınca değerlerini daha iyi bilicez pırlanta gibi çocuklar yetiştiricez bu foruma ilk baktığım günü hatırlıyorum hayran kalmıştım herkes ne kadar pozitif diye. İnşallah bir gün çocuklarımızla hep beraber toplanıcaz, oturup bu günlerimize gülücez

Valla kuzum bnde aynı snn gibiydim inanırmısın hiç cocuk hayalim yoktu ilk başlarda borcumu dln bitirym bi öyle gelsn diodum snra daha normal yoldan denemeden kendimi aşılama ve tüp bebek serüveninin içinde buldm ee bu süreçte korku heycan umut yıkıntı bir olunca hırpalandm baya o yzdn hep umutluyum ama bi yanm hep buruk degsk hisler yani şimdi 5 ay normal yolla denemenin sonunda yine tüp bebek yollarındaym iyi olck ama eminim umudum tam olmadı sil baştan yaza tekrar düşünüyorum

Selam kızceler
LaRisaCca çok ümtliydim ama sağlık olsun yeni ay yeni umut.
edaecoo kuzum tedavin hayırlı olsun inşallah Güzel haberler verirsin.
Diğer canlar siz nasılsınız
İnşallah bbgm bakalım yarın gidicez temellerini atacakmıyız görelim Dua ett bize yeni hamişimmmm

sabah eşimle konuşuyoruz hadi yüzde 30 hasarlı sperm, ya yüzde 70 ne halt ediyor anca yatsınlar, bu ne tembellik
Ayy hiç demeeee çok tembeller bizim yumoşlara ne demeli peki bu kdr inat olur mu bi kıramadılar kabuklarını arkadaş. Fazla naz da aşık usandırır ama demiii

Pıhtılaşma sorununuz olabilir mi acaba? Bende de grliyordu böyle doktor ilaç verdi bu ay kullandım düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…