Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım nasılsın bugün? Dr a gidicektin sanırım bugün tekrar.
Şükür canım bu gün karnım davul gibi su içsem acayip şişlik hep ve baş ağrısı.
Evet tahlil verdik aradım sonuçlar için 1 tanesi pazartesi çıkacak dedi su iç bol dedi bunun dışında herşey iyi dedi. Normalde çok su içerim ama 2 gündür bende fark ettim az içtiğimi.

Bu havalardan sanırım benimde başım kaç gündür ağrıyo ara ara hatta geçen gece kalkıp minoset içtim gece 4 e kadar dayandım ama geçmek bilmedi. Su önemli evet dikkat etmek lazım zorla içiyorum bazen bende

Geçmiş olsun canım.
Dikkat ediyorum aslında normalde zaten çok su içien birisi idim. Ama 2 gündür hep şiş halim eve alışma durumunda sanırım

Geçmiş olsun canım.
Dikkat ediyorum aslında normalde zaten çok su içien birisi idim. Ama 2 gündür hep şiş halim eve alışma durumunda sanırım
Olabilir canım. Ben mümkün olduğu kadar her gün çorba yapıyorum çok yoğun olmayan şehriyeli domates çorbası falan. Su miktarının bir bölümünü karşılıyor limonda kışın iyi oluyo mide bulantısına da iyi geliyo aklında olsun

Ayyy hadi hayırlısı olsun. Bu bile güzel heyecan kuzum. Biliyorum endişe vardır. Ama bir yerden başlamak güzel
Öyle kuzum korkularımı da bıraksm kenera çok güzl olck ama bi yanmda ztn hayatta alack nefesi varsa olurallah yazmışsa olur diorm kendmi telkin etmem lazm sürekli iyi olck inşallah hepmz için eger buda olmazsa yazasil baştan kuzum

Merhaba supralife for menden memnun kalmadinizmi ise yaramadı tekŕar eskisine dondunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…