Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BiZ geldik teyzeleri kontrolden. Herşey yolunda şükür. Tsh için önümüzdeki ay kan vericem.
Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah sürecinizden bahsedermisiniz benim çatlatma iğnemin 14. Günü beta hcg 3,4 geldi daha sonra pozitf olabiliyor mu sanırım siz yaşamışsınız bu durumu ?

Yapp canim soganin ne zarari olcakk
Hem kış ayi antibiyotik derler

Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah sürecinizden bahsedermisiniz benim çatlatma iğnemin 14. Günü beta hcg 3,4 geldi daha sonra pozitf olabiliyor mu sanırım siz yaşamışsınız bu durumu ?
14 gunun oncesinde hic beta hcg baktirdinizmi

Onun bir zararı yok, bence yap canım

Evet canım doğru demişler inşallah bu ay gebe kalırsın

Amin canım ama bir sonraki adeti beklemem gerekiyor
Doktorun talimatına uy
Ikıncı tüp bebek denemesinde doktor yumurta toplama işlemi sonrası rahim dinlendirelim dedi ben (salak kafam) ısrarla transfer istedim sonuç hüsran
Onca ilaç sıkıntı boşa cikti

Biz önce iyiye odaklanalım canım, sonra öbürünü düşünürüz.
Yaaaa çok yıkldm şu anda km bilir o nası üzüldü
Ben de çok üzüldüm. Kendim içşn ne istiyorsam bu yolda çaba harcayan bütün arkadaşlar için aynısını diliyorum.
Benim de adım simge
Ben de hatları karıştırdım. Dedim tamam umut var da adet oldum dedi hala test mi yaptı
O olmayınca buralar çok tatsız
Anneme uzun zamandir gelmemistim oraya gectim yemegee isten sonraa ,eve gecicemm cayimi burda icipp
Afiyet olsun canım
Doktorun talimatına uy
Ikıncı tüp bebek denemesinde doktor yumurta toplama işlemi sonrası rahim dinlendirelim dedi ben (salak kafam) ısrarla transfer istedim sonuç hüsran
Haklısın canım. Bizler de ister istemez sabırsız oluyoruz. Bu süreçte beklemek zorlasa da mecburuz

Kızlar birde çatlatma iğnesi adet gününü değiştiriyor mu? Bir önceki aya göre mi adet tarihi yoksa çatlatma iğnesinin vurulduğu güne göre tarih değişiyor mu?
Canım çat iğnesinden 14 gün sonra adet olunuyor ama herkesin bat döngüsü değişik olduğundan kimi 12 günde kimi 18.. ama en uzun duyduğum 18 oldu şuana kadar
Sabah aksam adet sonu baslayiP
10 gun diyeydi sanirim
İcebildin kdr sicak okudumm
Anladığım kadarıyla herkes kafasına göre yapmış
Onun bir zararı yok, bence yap canım
Aynen canım faydası bile olabilir
Doktorun talimatına uy
Aynen canımm senin gibi düşünüyorum. Ne dedilerse aynen öyle yapıyorum hiç itiraz etmedim. Sonuçta hastalık atlattık iyi olur buarada da soğan kürü yapıcam
Çok seviyosam demek

Sanki ben tok muyum kız bi o kadar da ben açım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…