- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #55.981
Merhaba hangi ilaci kullanmaya basladiniz acabasupralife for men bnu hiç duymadım cnm ama ımprliyi baya duymuştuk buna bakıyım saol cnm
Canım daha 8. Günde iğne etkin yeni geçmiş bundan sonra 11. Günden itibaren 1 tane test yap varsa idrara geçmiş olurLaRisaCca sence ?
Ayyy geliyor yeğenimKızçeler yarın sabah saat 09.30 da hastanede olcam bütün tahlillermi fln istedi haydi bakalım beni bi heycan bastı yine
Anammm kız evde yayıldın mı bütün günBende gitmedim işe bugn müdürüm iskenderuna gitmiş gelen msfrlerle :)) aradı glme yıllık iznini onayladm dedi tmm sagoln dedm
Tünaydın kızlar.LaRisaCca nın interneti bitmiş. Gündüz giremeyecek sanırım. Adet olmuş maalesef. Benim de belirtilerim başladı 2 güne olurum. Bu ayın ennnnnn hamiş olamayanları top 10 listesine girdik yine Güle güle 2020
Kız yine senle aynıyızAyy hiç sormaaaa teommm gerçekten bi beceremedik 2020 dedarısı 2021 e olsun ne diyelm yanlz beni LaRisaCca nın yakalamasına kaç puan peki aynı günde olduk resmn
Canım ben çatlatma iğnesi vuruldum da doktorum bize perhiz önermedi rutininize devam edin çatlatma iğnesi olduğu gün ve sonrasındaki üç gün de üstüste ilişki olsun dedi sonra da günaşırı önermişti zaten bilinenin aksine tüm makalelerde bu böyle yazar sperm çıkışı arttıkça kalitesi artıyormuş mesela aynı gün ilk ilişkiyi yaşadığındaki hareketli sperm sayısı 2. İlişkide olandan daha azmışMerhaba, ptesi akşam 5 gibi ilişki olmuştu. Bugün(çarşamba) yumurtam 1 tane ve 21 mm olmuş. Adetin 8.günündeyim.bugün öğle 12 de çatlama iğnesi yapıldı. Ve Dr yılbaşı gecesi yani yarın tam 12 de ilişki önerdi. 36 saat oluyormuş. Şuan sizden istediğim yardım ilişki bugün olsun mu ya da nasıl zamanlayayım.
Canım eğer böyle bir durum Yaşadıysan bir tane gebelik testi yapmanı öneririmKizlar bisey sormak istiyorum
Simdi gecende size anlatmistim
Az bir pembe leke geldi diye adet sonrasinda kahverengi gelince adet oldum sandim dun yeniden tedaviye basladik ama sorun suki adet bitti yani hic normal regl donemi gibi olmadi iki gun bile surmeyen kahverengi leke île sizce adet sayilirmi bu doktora da yazdim cevap bekliyorum insallah dogru yapmisimdir ilaclara baslayarak
Kafayı kırdık biz o yüzdenişin tuhafı bugün konuştuk adet olduk ya da olacağız diye kıkır kıkır gülüyoruz iyice psikolojimiz bozuldu artık
Çok var canım meselaİğne sonrası 14.günde kan testi 3.40 geldi.İki gün sonra tekrarlayacağım ama ben umudumu kaybettim.14.günden sonra pozitifleşen birileri var mı?
Hayatım biz de kafamızdan sallamıyoruz bize de doktor söylediKızlar ilişki olabilir demiş ama ben dr un söylediğinin dışına hiç çıkmadım. @Coffeeturk bence dr unun ne söylediği önemli. Sperm sayısına bakıldımı morfolojisine ne çıktı sonuç. Ne zamandan beri deniyorsunuz ne tedavi uygulandı.
Canım çok şükür haberlerin güzel olmasına çok sevindim böyle güzel devam Etsin sağlıkla kucağına al inşallahBiZ geldik teyzeleri kontrolden. Herşey yolunda şükür. Tsh için önümüzdeki ay kan vericem.
No no nowww beybiiiSimge derken Lari sen misin?
Selam canım evet memnun kaldık değerlerimizi yükseltti fakat onu bedava almıştık o yüzden deneme şansımız oldu sonra tekrar kendi kullandığımıza geri döndük kendi kullandığımızdan da memnun olduğumuz için geri döndükMerhaba supralife for menden memnun kalmadinizmi ise yaramadı tekŕar eskisine dondunuz
İyiyim canım senLaRisaCca hos geldin canim nasilsin
Teskkur ederim bnde iyiyimİyiyim canım sen
Benim de adım simgeTeskkur ederim bnde iyiyim
Erken gebelim testinde silik normal.gebelik testinde negatif hicbisey anlamadim.11. Gun kandan baktircam bi degeçmiş
Insaallah hayirlisiyla guzeliklerle olsun canimKızlar adet oldum, tüp için görüşme yaptım, istersek bu ay da başlayabileceğimizi ama vücudun dinlenmesinin daha iyi olacağını o yüzden diğer adette yapılmasının daha iyi olacağını söylediler. Ocakta olacağım adette tüpe başlıyorum kısmetse. Acaba diyorum bu ay soğan kürü mü yapsam? Rahmin temizlenmesi yenilenmesi için
Canım 8. Gün iğne etkisinden dolayı erken gebelik silik çıkarabilir o daha hassas çünküErken gebelim testinde silik normal.gebelik testinde negatif hicbisey anlamadim.11. Gun kandan baktircam bi de
Amin simo çok tşk ederimInsaallah hayirlisiyla guzeliklerle olsun canim
Anladim canim bakalim 11. Gun kanda netleştir herhaldeCanım 8. Gün iğne etkisinden dolayı erken gebelik silik çıkarabilir o daha hassas çünkü
Sen zaten sağlık merkezinde değil miydin canım? Test yapabilirim diyordunAnladim canim bakalim 11. Gun kanda netleştir herhalde
Bugun yaptirdim beta hcg daha cikmadi. Ama ciksa bil sanirim dogru degildir. Oyle dedi kizlarSen zaten sağlık merkezinde değil miydin canım? Test yapabilirim diyordun
Hayırlısı olsun canim RABBİM bu tedavini hayirla sonuçlandırsın kucağını ve bu gruptaki herkesin kucağını hayırla doldursunKızlar adet oldum, tüp için görüşme yaptım, istersek bu ay da başlayabileceğimizi ama vücudun dinlenmesinin daha iyi olacağını o yüzden diğer adette yapılmasının daha iyi olacağını söylediler. Ocakta olacağım adette tüpe başlıyorum kısmetse. Acaba diyorum bu ay soğan kürü mü yapsam? Rahmin temizlenmesi yenilenmesi için
Evet canım doğru demişlerBugun yaptirdim beta hcg daha cikmadi. Ama ciksa bil sanirim dogru degildir. Oyle dedi kizlar
Amin canım ama bir sonraki adeti beklemem gerekiyorHayırlısı olsun canim RABBİM bu tedavini hayirla sonuçlandırsın kucağını ve bu gruptaki herkesin kucağını hayırla doldursun
Amin canim.cok cok daha güzelleri iyileri seninle olsun herseyinEvet canım doğru demişlerinşallah bu ay gebe kalırsın
Amin canım ama bir sonraki adeti beklemem gerekiyor
Demekki her dr un rutini farklı oluyo canımCanım daha 8. Günde iğne etkin yeni geçmiş bundan sonra 11. Günden itibaren 1 tane test yap varsa idrara geçmiş olur
Ayyy geliyor yeğenimhadi bu defa inşallah herşey çok yolunda gidecek
Anammm kız evde yayıldın mı bütün gün
her türlü numaraya rağmen gebe kalamayanlar da list 10
Kız yine senle aynıyız
Canım ben çatlatma iğnesi vuruldum da doktorum bize perhiz önermedi rutininize devam edin çatlatma iğnesi olduğu gün ve sonrasındaki üç gün de üstüste ilişki olsun dedi sonra da günaşırı önermişti zaten bilinenin aksine tüm makalelerde bu böyle yazar sperm çıkışı arttıkça kalitesi artıyormuş mesela aynı gün ilk ilişkiyi yaşadığındaki hareketli sperm sayısı 2. İlişkide olandan daha azmış
Canım eğer böyle bir durum Yaşadıysan bir tane gebelik testi yapmanı öneririm
Kafayı kırdık biz o yüzden
Çok var canım meselashlls
Hayatım biz de kafamızdan sallamıyoruz bize de doktor söyledi
Canım çok şükür haberlerin güzel olmasına çok sevindim böyle güzel devam Etsin sağlıkla kucağına al inşallah
No no nowww beybiii
Selam canım evet memnun kaldık değerlerimizi yükseltti fakat onu bedava almıştık o yüzden deneme şansımız oldu sonra tekrar kendi kullandığımıza geri döndük kendi kullandığımızdan da memnun olduğumuz için geri döndük
naber kıs hallişko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?