Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız sen iğne yaptın yanlış çıkar
Ben bu ay iğne kullanmadım geçen ay kullanmıştım 1 ay ovulasyon deneyecem diye klomen iğne ıstemedim artık bu ay olmazsa direk aşılama isteyecem doktor ben 3 klomen öneririm dese de

Ben bu ay iğne kullanmadım geçen ay kullanmıştım 1 ay ovulasyon deneyecem diye klomen iğne ıstemedim artık bu ay olmazsa direk aşılama isteyecem doktor ben 3 klomen öneririm dese de
Ozaman 10. Gün kan ver canım garantiye al
Test sevdaasii olmayab yokmu yav
Uslu uslu oturupp gununu bekleyen
Yok anamm dürtüyo
kurtluyuz kurtlu

Test sevdaasii olmayab yokmu yav
Uslu uslu oturupp gununu bekleyen
Yok anamm dürtüyo
Elimde 4 adet test var ovu alınca hediye gelmişti işte değerlendirmek lazim boşa gitmesin

Ozaman 10. Gün kan ver canım garantiye al

kurtluyuz kurtlu
Kocam kendinden pek emin bugün nöbetten geldi 9 gibi yemek hazırlayacaktım ona diyor ki mutfakta içerim seni yormayayim nede olsa iki canlısın bu kez oldu diyor
Ben biraz sabredeyim zaten araya yılbaşıda giriyor hazır 14.01 kadın doğuma randevu aldim bat 9 u hasta olmazsam şimdiden yerimi alayım olmazsa iptal ederiz

Ya bu takvimdeki boy kilo orantısı doğru mu ? Her uygulama da farklı yazıyor bu haftalar için. Bilginiz var mı kafama takıldı
Hamile olsaydım bilgi verebilirdim ama malesef bilmiyorum

Hamile olsaydım bilgi verebilirdim ama malesef bilmiyorum
Bende bilgi topluyorum önümüzdeki aylarda size daha rahat bilgi verebileyim 2021 herkese uğurlu gelecek ben inanıyorum şekerle ilgili bir sorun çıkmıştı bebek çok iri demişlerdi. Geçen hafta burnumdan geldi de. Heryerden de farklı yazıyor.

Ablam 40 haftayı doldurmuştu o zaman bebeğin küçük belki yatış yapacaz 42. Haftayı bekleyecez demişti 4 saat sonra doğum yaptı gayette kilolu sağlıklı bi bebekti çok şükür burda biri daha yazmıştı doktor bebeğin kilolu diye fazla yemem yeme demiş ama bebeği zayıf doğmuş isyan ediyordu yiyin yemek diye şekerden kaynaklanıyor mu onu bilemem de ekranla gerçeklik arasında fark varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…