Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim canım
Lari suanda o predictoru yapsann meselaa
Yapam da bir silik çizgi daha görem
Amin canım benim
Ayyyyyy hadi arkamdan geliyosun bbgmmm demekki başı ben mi çekicem şimdiii ayyy kalbim dayanmaz sıra sıra güzel haberler alalım lütfn lütfn lütfn allahımmmm
Evettt peş peşeyiz seninle birlikte gebelik takibi de yaparız inşallah
Ayy hadi bakalım C Capanin Gururu Teyom ile aynı anda tedaviniz başlayıp güzel haberler veriniz bize
Amin canım benim çok tşk
Canım zevklerimiz aynııı Yok bende hiç arıza yapmadı şeytan kulağına kurşun çok memnunum. Cezveyi koyduğumuz yerin tavanında gözler var onları sil. Algılayamıyodur.
Kızçelerim bn uyuyorm yarın erken kalkıcm yol fln yorar beni öpüyorum sizi
İyi geceler bebişim benim

Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah sürecinizden bahsedermisiniz benim çatlatma iğnemin 14. Günü beta hcg 3,4 geldi daha sonra pozitf olabiliyor mu sanırım siz yaşamışsınız bu durumu ?
Merhaba teşekkür ederim. Benim 15. Gün 11 hcg. 14. Gün tabi daha düşüktür. Sonra 45-110 şeklinde devam etti. İnşallah sizinde sonucunuz pozitif gelir

Bugün doktora gidecektin o yüzden mesajlara bakıyordum inşaallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız

Merhaba teşekkür ederim. Benim 15. Gün 11 hcg. 14. Gün tabi daha düşüktür. Sonra 45-110 şeklinde devam etti. İnşallah sizinde sonucunuz pozitif gelir
Sizde o şanslı kişilerden birisiniz benim adete 2 gun varken 9 du sonra yükselmemişti rabbim kucağına almayı nasip etsin ❤

Sizde o şanslı kişilerden birisiniz benim adete 2 gun varken 9 du sonra yükselmemişti rabbim kucağına almayı nasip etsin ❤
Amiin çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Evet bazen kimyasal oluyor bizde öyle düşünmüştük ilk başta. Çok hızlı artış oldu çok şükür.

Yarin sabah yapim ama ben korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…