Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test mafyası iş başında
Ahahaha işimiz bu

Fena gaza gelirim demedi deme
Gelmedin mi daha
İyi gecelerrr bacilar
Yilin son gunu
İyi geceler tatlım
Ya bu takvimdeki boy kilo orantısı doğru mu ? Her uygulama da farklı yazıyor bu haftalar için. Bilginiz var mı kafama takıldı
Evet canım doğru ama siz de ekstra durumlar var boyunuz st. Üzerinde eşin ile
Hemen duygu sömürüsü yaptım
Hiçbir fırsatı da kaçırmıyon
Allah’im ya insallah bisey olmaz sacma oldu bu durum
Canım başka topiklerde bu şekilde üstüne görenler okudum durumunu benzettim olmaya da bilir sadece önlem amaçlı yap bence

Yaa evet bende sonuna kadar katılıyorum. Bi endokrine gittim öyle şeyler söyledi ki sonra ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim. Birde geçen hafta bebek tersti kese aşağıdaymış. Öylede denince iyice panik oldum. Şeker yüklemesi yapıldı oda çıkmadı. Bugün ki ölçümler 17 cm 200 gr. Doktor hiç bişey demedi herşey yolunda dedi ama aklıma soktular ya kemiriyor

Aşkolar ben uyuyorum çok erken uyanmıştım bayılmak üzereyim artık akşam görüşürüz malum internetim yok iyi geceleeerrrr
Uyuma beni bekle bende geç yattım erken uyandım 6 saatlik uykuylayim bekleyin beni ekip dagilmasin

Canım 17 cm 200 gr. Benim 176 eşim 178 Ne diyorsun ?

Ben negatif testimi alıp gidiyorum uyumaya kızlar bende yatıyorum iyi geceler
Biraz ağlayayım
Saka yaptım bu test kurban testiydi ve çok çok erken yapılan gaza gelerek yaptığım testti umarım şimdi ki güldüğüm gibi 9 ocakta da gülerim aksi taktirde baya üzülürüm

Canım çok mümkün değil 9. Gün pozitif sonuç almak. Kan testinde bile doğru düzgün sonuç vermiyor. Ayrıca bak yeni bir yıla giriyoruz. İnşallah bebeğin de sana gelir en yakın zamanda

Canım 17 cm 200 gr. Benim 176 eşim 178 Ne diyorsun ?
maşallah diyorum sadece sus nazar değmesin yangın merdiveni gibisin
Eki Görüntüle 2750789

Kizlar silik çizgiyi sizde görebiliyor musunuz Bazen burda diyorlar ya
Canım sen de biliyosun ,herkese diyoruz, 8.-9. Günlerde iğne etkisi yeni geçmiş oluyor ha güzel olan şu , şuan öğrendikki iğne etkisi geçmiş 11. Günden sonra silik çizgi görürsek iğneden mi diye şüphelenmeyiz gebelik olduğunu biliriz

Kız bir dur teselli etmedim ayrıca gerçekleri söyledim kaç kişinin 9. Gün pozitif sonucu çıkar
O şanslı kişiler için geçerli kuruma yapıp çift çizgi görenler test bozuk olup çift çizgi görenler

Aşkoo ben iğne olmadım

Yaaaa mutlu oldum

O şanslı kişiler için geçerli kuruma yapıp çift çizgi görenler test bozuk olup çift çizgi görenler
Yarın bi negatif test atayım da “siz de silik çizgiyi görüyo musunuz?” Diye.. şaş beş edeyim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…