Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kırmızı fazla romantik gülesim gelir orda
muayeneye beraber girip, konuyu biliyoruz zaten diyelim. üçe karşı bir ne desek kabul eder bugün aradım, kızlar bhcg progesteron baktır evdeki testlere güvenme dedi ama pislik asm kan almadı. yakın ilçeye kayıtlı olduğum için alamıyorlarmış. 4 yıldır evliyim doktorumu seviyorum diye hala annemlerin mahallesine gidiyordum sinirlendim özele de gitmedim pazartesiye kaldı o zamana da varsa zaten idrarda da çıkar yoktur da işte..

ilk denemede hamile kalanlardan mısınız? değilseniz böyle bir dil kullanmanız mümkün değil.. test yapmakla çocuk yetiştirmeyi aynı kefeye koyup kıyas yeteneğini kaybetmiş biri bize nasıl çocuk yetiştireceğimizi söyleyemez. ikiz tüp bebeklerimi büyük ihtimalle kaybedeceğimi bilerek, düşük riskiyle yattığım yerden son ana kadar kitap okudum ve kaybettim. gebelik testlerini onlu paket halinde alıyorum ve her ay umutla bekliyorum. insanların böyle şeyleri konuşacak kimsesi olmadığı için buraya resim attığını, buradaki insanlarla konuştuğunu düşündünüz mü hiç? yoksa niye bu kadar özel şeyler kamuya açık alanda konuşulsun. benim çevremde hiç genç yok mesela, olsa da ovulasyon testi nasıl yapılır bunu bilen ya da sorabileceğim kimsem yok. görümce kişisi kürtaj olduğumda aradı 1 yıldır arayıp sormadı falan filan.. bunların çocuk gelişimi ile ilgisi ne peki? burada ovulasyon, çatlama, hangi ilaçları nasıl kullandığımızı konuşuyoruz ama instagramda binlerce kişilik doktor, psikolog, pediatrist takip ediyorum, üstelik bebek istediğim için değil gençliğimden beri bu konularla ilgilenip, öğrenip etrafımdaki cahil annelere yardım ediyordum. yemek grubuna girip, niye siyaset konuşmuyorsunuz ekonomi batıyor haberiniz yok mu demek kadar absürd yazdığınız..

Son düzenleme:
Tatlım sana çok mu bağırıp aşağıladılar? Okutmayıp erken yaşta başlık parasıyla kocaya mı verdiler? Nedir bu kuyruk acın? Saçma sapan, kin ve nefret dolu bilinç altın ile sözde insanlara öğretici konumunda kendini kim poh pohladı seni bilemicem ama fikirlerini kendi çocuklarına uygula!

Yok canım şuursuz bu ben 2. Denemem de hamile kaldım ama bu sözleri söylemek hak değil düpe düz dangalaklık. Kendini bişey biliyo sanıyo ama kof.

Kizlar beta hcg sonucum cikti 7.90 (igneden sonra 8. Gun)
Canım 8. Gün çok erken ama en azından 10. Gün kan verirsen tekrar yükselmişse gebe olduğunu anlarsın düşmüşse değilsindir zaten
Ben gidiyorum kızçelerrrimmm günaydınnnnlarrr olsun biraz geç kaldım fotoda
Bebeğimmmm Allah yolunzu açık etsin gelişmeleri yaz muhakkak
Günaydın malesef regl oldum sizler klomen ve çatlatma iğnesi sonuç vermeyince hangi tedaviye devam ettiniz
Kuzum 3 ay klomen sonra aşılama
yaptırdım cnm 7.90
Canım tebrik ederim inşallah gebesindir bu değer yükselir
Kızlar ben dün idrar testi yaptım evde çatlatma iğnesinin 11. Günü negatifti. Sizce testi tekrarlayayım mı? Yoksa pazartesini mi bekleyeyim?
Canım erken henüz 13.-14. Gün yap bence tekrar İnşallah gebesindir
canım sen adet olmadın bak bari sen hamilesindir inşallahhh
Eki Görüntüle 2750943
Markete gitmem gerekti eşime sen mı gidersin is çıkışı ben gidip geleyim mi diye mesaj attım sonuç bu LaRisaCca shlls
hadi inşallah hamilesindir yaaa

Evli misiniz? Çocuğunuz var mi? En önemlisi evliyseniz mutlu musunuz? Çocuğunuz varsa iyi bir annemizsiniz? Burda testimizi arttık diye eleştirmek haddiniz değil . Nasıl bir tramva yaşadınız da bu yazdığınizi kopyalayıp bütün konulara yapıştirmissiniz herkesin evliliğini eleştirmiş kötü yorumlar yapmışsınız bundan dolayı anladığım tek şey yaa evli değilsiniz yada mutsuz bir evliliğiniz var. Yazdıklarınızı kendinize uygulayın. Biz burda istediğimiz kadar cisli testlerimizi atmaya devam edecegiz ve bu sizi zerre ilgilendirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…