- 10 Kasım 2016
- 1.518
- 3.627
- 133
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #56.221
muayeneye beraber girip, konuyu biliyoruz zaten diyelim. üçe karşı bir ne desek kabul ederKırmızı fazla romantik gülesim gelir orda
Ayy inşAllah be kuzumCanım çok sevindimm hadi inşallah gelsin bebiş artık
daha cok erken olmayadabılır. hatta ıgne etkısı de olablır sanırım. zaten 7.90 da dusuk bır deger bnceYaa hamile olabilirsin o zaman. Belki yükselir.
Kaçıncı gündü ?daha cok erken olmayadabılır. hatta ıgne etkısı de olablır sanırım. zaten 7.90 da dusuk bır deger bnce
8. gün çatlatma iğnesinden sonraKaçıncı gündü
Anladım canım yeni yıl şans getirsin inşallah11 haftalikti genetik test istemedi doktorum benim tüpe çok yakindi gebeliğim almak istediler ilk kabul etmedim kanamalı geçiriyordum hergun yaptırmadik
Hepimize inşallah canımAnladım canım yeni yıl şans getirsin inşallah
Çok erken ama. Şuanki iğne etkisi yüksek ihtimal. 13. Günden sonra hcg bebek yükseltiyor8.g
8. gün çatlatma iğnesinden sonra
ilk denemede hamile kalanlardan mısınız? değilseniz böyle bir dil kullanmanız mümkün değil.. test yapmakla çocuk yetiştirmeyi aynı kefeye koyup kıyas yeteneğini kaybetmiş biri bize nasıl çocuk yetiştireceğimizi söyleyemez. ikiz tüp bebeklerimi büyük ihtimalle kaybedeceğimi bilerek, düşük riskiyle yattığım yerden son ana kadar kitap okudum ve kaybettim. gebelik testlerini onlu paket halinde alıyorum ve her ay umutla bekliyorum. insanların böyle şeyleri konuşacak kimsesi olmadığı için buraya resim attığını, buradaki insanlarla konuştuğunu düşündünüz mü hiç? yoksa niye bu kadar özel şeyler kamuya açık alanda konuşulsun. benim çevremde hiç genç yok mesela, olsa da ovulasyon testi nasıl yapılır bunu bilen ya da sorabileceğim kimsem yok. görümce kişisi kürtaj olduğumda aradı 1 yıldır arayıp sormadı falan filan.. bunların çocuk gelişimi ile ilgisi ne peki? burada ovulasyon, çatlama, hangi ilaçları nasıl kullandığımızı konuşuyoruz ama instagramda binlerce kişilik doktor, psikolog, pediatrist takip ediyorum, üstelik bebek istediğim için değil gençliğimden beri bu konularla ilgilenip, öğrenip etrafımdaki cahil annelere yardım ediyordum. yemek grubuna girip, niye siyaset konuşmuyorsunuz ekonomi batıyor haberiniz yok mu demek kadar absürd yazdığınız..Her dk test atılıp duruyor acaba çocuk gelişimi kitabı okudunuz mu? Çocuğa baıırılınca nasıl travma oluşuyor? İki çocuk arası süre? Birşey öğretirken bağırmamak? Hatalarında hangi dil kullanılacak? Erkekse çocuk sen erkeksin diyip ilerde potansiyel katil olarak büyütmemek? Okutuyorum adı altına bloktan bölümleri okumamak? Tuvalet eğitimi verirken korkutursanız çocuğunuzun cimri ve kontrol manyağı olacağını? Şiddeti öğreneceği kelimeleri kullanmamalı? Tehdit etmemeyi? Korkutmamayı? Vurmamayı? Hayvan sevgisi aşılamayı? Önünde tartışmalayı? Her işi kendiniz yapıp öğretmeyi sonrada kızmamayı? Bunları okudunuz mu hanım efendi öğrendiniz mi çocuk nasıl gelişir? Eğer annem biliyor eski usül derseniz kusura bakmayın eski nesilin pisliğini topluyoruz halen erkekleri kral gibi yetiştiren şuan onların yetiştirdikleri her gün kadın öldürüyor yada işsiz mesleksiz ler, kadınlar ise kocam olsun diye ilk bulduklarına yapışıp, kayın valide sorunsalı diye başlık açıp duruyor? Kızlarınızı güçlü erkeklerinde merhametli oğlunuza tapmadan yetiştirin. Şimdi çişinizi izleyeceğiniz önce hayvan sevgisi olan, her işini kendi halleden, dxmeslek sahibi olacak çocukken azarlanmamış, ilgisiz bırakılmalı, kardeşleriyle ilgilenen annesinin stres topu olmamış yetişkin uzman kitapları okuyarak büyütülmüş bir evlat yetiştirin, merak etmeyin sperm bolca var ama olgun ruh sağlığı birey sizler ve eskiler gibi aşk meyvesi değilde 70 senelik bir can olarak görülmeli
Tatlım sana çok mu bağırıp aşağıladılar? Okutmayıp erken yaşta başlık parasıyla kocaya mı verdiler? Nedir bu kuyruk acın? Saçma sapan, kin ve nefret dolu bilinç altın ile sözde insanlara öğretici konumunda kendini kim poh pohladı seni bilemicem ama fikirlerini kendi çocuklarına uygula!Her dk test atılıp duruyor acaba çocuk gelişimi kitabı okudunuz mu? Çocuğa baıırılınca nasıl travma oluşuyor? İki çocuk arası süre? Birşey öğretirken bağırmamak? Hatalarında hangi dil kullanılacak? Erkekse çocuk sen erkeksin diyip ilerde potansiyel katil olarak büyütmemek? Okutuyorum adı altına bloktan bölümleri okumamak? Tuvalet eğitimi verirken korkutursanız çocuğunuzun cimri ve kontrol manyağı olacağını? Şiddeti öğreneceği kelimeleri kullanmamalı? Tehdit etmemeyi? Korkutmamayı? Vurmamayı? Hayvan sevgisi aşılamayı? Önünde tartışmalayı? Her işi kendiniz yapıp öğretmeyi sonrada kızmamayı? Bunları okudunuz mu hanım efendi öğrendiniz mi çocuk nasıl gelişir? Eğer annem biliyor eski usül derseniz kusura bakmayın eski nesilin pisliğini topluyoruz halen erkekleri kral gibi yetiştiren şuan onların yetiştirdikleri her gün kadın öldürüyor yada işsiz mesleksiz ler, kadınlar ise kocam olsun diye ilk bulduklarına yapışıp, kayın valide sorunsalı diye başlık açıp duruyor? Kızlarınızı güçlü erkeklerinde merhametli oğlunuza tapmadan yetiştirin. Şimdi çişinizi izleyeceğiniz önce hayvan sevgisi olan, her işini kendi halleden, dxmeslek sahibi olacak çocukken azarlanmamış, ilgisiz bırakılmalı, kardeşleriyle ilgilenen annesinin stres topu olmamış yetişkin uzman kitapları okuyarak büyütülmüş bir evlat yetiştirin, merak etmeyin sperm bolca var ama olgun ruh sağlığı birey sizler ve eskiler gibi aşk meyvesi değilde 70 senelik bir can olarak görülmeli
Yok canım şuursuz bu ben 2. Denemem de hamile kaldım ama bu sözleri söylemek hak değil düpe düz dangalaklık. Kendini bişey biliyo sanıyo ama kof.ilk denemede hamile kalanlardan mısınız? değilseniz böyle bir dil kullanmanız mümkün değil.. test yapmakla çocuk yetiştirmeyi aynı kefeye koyup kıyas yeteneğini kaybetmiş biri bize nasıl çocuk yetiştireceğimizi söyleyemez. ikiz tüp bebeklerimi büyük ihtimalle kaybedeceğimi bilerek, düşük riskiyle yattığım yerden son ana kadar kitap okudum ve kaybettim. gebelik testlerini onlu paket halinde alıyorum ve her ay umutla bekliyorum. insanların böyle şeyleri konuşacak kimsesi olmadığı için buraya resim attığını, buradaki insanlarla konuştuğunu düşündünüz mü hiç? yoksa niye bu kadar özel şeyler kamuya açık alanda konuşulsun. benim çevremde hiç genç yok mesela, olsa da ovulasyon testi nasıl yapılır bunu bilen ya da sorabileceğim kimsem yok. görümce kişisi kürtaj olduğumda aradı 1 yıldır arayıp sormadı falan filan.. bunların çocuk gelişimi ile ilgisi ne peki? burada ovulasyon, çatlama, hangi ilaçları nasıl kullandığımızı konuşuyoruz ama instagramda binlerce kişilik doktor, psikolog, pediatrist takip ediyorum, üstelik bebek istediğim için değil gençliğimden beri bu konularla ilgilenip, öğrenip etrafımdaki cahil annelere yardım ediyordum. yemek grubuna girip, niye siyaset konuşmuyorsunuz ekonomi batıyor haberiniz yok mu demek kadar absürd yazdığınız..
Dedim ben sana iyi tabi ben bile bu değerlerle hamile kaldıysam sen hayli hayli kalkrsınKızlar doktor eşime değerlerin çok çok iyi dedi
Anladım canım geçmiş olsunBir buçuk yıldır evliyim bir kürtaj oldum kalbi durduğu için bebeğimin birdaha hamile kalamadim pco var bende
Teşekkür ederim canımAnladım canım geçmiş olsun
İnşallah canım benimDedim ben sana iyi tabi ben bile bu değerlerle hamile kaldıysam sen hayli hayli kalkrsın
Canım 8. Gün çok erken ama en azından 10. Gün kan verirsen tekrar yükselmişse gebe olduğunu anlarsın düşmüşse değilsindir zatenKizlar beta hcg sonucum cikti 7.90 (igneden sonra 8. Gun)
Bebeğimmmm Allah yolunzu açık etsin gelişmeleri yaz muhakkakBen gidiyorum kızçelerrrimmm günaydınnnnlarrr olsun biraz geç kaldım fotoda
Kuzum 3 ay klomen sonra aşılamaGünaydın malesef regl oldumsizler klomen ve çatlatma iğnesi sonuç vermeyince hangi tedaviye devam ettiniz
Canım tebrik ederim inşallah gebesindir bu değer yükseliryaptırdım cnm 7.90
Canım erken henüz 13.-14. Gün yap bence tekrarKızlar ben dün idrar testi yaptım evde çatlatma iğnesinin 11. Günü negatifti. Sizce testi tekrarlayayım mı? Yoksa pazartesini mi bekleyeyim?
muayeneye beraber girip, konuyu biliyoruz zaten diyelim. üçe karşı bir ne desek kabul ederbugün aradım, kızlar bhcg progesteron baktır evdeki testlere güvenme dedi ama pislik asm kan almadı. yakın ilçeye kayıtlı olduğum için alamıyorlarmış. 4 yıldır evliyim doktorumu seviyorum diye hala annemlerin mahallesine gidiyordum sinirlendim özele de gitmedim pazartesiye kaldı o zamana da varsa zaten idrarda da çıkar yoktur da işte..
Eki Görüntüle 2750943
Markete gitmem gerekti eşime sen mı gidersin is çıkışı ben gidip geleyim mi diye mesaj attım sonuç buLaRisaCca shlls
Evli misiniz? Çocuğunuz var mi? En önemlisi evliyseniz mutlu musunuz? Çocuğunuz varsa iyi bir annemizsiniz? Burda testimizi arttık diye eleştirmek haddiniz değil . Nasıl bir tramva yaşadınız da bu yazdığınizi kopyalayıp bütün konulara yapıştirmissiniz herkesin evliliğini eleştirmiş kötü yorumlar yapmışsınız bundan dolayı anladığım tek şey yaa evli değilsiniz yada mutsuz bir evliliğiniz var. Yazdıklarınızı kendinize uygulayın. Biz burda istediğimiz kadar cisli testlerimizi atmaya devam edecegiz ve bu sizi zerre ilgilendirmezHer dk test atılıp duruyor acaba çocuk gelişimi kitabı okudunuz mu? Çocuğa baıırılınca nasıl travma oluşuyor? İki çocuk arası süre? Birşey öğretirken bağırmamak? Hatalarında hangi dil kullanılacak? Erkekse çocuk sen erkeksin diyip ilerde potansiyel katil olarak büyütmemek? Okutuyorum adı altına bloktan bölümleri okumamak? Tuvalet eğitimi verirken korkutursanız çocuğunuzun cimri ve kontrol manyağı olacağını? Şiddeti öğreneceği kelimeleri kullanmamalı? Tehdit etmemeyi? Korkutmamayı? Vurmamayı? Hayvan sevgisi aşılamayı? Önünde tartışmalayı? Her işi kendiniz yapıp öğretmeyi sonrada kızmamayı? Bunları okudunuz mu hanım efendi öğrendiniz mi çocuk nasıl gelişir? Eğer annem biliyor eski usül derseniz kusura bakmayın eski nesilin pisliğini topluyoruz halen erkekleri kral gibi yetiştiren şuan onların yetiştirdikleri her gün kadın öldürüyor yada işsiz mesleksiz ler, kadınlar ise kocam olsun diye ilk bulduklarına yapışıp, kayın valide sorunsalı diye başlık açıp duruyor? Kızlarınızı güçlü erkeklerinde merhametli oğlunuza tapmadan yetiştirin. Şimdi çişinizi izleyeceğiniz önce hayvan sevgisi olan, her işini kendi halleden, dxmeslek sahibi olacak çocukken azarlanmamış, ilgisiz bırakılmalı, kardeşleriyle ilgilenen annesinin stres topu olmamış yetişkin uzman kitapları okuyarak büyütülmüş bir evlat yetiştirin, merak etmeyin sperm bolca var ama olgun ruh sağlığı birey sizler ve eskiler gibi aşk meyvesi değilde 70 senelik bir can olarak görülmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?