Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa kuzum benim nasıl heyecanlısın

Kız sabahtan beri nerdeyse 30 sayfa yazışmışız maşallah artık kim ne neydi karıştırıyorum C Capanin Gururu Teyom un doğumu yaklaştı sanıyom bazen
kız o karışıklık değil, yaklaştı tabiii bana hediye edeceğin altını hazırla gram felan da alma, tam cumhuriyet altını olsun, ne zahmetlerle doğuracağım
Yazık sen de sabırla gelip beni düzeltiyodun canım benim ya
Aşılamayı unut Lari, yok öyle bir şey, No Aşılama
Hayır acaba C Capanin Gururu Teyom beni birileriyle aldatmış olabilir mi ki diye hep bi kurt içimde
arada azıcık adım sayfası ile aldatıyorum
Ya bide atlayınca insanın kafasında hep bi soru işareti ne kaçırdım ben diyeee
bende de öyle oluyor canım. Şimdi yavaş yavaş okuyorum
Ben gidiyorum kızçelerrrimmm günaydınnnnlarrr olsun biraz geç kaldım fotoda
sayfaya gelemedim ama gözümü açtım aklımda sen vardın canım. İlerleyen sayfalarda gelişmeyi görürüm sanırım
Kızlar doktor eşime değerlerin çok çok iyi dedi
ayyyy çokkk sevindim canım
çok iyi fikir, birlikten kuvvet doğar
çokkkkkk güzellllll ya. Hadi hayırlı olsun. güzel haberleri duymak mutlu ediyor insanı.

Yaa kuzum benim nasıl heyecanlısın
Ağladım yine hastaneyi görünce kuzu bi degisik oluyo insan donduruncada çok ağlamştm embriyoyu cok degsk bi his tüp bebek farklı bsy allah kmseyi gerek bıraktırmadan kendi katından göndersin inşallah Ama en azndn bunu deneyebiliyoruz deneyemeyenlerin allah bin kere yardımcısı olsun

Sagol kuzummmm hepzmn aklı kalıyor birbirinde biliyomusunuz sizden başka kimsenin haberi yok ne kdr güzelmiş tanımadan heycanını paylaşmk ona tanımadıgın insanların ortak olması üzüntünde tesellisi iyiki varsınızzzz

Ayy hadi inşallah kuzum bu sefer olur inşallah herşey geleceğimiz için bende haftaya bakalım doktor hanım ne diyecek sonuçlar çıkmış ama e nabizda sadece sonuçlandı yazıyor ayrıntı yok cnm

Ayy hadi inşallah kuzum bu sefer olur inşallah herşey geleceğimiz için bende haftaya bakalım doktor hanım ne diyecek sonuçlar çıkmış ama e nabizda sadece sonuçlandı yazıyor ayrıntı yok cnm
İnşallah balım inşallah Cok güzel sonuçlarınız bence ben snden umutluym içimden bi ses problem yok dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…