Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Helloooğğğ beybisiler
shlls dün paylaştığım ped gece hiç ped değiştirmeye kalkmamamı sağladı huzurla uyudum aşırı tavsiye ederim. Sen gebesin de aklında bulunsun
Adi neydi tekrar atabilir mısın en azından ilk günlerde bende kullanırım
Lariiimm bakalım inşallah olur

Çok erken ama. Şuanki iğne etkisi yüksek ihtimal. 13. Günden sonra hcg bebek yükseltiyor inşallah pozitif sonuç alırsınız

10. günde hala yuksek olup negatıf sonuc alabılırmıyım acaba canım yarın tekrar yaptrtım bakım.

İnşallah canım benim

Kızlar dayanamayıp yaptım düne göre biraz daha belirgin.

Helllöööggggg ben geldim bebekler muayenm çok güzeldi kist fln görmedi 3 aydır doktora gitmiyordum bu pandemide içim içimi yiyordu rahatladm.. yasmin ilacına başlıyorum bugün kuzular aynı zmnda haftada bir defa toplamda 8 hafta devit-3 damla verdi,folik asite geri başlıcam bırakmıştm 1 aydır. Birde ocak 19 da lucrin iğne vurulcam bir defaya mahsus yumurtaları baskılayack bir sonraki adetimde geri gidicem o zmnda rahim kalınlaştırıcı ilaçlara fitillere başlıcz dedi kan verdim yine başka tahlillerde istedi ayrıca yani kısmetse diğer adetle beraber herşey belli olck transfer günü çözdüreceklermiş bebişimi herhangi bir sorun çıkmaz inşallah kalitesinden gayet umutlu konuştu doktorum umarm herşey iyi olur kızlar

Hadi hayırlısı canım 2021 hepimize şans getirsin

Sizin eğitiminiz nedir? Psikoloji mi bitirdiniz? Değişik konu başlıklarının altına insanların narsist olduğunu ya da sürekli olarak ÇİŞleri ile ilgilendiğini yazabildiğinize göre eliniz boş, gönlünüz hoş olmalı? Siz hiç evlat hasreti ile ağladınız mı? Hastaneden sürekli olarak yapacağınız hiçbir şey olmadan döndünüz mü? Tüp bebek için kredi çektiniz mi? Ya da evlat sahibi olmak için inanmadığınız halde bir umuttur belki diye kocakarı ilaçlarından medet umdunuz mu? Kaç kere o çişli dediğiniz testlerin başında ağladınız? kaç gün saydınız, o kadınlık kanı gelmesin diye kaç gece dua ettiniz? İnsanlar çekmediği acılara sağır ve kördür sizin gibi. Çok yazık. Sizin gibiler toplumda güçlü durayım, feminen olayım diyerek aslında hiç de bu kavramlar ile alakası olmadan cahilce yaşıyor, toplumu da o sığ beyinleri ile yozlaştırıyor. adına da çağdaşlık diyor, özgürlük diyor. AİLE kadın ve erkekten kurulur, bir evlat sahibi olmak istemek de çok doğal bir durum, çünkü fıtri olarak doğurma özelliğimiz ve annelik güdülerimiz var. Tabi bir kalbiniz, sağduyunuz ya da empati yeteneğiniz yoksa bunları bilmeniz de imkansız. o yüzden sizden çok şey beklemiyor ve sizi kendi halinize bırakıyorum.

hıc beta hcg baktırdın mı benım 8. günümdü beta hcg 7.90 cıktı benımde gebelık testı sılık cıktı
Yok canım yaptırmadım. Home ofis çalıştığım için gidemiyorum. Pazartesi evde yapıcam sabah. Silikse gidicem değilse gitmiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…