Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fiyat olarak ne kadar di özel hastanede çalışan bi ark fiyatını pahalı demişti
Canım ben özelde 300 tl ye yaptirmistim çünkü adetin 2 veya 3. Günü bakılıyor benim haftasonuna denk gelince üzülerek özelde yaptırdım ama devlette bakılıyor kandan.

Canım ben özelde 300 tl ye yaptirmistim çünkü adetin 2 veya 3. Günü bakılıyor benim haftasonuna denk gelince üzülerek özelde yaptırdım ama devlette bakılıyor kandan.
Teşekkür ederim canım bat 9 ocak 12 ocağa randevu almıştım öyle değerlendireyim o zaman devlette

MUTLU YILLAR KIZLAR SAĞLIK HUZUR BEBİŞ GETİRSİN YENİ YIL BEBEK İSTEYEN SAĞLIK BEKLEYEN HUZUR BEKLEYEN HERKESİN DİLEKLERİ KABUL OLSUN 2021 GÜZELLİKLER GETİRSİN

Aminn canım sağlıklı sıhhatli bir yıl geçirelim inşallah

Kizlar merhaba bisey sorcktim ovitrelleden sonra erken beta hcg baktirdik diyelim igne etkisiyle yuksek cikti. Ertesi gunde bakildiginda yine yuksek cikmasi gerekmezmi. Yari yariya bir dusus gebelik olmadigini mi gösterir. 8. Gun 7.90 olan 9. Gun 3.36 cıktı beta hcg. Suan bel.agrim var sanki adet olacagim gibi ama bat 7 ocak.

Daha çok erken beta 14. Günden sonra yükselir diyorlar buyuk ihtimal o zaman iğnenin etkisi gidiyor olabilir

Daha çok erken beta 14. Günden sonra yükselir diyorlar buyuk ihtimal o zaman iğnenin etkisi gidiyor olabilir
Neden bu kadar yari yari yariya bir dusus oldu. Umutlarim tükendi isten eve gelene kadar agladim gerçektenne zor ismis bu ya. Allahim yardim etsin hepimize

Neden bu kadar yari yari yariya bir dusus oldu. Umutlarim tükendi isten eve gelene kadar agladim gerçektenne zor ismis bu ya. Allahim yardim etsin hepimize
Ben çok fazla bilmiyorum da gebelik olsa bile şuan çıkmaz bence erken döllenme olsa bile 7 gün var sonuçta toparla kendini olumsuz düşünme eğer senin gebeliğin kesin olup düşüş olsaydı kimyasal veya düşük derdik ama sen iğneden 8 gün geçmiş test yapmışsın

Dusen beta hcg yukselmez diyorlar forumda bir de
Iğne bile etkisini 13 14 gün sonra kaybediyor burda diyoruz çoğu kişiye iğneden kaynaklanıyor diye eğer iğne olmasaydın o şekilde olursa gebelik yok derdik

Canımım üzülme benim beta 12.35 ten 4.30 a düştü sonra 13. Gün kendi kendine yükseldi kim demiş düşen beta yükselmez diye
Büyük ihtimal sende iğne etkisi geçmeden test yatırmıştın dimi

Umudumu bir de su dusurdu geneldebakiyorum 8. Gun 12 13 olanlarin sonra 7 ye 8 e düşmüş geri cikmis. Benim zaten 7.90 di dusuktu baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…