Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 15. Gün 11 di hcg. O yüzden olmaz diye bişey yok. Gününüzün dolmasını ve iğne etkisinin geçmesini bekleyin. Gebelik varsa bile şuan stresten etkileneceksiniz
Bel agriniz falan oldu mu sizin bata bir hafta kala. Beyaz bir akinti var bide az. Seffaf değil ama

O kadad stres yaptım uzuldum ki... bu surecte
Bilmem mi. Ama yapmayın gerçekten bende çok kötüydüm. Ve aşırı ağrıyla acile gitmiştim. Umut her zaman var 16. Günde yükseldi 45e. Biraz rahat olun lütfen yaşamış biri olarak söylüyorum. Stres çok etkiliyor

Umudumu bir de su dusurdu geneldebakiyorum 8. Gun 12 13 olanlarin sonra 7 ye 8 e düşmüş geri cikmis. Benim zaten 7.90 di dusuktu baya
Senin betanla onların betası bir değil ki umutsuz olma hemen bak bende dün gaza geldim 9.günüm test yaptim negatifti ama ben ağlamadım çünkü erkendi

Benim 15. Gün 11 di hcg. O yüzden olmaz diye bişey yok. Gününüzün dolmasını ve iğne etkisinin geçmesini bekleyin. Gebelik varsa bile şuan stresten etkileneceksiniz
Sen bizim şansımızsin

Ah canim bu su kalbime soz gecirebilssm

Eşimle bu ara muhabbetimiz böyle geçecek herhalde gelip gidip
-bebiş nerde bebiş diyip göbeğime dokunuyor bende bebiş değil göbüş göbüş demek zorunda kalıyorum shlls Eğer bu ay hasta olursam o ağlayacak benim yerime

Benim 8 9 10 silik çıktı 11 12 13 negatif 14 test yapmadım 15 yaptım bişey dürttü silikti 16 gün bi daha yaptım yine silikti ve ertesi gün kan verdim ve hamileydim yani acele etme 15 i 16 bekle

MErhablar bu ay klomen kullandım ilacım Salı bitti bugün kontrole gittim 13-14 mm’lik yumurtaların olduğunu söyledi doktor gayet iyi dedi adetimin 9. Günü kullannlar bu günlerden kaç mmydi
Benim 13 mm tekti ve hamileyim allah ne zaman isterse o zaman verir ben 3.5 sene bekledim zamanı geldi demekki nasio herseyin saaati yazılı üzmeyin kendinizi yani hiç ummadığım anda oldu ilk klomen ve iğne denemede tuttu nasip

Eşimle bu ara muhabbetimiz böyle geçecek herhalde gelip gidip
-bebiş nerde bebiş diyip göbeğime dokunuyor bende bebiş değil göbüş göbüş demek zorunda kalıyorum shlls Eğer bu ay hasta olursam o ağlayacak benim yerime
Adet yok adettt yokkk güzel düşünücez güzel olacak Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…