Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki artı med
Demekki onlarda değiştirmiş kabı bende artı medle yapmıştım bir ara silik çizgi çkkınca eşime normal testle erken gebelik testi almasını söyledim. Al-bi almış bitanede predictör almış. Yarım saat içinde yaptım al-bi koyu çıkarttı baya çizgiyi. Kabı aldatmış beni

Kızlar biz bugun keseyi gördük çok heyecanlandım
Çok güzel yaa ben kalp atisi sesine hayranımın her kontrole gittiğimde benden önce ki hastanın muayenesinde duyuyorum ağlamışlıgim bile var senin adına çok sevindim ❤

Çok güzel yaa ben kalp atisi sesine hayranımın her kontrole gittiğimde benden önce ki hastanın muayenesinde duyuyorum ağlamışlıgim bile var senin adına çok sevindim ❤
Canımım çok teşekkür ederimm daha çok yeni önce karnımdan baktı kese yok dedi çok korktum sonra alttan muayene etti orda cıktı.
Bende o kalp atışlarını çok duydum ve bende senin gibi cok duygulanıyorum gözlerim doluyor.
Allahım aratmasın bekleyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallah

Ay inşallah canım ya 14.seneye girdim artık tedavi yi bıraktım bu ay hayıt tohumu kullandım 3 ay kullancam eğer hamilelik olmazsa adetleri düzenlemek için
Herşeyin hayırlısı olsun canım bende hayıt tohumu içiyorum nasıl kullanıyorsun ne zaman başlayıp ne zaman bırakıyorsun cnm kaç yaşındasın cnm

Herşeyin hayırlısı olsun canım bende hayıt tohumu içiyorum nasıl kullanıyorsun ne zaman başlayıp ne zaman bırakıyorsun cnm
Valla canım adetten 4 yada 5 gün sonra başladım ben günde 2 kez sabah akşam 1 bardak demledim içtim yumurtlama gününe kadar düzensiz içtim bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…