- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #56.381
Var 12 yada 14.gündü çünkü kontrole gittim allah ol der oluverir umut kaybetmeyin hiç beklemediğin an çiçekler açarPko var mı sizde ve kaçıncı gün 13 tün
Çatlama iğnesi vurduğum gün başladım ben doktorum öyle söyledi progestanı duphaston da aynı içerik zannedersemBu duphaston yada progestanmi tarzi ilaclari klomen yada catlatma ignesi sonrasimi kullanmak gerekiyor
Normal zamanda kullanilmiyormu?
Benim az gelişiyor değil iyi gelişiyor zaten üzülmüyorum merak etmeyinBenim bata 5 gün vardı öğrendiğim de
Var 12 yada 14.gündü çünkü kontrole gittim allah ol der oluverir umut kaybetmeyin hiç beklemediğin an çiçekler açar
PekiBenim az gelişiyor değil iyi gelişiyor zaten üzülmüyorum merak etmeyin
Tena lady canımAdi neydi tekrar atabilir mısın en azından ilk günlerde bende kullanırım
Lariiimm bakalım inşallah olur
Tena ladyadı ne canım
Canım haberlerin güzel olmasına çok sevindimHelllöööggggg ben geldim bebekler muayenm çok güzeldi kist fln görmedi 3 aydır doktora gitmiyordum bu pandemide içim içimi yiyordu rahatladm.. yasmin ilacına başlıyorum bugün kuzular aynı zmnda haftada bir defa toplamda 8 hafta devit-3 damla verdi,folik asite geri başlıcam bırakmıştm 1 aydır. Birde ocak 19 da lucrin iğne vurulcam bir defaya mahsus yumurtaları baskılayack bir sonraki adetimde geri gidicem o zmnda rahim kalınlaştırıcı ilaçlara fitillere başlıcz dedi kan verdim yine başka tahlillerde istedi ayrıca yani kısmetse diğer adetle beraber herşey belli olck transfer günü çözdüreceklermiş bebişimi herhangi bir sorun çıkmaz inşallah kalitesinden gayet umutlu konuştu doktorum umarm herşey iyi olur kızlar
Aşkım biz de dikkat edelimBu arada can kuşlar bana bu aydan tüm cafein içerikli içeçekler,asitli içecekler,paketlenmiş gıdalar yasaklandıLaRisaCca C Capanin Gururu Teyom aklınızda olsun
Hani negatiftiiiiYaptim negatif
Doğurduğun gün elazığdayımkız o karışıklık değil, yaklaştı tabiiibana hediye edeceğin altını hazırla gram felan da alma, tam cumhuriyet altını olsun, ne zahmetlerle doğuracağım
Aşılamayı unut Lari, yok öyle bir şey, No Aşılama
arada azıcık adım sayfası ile aldatıyorum
bende de öyle oluyor canım. Şimdi yavaş yavaş okuyorum
sayfaya gelemedim ama gözümü açtım aklımda sen vardın canım. İlerleyen sayfalarda gelişmeyi görürüm sanırım
ayyyy çokkk sevindim canım
çok iyi fikir, birlikten kuvvet doğar
çokkkkkk güzellllll ya. Hadi hayırlı olsun. güzel haberleri duymak mutlu ediyor insanı.
Hahaha yetişememişsiniz hızımaa
Gözün aydın canım benim darısı kalp atışınaKızlar biz bugun keseyi gördük çok heyecanlandım
Geçerli aşkım sonunda çok şükürKızlar 10 dk da çıktı 10 dk geçerlimi olur
2.-3. Günlerde bebeğimAmh testi hangi zamanda yapılıyor acaba belli bi zamanı var mı adet falan adını da doğru yazdım mı bilmiyorum
Kizlar silik ikinci cizgiyi goruyormusynuz ? Yuvarlak alanda ben goruyorumEki Görüntüle 2751145 Eki Görüntüle 2751144
Yaa insallah vardir12. Gun yaptigimda hic yoktu ama normalde daha belirgin napsamki Kizlar doktora mi sorsam tedaviye baslamistim elim ayagima dolasti
Bugun 19. Gunum ben coktan yeni tedaviye gectim ovitrelle den sonra ilk sandim negatif kanda 14.gun negatifti adet oldum sandim adet gibi degildiLaRisaCca dedi test yap positif gibi bisey
Mutlu yıllar kuzucummMUTLU YILLAR KIZLAR SAĞLIK HUZUR BEBİŞ GETİRSİN YENİ YIL BEBEK İSTEYEN SAĞLIK BEKLEYEN HUZUR BEKLEYEN HERKESİN DİLEKLERİ KABUL OLSUN 2021 GÜZELLİKLER GETİRSİN
Aşkoo anamgildeyim yeğenimle yuvarlanıyomLaRisaCca lariiii nerde acaba hindiyi fırına verip suslenmis yılbaşı ağacının yanında ki şöminenin karşısında kahvesini mı yudumluyor acep?
Pik öncesi ama heran pik olabilir canımsizce pikmi
Pik oncesimi
Kızlar pek bakamaya bilirim belki şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsunsağlık, şans, bol kazanç, mutluluk veeee bebişlerle dolu bir yıl olsun inşallah
Mutlu yıllar kuzularım inşallah ocakta hamiş olursunuzHerkesin yeni yılı kutlu olsun öncelikle bize saglık mutluluk huzur bereket getirsin birde bebiş tüm isteyenlerin duası kabul olsun inşallahNice senelere
Canim soyle soyliyim normal akisinda ilerleyen bi düzende kullanmana cok gerek yok. Istersen kullanadabilirsin. Ama ozellikle tedavi olan durumlarda Kullandiriliyor ki disardan etkiyle buyume oldugu icin vucut yeterli progestan hormonunu uretemiyebiliyormus.Bu duphaston yada progestanmi tarzi ilaclari klomen yada catlatma ignesi sonrasimi kullanmak gerekiyor
Normal zamanda kullanilmiyormu?
Canım kanda baktırman önemli bu testler yanıltıyor kimyasal da olabilir olmaya da bilir o iğneleer sıkıntı yaratabilirLaRisaCca sabah kalktim ise gitcektim acilen yaptim seni dinleyip ilk cizgi gordum sonra silinmis gibi oldu sonra dedim aman olmaz zaten dedim cope atip ise gittim sonra size yazdim geri 3 de isten geldim icime birsey konustu dedim bir bakim ah ne gorem cift cizgi silikte olsa ben sok hemen esime ardindan size attim kosarak ama simdi bisey diycem bana kufredersiniz diye korkuyorum aksam tekrar kasik agrim basladi regl oluyorum sanirim baya karisti bende birseyler
Ne bilim canım emin olamadım çünkü 10 dakkada çıkıncaTena lady canım
Tena lady
anam 2020 nin son gebelik haberleri
Canım haberlerin güzel olmasına çok sevindimBu defa olacak inşallah hissediyorum ben
Aşkım biz de dikkat edelim
Hani negatiftiiii
Doğurduğun gün elazığdayım
Hahaha yetişememişsiniz hızımaa
Gözün aydın canım benim darısı kalp atışına
Geçerli aşkım sonunda çok şükürgözünn aydınmn
2.-3. Günlerde bebeğim
bişe biliyoruz daaa konuşuyoruzz kardeşimmmm
Mutlu yıllar kuzucumm
Aşkoo anamgildeyim yeğenimle yuvarlanıyom
Pik öncesi ama heran pik olabilir canım
Mutlu yıllar kuzularım inşallah ocakta hamiş olursunuz
Yarin sabah test yapip kan verim bari simdi ne alaka ikinci kez adet olmak felanCanım kanda baktırman önemli bu testler yanıltıyor kimyasal da olabilir olmaya da bilir o iğneleer sıkıntı yaratabilir
Iyiz biraktiğin gibiEn son geçen yıl görüşmüştüknasılsınız kızçeler
Ben de cinoya sordum. Dedim belki iyi birşey söyler. Geçen sene 4 yıl sonra güzel şeyler olacak diyordu, 5 yıla çıkarmış süreyiIyiz biraktiğin gibi
Neyin var kuzucumBirkaç gündür rahatsızdım giremedim hiç buraya. Yeni yıl gelince bir anda aklıma düştünüzYeni yıl hepimize sağlık mutluluk huzur tatlış bebekler getirsin inşallah İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?