Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu duphaston yada progestanmi tarzi ilaclari klomen yada catlatma ignesi sonrasimi kullanmak gerekiyor
Normal zamanda kullanilmiyormu?
Çatlama iğnesi vurduğum gün başladım ben doktorum öyle söyledi progestanı duphaston da aynı içerik zannedersem

Benim bata 5 gün vardı öğrendiğim de

Var 12 yada 14.gündü çünkü kontrole gittim allah ol der oluverir umut kaybetmeyin hiç beklemediğin an çiçekler açar
Benim az gelişiyor değil iyi gelişiyor zaten üzülmüyorum merak etmeyin

Adi neydi tekrar atabilir mısın en azından ilk günlerde bende kullanırım
Lariiimm bakalım inşallah olur
Tena lady canım
Tena lady
Eki Görüntüle 2750971
Kızlar dayanamayıp yaptım düne göre biraz daha belirgin.
anam 2020 nin son gebelik haberleri
Canım haberlerin güzel olmasına çok sevindim Bu defa olacak inşallah hissediyorum ben
Bu arada can kuşlar bana bu aydan tüm cafein içerikli içeçekler,asitli içecekler,paketlenmiş gıdalar yasaklandı LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom aklınızda olsun
Aşkım biz de dikkat edelim
Hani negatiftiiii
Doğurduğun gün elazığdayım
Şimdi LaRisaCca için çok sayfa yapma zamanıııııı
Hahaha yetişememişsiniz hızımaa
Kızlar biz bugun keseyi gördük çok heyecanlandım
Gözün aydın canım benim darısı kalp atışına
Kızlar 10 dk da çıktı 10 dk geçerlimi olur
Geçerli aşkım sonunda çok şükür gözünn aydınmn
Amh testi hangi zamanda yapılıyor acaba belli bi zamanı var mı adet falan adını da doğru yazdım mı bilmiyorum
2.-3. Günlerde bebeğim
Kizlar silik ikinci cizgiyi goruyormusynuz ? Yuvarlak alanda ben goruyorum Eki Görüntüle 2751145 Eki Görüntüle 2751144

Yaa insallah vardir 12. Gun yaptigimda hic yoktu ama normalde daha belirgin napsamki Kizlar doktora mi sorsam tedaviye baslamistim elim ayagima dolasti

Bugun 19. Gunum ben coktan yeni tedaviye gectim ovitrelle den sonra ilk sandim negatif kanda 14.gun negatifti adet oldum sandim adet gibi degildi LaRisaCca dedi test yap positif gibi bisey
bişe biliyoruz daaa konuşuyoruzz kardeşimmmm
MUTLU YILLAR KIZLAR SAĞLIK HUZUR BEBİŞ GETİRSİN YENİ YIL BEBEK İSTEYEN SAĞLIK BEKLEYEN HUZUR BEKLEYEN HERKESİN DİLEKLERİ KABUL OLSUN 2021 GÜZELLİKLER GETİRSİN
Mutlu yıllar kuzucumm
LaRisaCca lariiii nerde acaba hindiyi fırına verip suslenmis yılbaşı ağacının yanında ki şöminenin karşısında kahvesini mı yudumluyor acep?
Aşkoo anamgildeyim yeğenimle yuvarlanıyom
sizce pikmi
Pik oncesimi
Pik öncesi ama heran pik olabilir canım
Kızlar pek bakamaya bilirim belki şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsun sağlık, şans, bol kazanç, mutluluk veeee bebişlerle dolu bir yıl olsun inşallah

Herkesin yeni yılı kutlu olsun öncelikle bize saglık mutluluk huzur bereket getirsin birde bebiş tüm isteyenlerin duası kabul olsun inşallah Nice senelere
Mutlu yıllar kuzularım inşallah ocakta hamiş olursunuz

Caniçlerim
Negatiflerle pozitiflerle , kazançlarla kayıplarla, mutluluklarla gözyaşlarıyla dolu bir yılı hep birlikte omuzladık ve geride bırakıyoruz. Adıma, yılın en büyük karı burada kazandığım büyük dostluklar ,Bebeğim olmasa da edindiğim hobiler, evvelde az olan şuan büyük olan sabrım
2021 de hasretinize kavuşmanız dileğiyle

Bu duphaston yada progestanmi tarzi ilaclari klomen yada catlatma ignesi sonrasimi kullanmak gerekiyor
Normal zamanda kullanilmiyormu?
Canim soyle soyliyim normal akisinda ilerleyen bi düzende kullanmana cok gerek yok. Istersen kullanadabilirsin. Ama ozellikle tedavi olan durumlarda Kullandiriliyor ki disardan etkiyle buyume oldugu icin vucut yeterli progestan hormonunu uretemiyebiliyormus.

LaRisaCca sabah kalktim ise gitcektim acilen yaptim seni dinleyip ilk cizgi gordum sonra silinmis gibi oldu sonra dedim aman olmaz zaten dedim cope atip ise gittim sonra size yazdim geri 3 de isten geldim icime birsey konustu dedim bir bakim ah ne gorem cift cizgi silikte olsa ben sok hemen esime ardindan size attim kosarak ama simdi bisey diycem bana kufredersiniz diye korkuyorum aksam tekrar kasik agrim basladi regl oluyorum sanirim baya karisti bende birseyler

Canım kanda baktırman önemli bu testler yanıltıyor kimyasal da olabilir olmaya da bilir o iğneleer sıkıntı yaratabilir

Ne bilim canım emin olamadım çünkü 10 dakkada çıkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…