Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar partiledik mi dün gece Ben yine sabah uyanınca test yaptım negatifti banyoda bıraktım yattım şimdi baktım silik çizgi var
Cuma günü kanımı almamışlardı pazartesi kan vericem artık bi yerde.
Dün erken gebelik testi yapmıştım negatifti ya testler yanlış ya da ben

Atsana testin resmini inşallah vardır ilk gebelik haberini senden alırız bu yılın

İnşallah pazartesi pozitif sonuç alırsın canım

Neyin var kuzucum
Kaç gündür göğüs kafesimde sancı vardı canım dün hastaneye gittim akciğer filmi kan tahlilleri falan yapıldı çok şükür temiz çıktı. Kaslarla alakalıymış bütün gün sandalyede oturup hareketsizlikten oldu heralde

Çok geçmiş olsun canım

Günaydın hanımlar bugün ignemin 10.gunu neden bilmem bu ay günler geçmiyor bu ay hep olacak diye kendimi teselli ettim regl olursam çok üzülürüm
Olmazsın inşallah kuzucum inşallah bebişin seninledir
Kız biz regl olsak acaba üstüne mi gördüm diye düşünürüz
Sağol canım

sağol bebişim göğsümde sağ tarafım çok sancı yaptı nefes alırken bile canım çok acıyodu çok korktum. Kaslarla alakalıymış spor yapmam lazım
Çok geçmiş olsun canım benim
Günaydıın haydi kahvelerimizi yapalım yeni yıla başlayalım
Hadi ben çayımla eşlik ediyorum :) kahvemi içtim sabah gece yeğenim hiç uyumadı sabah erken aldım annesinden annesi uyusun dinlensin diye kendime de kahve yaptım

Çok saçma ama merak işte annenle yengenler birlikte mi yaşıyor canım. Yoksa şimdilik bebişe yardım için mi birlikteler

Bu duphaston yada progestanmi tarzi ilaclari klomen yada catlatma ignesi sonrasimi kullanmak gerekiyor
Normal zamanda kullanilmiyormu?
Bu ilaçları doktor hamile kalirsan tutunması için veriyormuş cnm evet klomen ve çatlatma iğnesinden sonra kullanılması lazım ama doktor kontrolünde olması lazım çünkü o ne zmaan kullanman gerektiğini söylüyor cnm hayır doktor ile kullanman lazım

Geçmiş olsun kuzum basit birkaç hareket yapsan akşam evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…