Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9-9bucukta iste olmam lazim aksam 6bucuk gibi evdeyimm
Sabah yürümezsemmm aksam hicbi kuvvet yer cekimine yenik dusen yerimi kaldirmazzz
Kötü örneksinizz banaa hii iste küsücem size
Küsme küsme ben öyle deliyim ki örneğin gündüz yürüyemedim akşam da 12 ye yetişemedim, saati geri alıp yine yapıyorum o 10bincik adımı

Sen çekme zaten hamilesin sen

Kız biz de o saatte kalkmıyoruz ki
Yok yok normalde de çekemem zaten yazlık kışlık ayırıp kaldırmıyoruz biz 2 dolap aldık büyük herkesin eşyası kendi dolabında bide zaten küçük gelenler atmaya kıyamadıklarım derken dolap parçalanır yine oynamaz yerinden

Okdr cok esyamiz yok kuzumm bizim
Ben 3ayda bir elerim esyalari yeni almak icin vermem gerekir
Bu senee bir iyilik yaptim fazlacaa eledim yazlik kislik derdimiz bitti
Almadan dursam belki daha az olcak

Bizim de yatak odamız özel ölçüye göre yapıldı kocaman dolap .. ama sığamıyoruz yine de yazlık kışlık ayrılıyor çok yoruyor ya
Evde yuruyus programi gibi canim
Leslie sansone yazz bii google amcaya
Youtube videolari var
Dur bi bakim
Yok canım. Ekrana bakmak zor benim için. Ama lesli benzeri kol bacak kalça çalıştıracak şekilde dans ediyorum.
Örnek video isteriz

Hatunun hiç ihtiyacı olmamış ki bilsin
1.68 boy 52 kg idim evlendiğimde ki o dönem gebelik kilosunu atmaya çalışıyodum 49 kilo ile hamile kalmıştım. Sonra bir başladım tedavilere Allah da benim günümü gösterdi

Bizim de yatak odamız özel ölçüye göre yapıldı kocaman dolap .. ama sığamıyoruz yine de yazlık kışlık ayrılıyor çok yoruyor ya

Dur bi bakim

Örnek video isteriz
Bir keresinde Kayınvalidemlere gittiğimizde gündüz yürüyemedim. Gece spor yapayım dedim. Eşim uyumuştum, ben de kulaklığı takmış dans ediyorum. Eşim uyandı, bi korktu, kulağlığı da görmüyor yazma altında kaldığı için, ne oldu sana deli deli hareketler yapıyorsun diyor

1.68 boy 52 kg idim evlendiğimde ki o dönem gebelik kilosunu atmaya çalışıyodum 49 kilo ile hamile kalmıştım. Sonra bir başladım tedavilere Allah da benim günümü gösterdi
Bak yavruşum Leslie bizim gibi tombiklerin yaptığı bir hareket

Ahahahha koptum buna boncuk gibi olmuştun sen bi ara kocanın gözünde
Bak yavruşum Leslie bizim gibi tombiklerin yaptığı bir hareket
Sen artık tombikoş değilsin kız dipçik gibi oldun maşallah

49 nedir ya ben dogunca 6kgmusum
Kız ben de 5,250 doğmuşum en şişko benim sanıyodum meğer senmişsin yeğenim bile 1 aylık 4 küsür kilo şuan
Bugün 12.gun genelde iğnenin 16.gunu regl geliyor ben test yapmıyorum o test çubuğu en büyük fobim
İnşallah gebesindir canım
Apartmanin camindan guvercin girmis kacmiyo hic
Sürekli uyuuyor
Ayakkabilikta yatiyor hastami acaba
Neyapim ben buna
Sana misafir gelmiş bulgur pirinç filan verirsen yer muhakkak su koy hiçbirşey yoksa ekmeği (içini) ıslatıp bir kaba koy yer o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…