Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9-9bucukta iste olmam lazim aksam 6bucuk gibi evdeyimm
Sabah yürümezsemmm aksam hicbi kuvvet yer cekimine yenik dusen yerimi kaldirmazzz
Kötü örneksinizz banaa hii iste küsücem size
Yok yok küsmeee bizlere katıl bnde yürüyecm bu hftayla beraber yürüyüş önemli kuzu

Bizim de yatak odamız özel ölçüye göre yapıldı kocaman dolap .. ama sığamıyoruz yine de yazlık kışlık ayrılıyor çok yoruyor ya

Dur bi bakim

Örnek video isteriz
Ayyy tek o dert bnde yokmuş sevndm herkes kıyafet cogunlugu derdinde bizdede yatak odası dolap hariç bir dolap daha var oda dolu birinde yazlıklar birinde kışlıklar die ynede sıgmıyorm cocugum olursa koyack evde dolap yeri yok

Bugün aklımda mantarlı kremalı tavuk vardı eşime krema ve mantar al gel dedim sırf bakkala gitmemek için dedi yemekler benden dedim iyi hadi bakalım yap herhalde baget haşlama ile karıştırmış olacak ki t.göğsünü doğramış işte patates sogan salça vs duduklude atmış ben ne mutfağa girdim nede karıştım bi güzel suyu da doldurmuş olacak ki duduklude yarim su vardı pilavı da havuçlu yapmak istemiş rendelememis büyük büyük bırakmış velhasıl sadece 2 kaşık yedim kalktım kedisi de yedi yedi sonra et istediğim gibi olmamış midem bulandı dedi götürdü hemen aşağıda köpek yavruları vardı onlara verdi

kız ekmek arası yap ye birşeyler

yaaaa ayy iyi güldümmmm akşam akşam sen deki bir daha bn sana yaparm kocişim sn birseye karışma

yaaaa ayy iyi güldümmmm akşam akşam sen deki bir daha bn sana yaparm kocişim sn birseye karışma
Kavurmayı güzel yapıyor bi kere ali nazik yapmıştı vs güvendim ne bilem sonuç böyle olacak çok büyük hayal kırıklığıydi öylede acıkmıştım en son 12 de kahvalti yapmıştık tavuk ve patateslere üzülüyorum suda yüzüyorlardı

Neyse en azndn köpecikler doymuştur

6 gündür ağzımın hiç tadı yok pas tadı var tabii iş böyle olunca azcık umut etmedim desem yalan olur
Yok tatlım hamile kalınca tam aksine herşeyin tadını kokusunu çook daha yoğun alıyosun. Mesela ben keçi peynirine bayılırım normalde kokusuzsa almam bunda inek sütü çok diye şimdi bırak keçiyi kaşar yiyodum son 1 haftadır kokusu ağır geliyo onunda süzme peynir aldım bugün o biraz iyi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…