Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evde yapiyorum bugün 12. Gun negatif . Hicbir belirti vs yok adet olcm buyuk ihtimal. Reglime 4 Gun kaldi olsa idrarda cikardi artik silik bile olsa
Hayırlısı olsun canım benim ama biz 14. Gün çok silik çizgi ile gebelik müjdesi aldık çoğu kez
Seni görmek güzel
Hele seni nasıl özledim canım arkadaşım
Normap hamileliklerinde de kafeini tamamen birakmismiydin kuzu
Evet canım 3 gebeliğimde de hep iştahım çok açık olduğu halde kahveden çok tiksindim
LaRisaCca insan annesigilde niye zayıflar ki
Bebek zıplatmaktan sonra sabah kahvaltı hazırla akşam yemeği yap çay kahve filan hareket çok

Cok geçmiş olsun cnm ya aman atlatmıssınız ya saglıkla evet dınlenın daha ıyı olur cnm sendemı tup e baslıyosun cnm saglıkla gebe kalın ınsallah bızde bebekler ılle ugrasıyoruz yaramazlıkları falan ıste nabalım oyle gecıyor zaman buraya gırmeye vakıt bıle olmuyor acıkcası merak ettm sızlerı

Ahhh LaRisaCca keske ama artik bildigin depresif moddayim . Son 2 gunde 2 gebelik haberialdim ve gerçekten komik durumda. Kaynanam aradi hattabirinin haberini vermek için. Bi de bana diyor ki kayınpeder sizin cocuk olursa 6 ay calismazsin sonra calis bebege annen bakar.memurum 2 yıl iznim var niye 6 ay? Diyemedim. Allah izin verirse olsunda 1 yasina getiririm insaallah kendim dedim artik.herkes degisik islerin pesinde

Ve bu ilaclar iğneler acayip kilo aldirdi bana. Ona da canim sklyor

Aminn kuzum git bence de herseyden önce sağlığın için sonra zaten otm olarak hersey düzene gircek
Aaaa Cok gecmıs olsunncnm ya aman saglıklınolında oyle olsun tabı gıtmedı su korona belası
Bi savamadık başımızdan aman sen dikkat et iki yavrun var
Az önce 2021 in ilk depremi de oldu. Artık çocuk konusunu bıraktım, tek hedefim yaşamak
çok şükür iyisiniz kuzum Allah esirgedi valla
Canım hiç duyma senin işine karışamazlar nihayetinde sen moralini bozma hobi edin ve gün aşırı değerlendir muhakkak
Ve bu ilaclar iğneler acayip kilo aldirdi bana. Ona da canim sklyor
Kız ben 52 kg başladım 59 kg ile hamile kaldım düşün..
O kadar şiddetli değil canım ilk 3.4, sonraki 4.3. Ama insanın psikolojisini bozuyor. Sürekli daha şiddetli mi olacak endişesi taşıyoruz.
Sürekli tetikte olmak çok yoruyordur gerçekten Rabbim selamete çıkarsın canımıniçi

Kesinlikle tatlım.
Bulantı olmasa ama en korktuğum şey

Öncelikle hayırlı olsun canım. Adetlerinde bi düzensizlik var mıydı? Yada başka pco belirtileri? Bana doktorlar artık bi sorun bulamayınca pco diyo gibi geliyor.
Teşekkür ederim.
Ben düşük yapana kadar regl im bekarkende evliykende hiç şaşmadı. 30.gün sabah erkenden gelirdi hep. 3 4 kere düzensiz oldu 3 5 gün en son 15 gün gecikince doğum kontrol kullanmaya başladım..
Belirti olarak göbek kısımda biraz tüylenme oldu o kadar

Kızçeler evi topladım, akşama yemek yaptım. Şimdi kitap okuyacağım biraz, sonra da yürüyüşe çıkacağım.
Ohhh misss erkencisin bbgm bnde daha şimdi oturdum dün arkadaşın oğlu bnde kaldı 3 haftadır zırlıyordu kalacm da kalacm die o yzdn çok giremedm onunla ilgilenmekten snrada bi temizlk başladım anck oturdum daha da mkinaya çamaşır attm onu serecm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…