- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #56.801
Normap hamileliklerinde de kafeini tamamen birakmismiydin kuzu
Hayırlısı olsun canım benim ama biz 14. Gün çok silik çizgi ile gebelik müjdesi aldık çoğu kezEvde yapiyorum bugün 12. Gun negatif . Hicbir belirti vs yok adet olcm buyuk ihtimal. Reglime 4 Gun kaldi olsa idrarda cikardi artik silik bile olsa
Seni görmek güzel
Evet canım 3 gebeliğimde de hep iştahım çok açık olduğu halde kahveden çok tiksindimNormap hamileliklerinde de kafeini tamamen birakmismiydin kuzu
Bebek zıplatmaktan
AaaaYok canım korona olduk geçen ay eşimle,LaRisaCca da aynı şekilde. O yüzden biraz daha ertelenebilir.
Cok geçmiş olsun cnm ya aman atlatmıssınız ya saglıkla evet dınlenın daha ıyı olur cnm sendemı tup e baslıyosun cnm saglıkla gebe kalın ınsallah bızde bebekler ılle ugrasıyoruz yaramazlıkları falan ıste nabalım oyle gecıyor zaman buraya gırmeye vakıt bıle olmuyor acıkcası merak ettm sızlerıCanım iç sıkıntı olmaz enfeksiyon gebelik varsa ona da zarar verir
Ooo bravo valla ama ben annemgilde kilo verdim bak göbeğim içeri kaçtı
Ya zaten artık tüpe başlayacağımı açıklamak zorunda kaldım günde 6-7 kahve içiyorlar ben içmeyince zorluyorlar içmiyorum da zorluyorlar yani.. bi bakıyorum çikolata abur cubur filan geliyor önüme kola geliyor. Ben dedim yemiyorum artık tüpe başlıyorum beni yoldan çıkarmayınC Capanin Gururu Teyom eşimle çıktık 1,5 saat yürüdük geldik
Bak hele baktopla tüfekle gelicem gari
Aşkım dur nerden anladın? Gebelik testi yaptın mı? Kaç gün oldu? Ama adet olurdan zeynep kamil çok iyi diyorlar
Canım benim Allah bize de bebiş yoğunluğu versin dört gündür yeğenimle o kadar keyifli zaman geçiriyorum ki .. rabbim bize de nasip etsin inşallah
Dilekkk hoşgeldin canımmm nasılsın? Gebe kalanlar çok da eskilerden değil :)) kuzum kasım aralık gibi korona olduk C Capanin Gururu Teyom ile yoksa tüpe başlıyorduk. Adet olup aradım doktoru, bir sonraki adette başlayalım vücudunuz dinlensin spermler ve yumurtalar yoruluyor koronadan dedi, bir sonraki adeti bekliyorum. Yani ay sonunda adet olunca tüpe başlamış olurum Allah ın izniyle
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. Sakın o doktorunun dediğine aldanma daha adetin 3. Günü nasıl bir yumurta gelişimi beklemiş aklım almadı doğrusu :)) yani biz ilaç kullanıp adetin 10. Günü gittiğimizde bile yeteri kadar büyümemiş oluyor. Canım sen kilo versen yeterli olacak. Kilo tüm düzenimizi bozuyor. Adetin düzenliyse yumurtan kendiliğinden büyüyüp çatlıyorsa sıkıntın yok demektir.
Canım selam öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. Kullandığın çatltma iğnesi hcg hormonu yüklü ve bu tüm gebelik belirtilerini yaşamana sebep oluyor. Bünyeye göre değişiyor bazıları hiç bu tip şeyler yaşamazken bazıları yaşıyor. Vücudunu pek dinlememeni öneririm.
E
Ellerin dert görmesin canımm güle güle kirlet ama gebe olsan da olmasan da yapma bu hareketleri ben de senin gibiyim pek umrumda olmaz ama bu ağır kaldırmalar gebelikte erken dönemde siyatik ağrılarına sebep oldu bende. Aklında bulunsun.
AhhhHayırlısı olsun canım benim ama biz 14. Gün çok silik çizgi ile gebelik müjdesi aldık çoğu kez
Hele seni nasıl özledim canım arkadaşım
Evet canım 3 gebeliğimde de hep iştahım çok açık olduğu halde kahveden çok tiksindim
Bebek zıplatmaktansonra sabah kahvaltı hazırla akşam yemeği yap çay kahve filan hareket çok
AhhhLaRisaCca keske ama artik bildigin depresif moddayim . Son 2 gunde 2 gebelik haberialdim ve gerçekten komik durumda. Kaynanam aradi hattabirinin haberini vermek için. Bi de bana diyor ki kayınpeder sizin cocuk olursa 6 ay calismazsin sonra calis bebege annen bakar.memurum 2 yıl iznim var niye 6 ay? Diyemedim. Allah izin verirse olsunda 1 yasina getiririm insaallah kendim dedim artik.herkes degisik islerin pesinde
Aaa gecmis olsun canimAz önce 2021 in ilk depremi de oldu. Artık çocuk konusunu bıraktım, tek hedefim yaşamak
O kadar şiddetli değil canım ilk 3.4, sonraki 4.3. Ama insanın psikolojisini bozuyor. Sürekli daha şiddetli mi olacak endişesi taşıyoruz.Aaa gecmis olsun canim
Kac siddetinde bisey varmi?
En kötü yanı da bu. Kiloyu dert etme. Ben de çok almıştım ama verdimVe bu ilaclar iğneler acayip kilo aldirdi bana. Ona da canim sklyor
Aminn kuzum git bence de herseyden önce sağlığın için sonra zaten otm olarak hersey düzene gircekLaRisaCca valla insan böyle dediğin şeyleri duymak istiyor Sağol canım moralin için kilo vericem aynen kendim deneyim bakalım olmazsa diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Rabbim hepimizin hakkında hayrlısını versin
Bi savamadık başımızdan aman sen dikkat et iki yavrun varAaaaCok gecmıs olsunncnm ya aman saglıklınolında oyle olsun tabı gıtmedı su korona belası
Az önce 2021 in ilk depremi de oldu. Artık çocuk konusunu bıraktım, tek hedefim yaşamak
Canım hiç duyma senin işine karışamazlar nihayetinde sen moralini bozma hobi edin ve gün aşırı değerlendir muhakkakAhhhLaRisaCca keske ama artik bildigin depresif moddayim . Son 2 gunde 2 gebelik haberialdim ve gerçekten komik durumda. Kaynanam aradi hattabirinin haberini vermek için. Bi de bana diyor ki kayınpeder sizin cocuk olursa 6 ay calismazsin sonra calis bebege annen bakar.memurum 2 yıl iznim var niye 6 ay? Diyemedim. Allah izin verirse olsunda 1 yasina getiririm insaallah kendim dedim artik.herkes degisik islerin pesinde
Kız ben 52 kg başladım 59 kg ile hamile kaldım düşün..Ve bu ilaclar iğneler acayip kilo aldirdi bana. Ona da canim sklyor
Sürekli tetikte olmak çok yoruyordur gerçekten Rabbim selamete çıkarsın canımıniçiO kadar şiddetli değil canım ilk 3.4, sonraki 4.3. Ama insanın psikolojisini bozuyor. Sürekli daha şiddetli mi olacak endişesi taşıyoruz.
Kesinlikle tatlım.Normal miş bende gliforu bıraktım hamileliğimi öğrendiğimde ondan yiyorum sanıyordum ama dr hayır ondan değil hamile olduğun için dedi normalmiş :))) bir süre sonra azalıyo iştahın bulantılar başlayınca. Bak demiştim sana hissetmek iyi geliyo insana ilk başta tedirginlik oluyo ama sonra mutlu olmaya başlıyosun ağrıdan bulantıdanolmayınca panik olmaya başlıyosun
Sağol canım benimSürekli tetikte olmak çok yoruyordur gerçekten Rabbim selamete çıkarsın canımıniçi
Teşekkür ederim.Öncelikle hayırlı olsun canım. Adetlerinde bi düzensizlik var mıydı? Yada başka pco belirtileri? Bana doktorlar artık bi sorun bulamayınca pco diyo gibi geliyor.
İnşallah canımPeki bakalım kuzum güzel haberlerini bekliyoruz. Kendini çok yorma
Kaç adım attın boğünSağol canım benim
Ohhh misss erkencisin bbgm bnde daha şimdi oturdum dün arkadaşın oğlu bnde kaldı 3 haftadır zırlıyordu kalacm da kalacm die o yzdn çok giremedm onunla ilgilenmekten snrada bi temizlk başladım anck oturdum daha da mkinaya çamaşır attm onu serecmKızçeler evi topladım, akşama yemek yaptım. Şimdi kitap okuyacağım biraz, sonra da yürüyüşe çıkacağım.
Geçmiş olsun canım.. dikkat edin gerçekten artık ne zaman ne göreceğiz düşünür olduk.Az önce 2021 in ilk depremi de oldu. Artık çocuk konusunu bıraktım, tek hedefim yaşamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?