Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kız istiyorum eşim erkek
Ah bu erkeklerin hepsi mi aynı olur ya bizimki de , tüp yaptırcaz adet olunca kısmetse, ikiz olursa ikisi de erkek olsun istiyor ben biri kız da olsa ikisi kız da olsa neolacak ki zaten ikisi de yok diyorum olsun diyor erkek olsun

aferin böyle motive edin beni

Bence FİTolog olmuş

Günaydın canım kolay gelsin çalıştığım için hafta sonu temizliği yapmak bana çok iyi oluyor sabah çek kapıyı çık hemen oluyor evde durursam hiç iş bitmiyor
vallahi bitmiyor bnm dolap içlerini de yapmam lazım yavaştann aslındaaa geln gayrii bana yardımaaa Gelbemucizem

Hahah anılarını canlandırmışım Hakkında hayırlısı olsun Lari bir an önce bebeğine kavuşursun inşallah Bende hormon testi yaptırıp hsg filmi çektirmeyi düşünüyorum

Hahah anılarını canlandırmışım Hakkında hayırlısı olsun Lari bir an önce bebeğine kavuşursun inşallah Bende hormon testi yaptırıp hsg filmi çektirmeyi düşünüyorum
Öyle oldu valla Amin canım hepimiz inşallahNe zaman adet olacaksın?

Gerçekten çok ilginçler Takıntılı varlıklar bir erkekten çekiyoruz zaten bir de diğerinden çekmeyelim mantığıyla düşünüyoruz bizler. Bakalım hayırlısı tabi sağlıklı olsun da

bnde ilk evmde öyleydim 4+1 di neyimeyse bideee üstüne çok büyüktü işim bmtezdii bu ev daha küçük ona göre bnde de o temzlk hastalıgı var kocam safiyeye benzetiyor bni

Gerçekten çok ilginçler Takıntılı varlıklar bir erkekten çekiyoruz zaten bir de diğerinden çekmeyelim mantığıyla düşünüyoruz bizler. Bakalım hayırlısı tabi sağlıklı olsun da
Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim

sen çift koydurcn demi beybiiimm

bnde ilk evmde öyleydim 4+1 di neyimeyse bideee üstüne çok büyüktü işim bmtezdii bu ev daha küçük ona göre bnde de o temzlk hastalıgı var kocam safiyeye benzetiyor bni
Ispanak yemeği yapmıyomusun yoksa evde

Öyle oldu valla Amin canım hepimiz inşallahNe zaman adet olacaksın?
Şu an adetimin 3.günündeyim. Yarın evde olursam hormon testi yaptırayım diyorum sonra echomarla konuşacağım bu cuma hsg filmi çektiririm belki. Bir sonraki adet 30 ocak gösteriyor. Senin nasıl ilerleyecek tüp bebek süreci ?

sen çift koydurcn demi beybiiimm
Yani böyle birşey konuşmadık dr ile ama ben doğumda sezeryan olmak zorundayım ameliyat olduğundan ve yaşım 33 yeni yıl itibariyle. Doğumdan sonra 3 yıl gebe kalamam e zaten hemen gebe kalamadığıma göre 2 tane koyarsa ve tutarsa benim için harika olur ve hatta bir kız bir erkek olursa tadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…