- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #57.101
Korkma hayatım. Öncelikle olması kadar olmaması da normal bunu kabullenmek gerekiyor ve hayatın sonu değil. Biz de uzuun zamanlardır uğraşıyoruz olmayınca olmuyor. Kaç keredir gebe kalıyorum ama hep düştü bu daha çok can yakıyor o yüzden sağlıklı ise zamanı ise olsun diye dua et kuzum benim. İnşallah gebesindir sağlıklı bir bebeğin ve gebeliğin olur ama yoksa da üzülmeHı hı 14.gün bugün belki yarın yaparım korkuyorum çok zaten içimden bi ses yok diyo
Canım daha belli olmadı uygun pozisyonu yakalayamadı doktor geçen hafta. Yarın ikili test için gideceğim. Pek hareketliydi geçen hafta ölçümü bile yapamadı doktorCerocankız mı erkek mi
Teşekkür ederim inşallah sizler de güzel haberler alırsınızTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için çok sevindim hayırlı olsun İnşALLAH sağlıcakla doğar
İnşALLAH bakalım nolucak bekliyorum artık
Ya öyle güzel öyle pozitifsiniz keşke biraz da bende olsa böyle çok isterim VALLAKorkma hayatım. Öncelikle olması kadar olmaması da normal bunu kabullenmek gerekiyor ve hayatın sonu değil. Biz de uzuun zamanlardır uğraşıyoruz olmayınca olmuyor. Kaç keredir gebe kalıyorum ama hep düştü bu daha çok can yakıyor o yüzden sağlıklı ise zamanı ise olsun diye dua et kuzum benim. İnşallah gebesindir sağlıklı bir bebeğin ve gebeliğin olur ama yoksa da üzülme
Ben de iyim tatlım okuldayım yoğunluk yok ama nöbet varben iim aşkitommm her zmn ki gibi pazrtesi yogunn baya sen nasılsın
İyiyim bende canımm bildiğin sıradan şeyler. Şöyle güzel gelişmelere hasret kaldık yahuCanım eve geldim çok iyiyimsen nasılsın
Okuldayım geçiyor günler, kocişinle neler yaptınız anlat heleŞükür cnm sen nasılsın
Ayy nolur nolur gerçekleşseSonunda bizim topiğin en eskilerine de sıra gelmiş şükürdemekki sıra bizde C Capanin Gururu Teyom MelodiminEsi Gelbemucizem
Hehhee benden iyidir kuzum ben kendimi unutucam yakında
Woooww şuan gayet fitsinTabi siz önceki tombikliğimi bilmediğiniz için amannn hiç de zayıflamamışsın diyebilirsinizEki Görüntüle 2753575
Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah gebe kalırsın bu ay.Evet canım gelişir çarşamba gittiğinde 15 olan 19 mm 17 olan 21 mm ve 11 olan 15 mm olmuş olur akşam sana iğneni yap der ve iğneyi yaptıktan sonra da zaten gelişme durmayacak yumurtalar olgunlaşacak bir süre daha ve 24-40 saat içinde çatlayacak hadi güzel haberlerle gel inşallahMerhaba kızlar ben de. Bu ay yumurta takibi yapıyorum. Femara kullandım bugün regl 11. Günü doktora kontrole gittim sağımda 17mm solumda 11mm 15 mm toplam 3 yumurtanın geliştiğini söyledi çatlatma iğnesini henüz vermedi yeterli olgunlukta değiller dedi çarşamba günü tekrar gideceğim ben pcoluyum eşimde de sayı ve morfoloji sorunu var merak ettiğim 11 mm ve 15 mm olan daha gelişir mi
Teoşşşş eskiden TEOLOG tun şimdi tiolog olmuşunTabi siz önceki tombikliğimi bilmediğiniz için amannn hiç de zayıflamamışsın diyebilirsinizEki Görüntüle 2753575
Maşallah subhanallah sağlıkla büyüsün minnakMerhaba :) 5. Gün embriyosu 1. Kaliteydi 2 adet transfer edildi biz iki tane istedik , 35 yaş üstüne 2 transfer edilebiliyor. Yani böyle:) transfer sonrası dikkat ettim , hala ediyorum 1 ay olacak 5 inde yumurta toplamanın. Yarın kese görmeye gidicez insallah her şey yolundadır insan çok heyecanlanıyorAllah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah, benim de
Erkek mi acaba yaCanım daha belli olmadı uygun pozisyonu yakalayamadı doktor geçen hafta. Yarın ikili test için gideceğim. Pek hareketliydi geçen hafta ölçümü bile yapamadı doktor
Canım benim öyle olmaman için sebebin yokYa öyle güzel öyle pozitifsiniz keşke biraz da bende olsa böyle çok isterim VALLA
Ben kafaya takan biriyim o yüzden böyle karmakarışık oluyorum ama hayırlısı ne ise o olsun dediğiniz gibi
He yaa bekleyin güzel gelişmeler yakında bir sonraki adetteBen de iyim tatlım okuldayım yoğunluk yok ama nöbet var
İyiyim bende canımm bildiğin sıradan şeyler. Şöyle güzel gelişmelere hasret kaldık yahu
Okuldayım geçiyor günler, kocişinle neler yaptınız anlat hele
Ayy nolur nolur gerçekleşse
Aayyy fiti fiti o kesinde 5 6 tane filim izledik baş başaBen de iyim tatlım okuldayım yoğunluk yok ama nöbet var
İyiyim bende canımm bildiğin sıradan şeyler. Şöyle güzel gelişmelere hasret kaldık yahu
Okuldayım geçiyor günler, kocişinle neler yaptınız anlat hele
Ayy nolur nolur gerçekleşse
Test şimdi yok yarın bugün alırım yarın yaparım artım ne olursaErkek mi acaba yasen ne olsun istiyosun
Canım benim öyle olmaman için sebebin yokhadi varsa elinde yap bi test yoksa da zaten bu gerçeği değiştiremeyiz ya.. en azından bilirsin ki yok varsa da seviniriz hep birlikte
He yaa bekleyin güzel gelişmeler yakında bir sonraki adette
İnşALLAHTeşekkür ederim inşallah sizler de güzel haberler alırsınız
Burdayıııımhaileyy napıyo haber alan var mı? Ea yazınca da hep, eşitağırlık bölümünden mezun oldum ben sınıfın tabelasında ea yazıyordu o geliyo aklıma
çok sevndm cnmm bnm allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bnmde 5.gün embriyosu 3aa kalitede tek bir adet donmuş var onu transfer ettircm bnde bakalım kısmetmzde varsa olur inşallahMerhaba :) 5. Gün embriyosu 1. Kaliteydi 2 adet transfer edildi biz iki tane istedik , 35 yaş üstüne 2 transfer edilebiliyor. Yani böyle:) transfer sonrası dikkat ettim , hala ediyorum 1 ay olacak 5 inde yumurta toplamanın. Yarın kese görmeye gidicez insallah her şey yolundadır insan çok heyecanlanıyorAllah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah, benim de
Canım benimm şimdiden yeni tedavin hayırlı olsun inşallah hamile kalırsın. Başka doktora görünmen çok iyi olmuş en azından aklında soru işareti kalmayacak. Çok heyecanlandım. Ne zaman bat?Kızlar bana doktor aşılama yapalım demişti bu ay için. ama ben son bir ken daha iyi bir doktora muayen olup öyle tedaviye başlamak istedim. ve Medical Park'a gittim tüp bebek uzmanı doçent bir doktora muayene oldum. Filim ve tahlillerimi gösterdim. O da aynı şeyi söyledi. Artık içim rahat bir şekilde aşılama tedavime başlayacağım. Bu ay da deneyelim. Şubat ayında olmazsa ilk tedavimi olacağım. Allahın izniyle.
Ay hadi inşallahTest şimdi yok yarın bugün alırım yarın yaparım artım ne olursa
Yok bu nick benim aklımda hemen kaldı çünkü okul numaram 90 dı eşitağırlık90BurdayıııımNick bulamadım aklıma başka da bir şey gelmedi ondan ea yaptım bende Yeni döneme hazırlık için adetimin bitmesini bekliyorum
Ben kız istiyorum eşim erkekErkek mi acaba yasen ne olsun istiyosun
Canım benim öyle olmaman için sebebin yokhadi varsa elinde yap bi test yoksa da zaten bu gerçeği değiştiremeyiz ya.. en azından bilirsin ki yok varsa da seviniriz hep birlikte
He yaa bekleyin güzel gelişmeler yakında bir sonraki adette
Üzme kendini kuzum rabbim herşeyin hayırlı zamanını biliyor emin olNegatif malesefdipteyim şuan neden heves ediyorsam olmuyor işte olmuyor hala her ay umut ederek beklemek aynı hüzünleri yaşamak ve bunu 5 yıla yakındır yapmak
Selam kuzum yeni BAT 03/Şubat. Şuan renglyim. Bakalım bu ayı da fulll değerlendirelim bakalım nasıl olacak.Canım benimm şimdiden yeni tedavin hayırlı olsun inşallah hamile kalırsın. Başka doktora görünmen çok iyi olmuş en azından aklında soru işareti kalmayacak. Çok heyecanlandım. Ne zaman bat?
Ay hadi inşallah
Yok bu nick benim aklımda hemen kaldı çünkü okul numaram 90 dı eşitağırlık90benim adetim de bugün finito tekrar adet olunca tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?