Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah bitanede bana lazım o tatyanadan

Yok canım coşkun benim bazen o coşkun oluyor

Yoğunsun beybi bu hafta
Ah bitanede bana lazım o tatyanadan
Kız tatyanalar bulunamıyor artık altın oldular başıma
Yok canım coşkun benim bazen o coşkun oluyor
Anam şimdi belli oldu bunun doğrusu adam coşkun olsa hatun buraya gelir ama hatın coşkun olduğundan gelemiyor

Yoğunsun beybi bu hafta

Kız tatyanalar bulunamıyor artık altın oldular başıma

Anam şimdi belli oldu bunun doğrusu adam coşkun olsa hatun buraya gelir ama hatın coşkun olduğundan gelemiyor
Aynen beybisi coşkun benim aaa ama hakkını yemem ben oda arada coşkun

Aynen beybisi coşkun benim aaa ama hakkını yemem ben oda arada coşkun
He öldürme adamı şimdi
Negatif yine herzamanki gibi

Ha bide yemek derdi var ama bugün yırttım yemek derdinden yaşasın ablamgile davetliyiz yeğenim 6 yaşına giriyor doğum günü var
Gözün aydın :)) yeğeninin doğum günü kutlu olsun bebeğim nice güzel yaşları olsun
Negatif malesef dipteyim şuan neden heves ediyorsam olmuyor işte olmuyor hala her ay umut ederek beklemek aynı hüzünleri yaşamak ve bunu 5 yıla yakındır yapmak
Peki doktor neyi keseye benzetti? Ve keseyi 5. Haftada görebiliyorken senin şuan kese görebilmen çok mucizeyken nasıl böyle birşey söyledi? Doktorun bence çok da mantıklı bir ultrason deneyimi yaşatmamış sana. Deseki rahimde kalınlık var gebelik ihtimalin var o zaman derizki ya adet olacaksın ya da gebesin . Yani mantıklı gelmedi.Kuzucum benim demekki zamanı değilmiş inşallah bu ay kavuşursun bebişine. Hem bu sırada kilo vermeye odaklanırsın. Bak biz de kilo vermeye çabalıyoruz sağlığımız için. Hatta C Capanin Gururu Teyom 20 kiloya yaklaştı neredeyse verdiği..

Negatif malesef dipteyim şuan neden heves ediyorsam olmuyor işte olmuyor hala her ay umut ederek beklemek aynı hüzünleri yaşamak ve bunu 5 yıla yakındır yapmak
Üzülme demek yersiz olur, ama zamanı değil henüz canım. İnşallah bir dahaki aya umutlarımızı diri tutmak zorundayız.

Hı hı ilk denemem klomen artı çatlatma iğnesi burayada yeni katıldım okuyorum yorumları filan henüz test yapmadım korkuyorum son zamanlarda yapan kullanan hep negatif
Aa böyle olumsuz düşünme lütfen. Klomen +ovitrelle ile ilk denemede hamile kaldım. Çok şükür şu anda her şey yolunda gibi görünüyor 13. Haftanın içindeyim. Olumsuz düşünme uygun zaman değilmiş diye düşün lütfen

Cerocan kız mı erkek mi

Yok yok ölmez o Ayy teşekkür ederim kuzum

bugün 40 beden eteğimi rahatlıkla giyindim. şimdi size de resim atacağım, şişkosun derseniz gebertirim

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için çok sevindim hayırlı olsun İnşALLAH sağlıcakla doğar
İnşALLAH bakalım nolucak bekliyorum artık

Merhaba kızlar ben de. Bu ay yumurta takibi yapıyorum. Femara kullandım bugün regl 11. Günü doktora kontrole gittim sağımda 17mm solumda 11mm 15 mm toplam 3 yumurtanın geliştiğini söyledi çatlatma iğnesini henüz vermedi yeterli olgunlukta değiller dedi çarşamba günü tekrar gideceğim ben pcoluyum eşimde de sayı ve morfoloji sorunu var merak ettiğim 11 mm ve 15 mm olan daha gelişir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…