Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmayacağını bile bile gidip burda üniversitede denesem mi ya. Biliyorum boşa bir çaba ama 4 ay çok uzun ya
Canimm benimm cok üzüldümm
Unide denemenn yanii dondurulmus embriyomu bastan baslamakmi .
Şansin düsükse vucuduna bunu yapma ,
Karmakarisiksin anliyorum ama emin adimlarlaa yurumek daha mantikli degilmi .

Üniversiteye de gitsem doktor değişikliği yapacağım. Belki onlar da başlamaz. Bugün öylesine gidip sorayım.
Git bi sor bakalım ama olur ki yanlış bir tedavi olur ya da yan etki olur süreci daha çok uzatmasından korkuyorum

Ben doğal takılıyorum. Kediciğimle iyiyiz. Hareketli bıdık. Doğallada yürümüyor. Korona falan araya girdi bi de. Cesaretim kırıldı çocuk konusunda. Yoğun bakımlar falan çok dolu. Allah sonumuzu hayretsin.

Amin canım benim. Ben ve eşim de kasım sonu aralık başı korona geçirdik . Biz de aralık ayında tüpe başlayacaktık korona olunca ocak sonuna kaldı. Adetim yeni bitti , tekrar adet olunca başlayacağız inşallah tüpe

Onu da bilmiyorum. Şuan sağlıklı düşünemiyorum zaten. Biraz daha düşünüp ona göre hareket etmek en doğrusu.
Teocum cok uzuldum gercekten. Herseyde bi hayir vardir diyerek kendini teselli etmekten baska yapacak bisey yok. Allah buyuk baska kapilar acilir kim bilir? Sakin kafayla dusunup karar vermekte fayda var canim benim. Istersen bi gorus universiteylede bakalim onlar ne diyecek. Kim bilir olmayan olur bu surecte kendinden gebe kalirsin.

Cnm sen hiç takviye edici gida kullandin mi? Ben impryl kullanarak hamile kalmıştım çikolata kisti olanlar bunları kullanarak doğal yolla hamile kalabiliyor

Tüp bebek inşallah iyi sonuçlanır senin için. Nerede gideceksin tüp bebek için tedaviye.

Yaa öyle çok dertlenme ama kuzum güzel düşünelim güzel olsun inşallah

Canım öyle bir yan etkisi olduğunu bilmiyordum? Peki önce onun düzelmesi için birşey yapmak gerekmiyor muydu

Canım korkma kötü birşey olsa burada da ertan söylerdi sana sen için rahat etsin diye gittim
İlk kullandığım ay ilaçtan sonra kontrolde çok iyi demişti kalınlığına bir sonraki ay incelince dr böyle bir yan etkisi var femaranın inceltme gibi o yüzden tek dozla devam edelim dedi. Onu düzeltmek için bir şey vermedi canım bakalım bu ay nasıl olcak ama tahminim gebelik başlarsa ve ince olursa o zaman bi takviye verir düşük olmasın diye düşünüyorum

kıZlar bugün iğnemi oldum hayırlısı ile. Sağımda ki 17 olan 19 olmuş sağımda bir yumurta daha gelişmiş solumda 2 yumurta daha var ama küçük çok büyük değil bir tane tam olgunlaşmış yumurtam var yani karından iğnemi yaptı doktor. Süreç başladı bakalım inşllah

Hoşbulduk canımm iyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Bana da biraz düşük gibi geldi ama doktor solda hafif bi pco altyapısı olduğu için yavaş ilerleyeceğini söyledi. Salı günü gittiğimde değiştirir belki dozu

Tüp bebek inşallah iyi sonuçlanır senin için. Nerede gideceksin tüp bebek için tedaviye.
Çok teşekkür ederim canım benim Adana’da tedavi alacağım prof dr bülent Haydardedeoğlu doktorum. Özel bir poliklinik fakat acıbadem ile işbirliği içerisinde oranın labaratuvarını kullanıyor ve transferi orada yapıyorlar yumurta toplama işlemini de orada yapıyorlar
Olmayan pisikolojim bozulmaz sanırım hasta olmayı bekliyorum şuan 3 gün var
Keşke adet olmasanda gebe olsan kız
Keşke duphaston vereyemiş bunun yanında En azından içerisinde progesteron hormonu var hem döllenmeyi kolaylaştırır hem de incelen dölyatağına etkisi olur
Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. Şimdi bekle de geçsin 14 gün

Ahh ahhh nerde o günler iki gün önce kan testi negatifti çok zor

Ay inşallah ikiz falan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…