- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #57.741
Canimm benimm cok üzüldümmOlmayacağını bile bile gidip burda üniversitede denesem mi ya. Biliyorum boşa bir çaba ama 4 ay çok uzun ya
Git bi sor bakalım ama olur ki yanlış bir tedavi olur ya da yan etki olur süreci daha çok uzatmasından korkuyorumÜniversiteye de gitsem doktor değişikliği yapacağım. Belki onlar da başlamaz. Bugün öylesine gidip sorayım.
Ben doğal takılıyorum. Kediciğimle iyiyiz. Hareketli bıdık. Doğallada yürümüyor. Korona falan araya girdi bi de. Cesaretim kırıldı çocuk konusunda. Yoğun bakımlar falan çok dolu. Allah sonumuzu hayretsin.Amin canım benim. Sen ne yaptın bu arada? Tedavi aldın mı? Doğal mı deniyorsun? Kedoşun napıyor? Ne durumdasın
Önce iyi düşünmek doğru karar vermek gerekiyor. eğer bu ay böyle birşeye başlayacaksan da acele etmelisin . Off bilemedim ya.. ben bile bile sıkıntı oluşma ihtimali yüksek bir duruma girmezdim sanırım. Bu ay başlayabilirdim sperm testi gönderip başlamamayı tercih ettim daha garanti olsun diye ondan yola çıkarak beklerdim diye düşünüyorum
Amin canım benim. Ben ve eşim de kasım sonu aralık başı korona geçirdik . Biz de aralık ayında tüpe başlayacaktık korona olunca ocak sonuna kaldı. Adetim yeni bitti , tekrar adet olunca başlayacağız inşallah tüpeBen doğal takılıyorum. Kediciğimle iyiyiz. Hareketli bıdık. Doğallada yürümüyor. Korona falan araya girdi bi de. Cesaretim kırıldı çocuk konusunda. Yoğun bakımlar falan çok dolu. Allah sonumuzu hayretsin.
Maalesef iyi değilim canım. Sabah test sonuçlarını aldı eşim. 5 kat düşüş olmuş spermlerde. Doktorla görüştüm. Eşim bu ayın sonunda tekrar dna hasar testi vermeye gidecekti Adana'ya. 2 ay daha bekleyelim gelmesin dedi. 3-4aya ancak başlayabiliriz dedi. Çok üzgünüm.LaRisaCca @edaecoo @peraares H halleycik MelodiminEsi @ebru2812 A archi88 @Ayseee1987 @Omur-un Hatunu @Nureella etiketi unuttuğum arkadaşlar kusura bakmayın
Teocum cok uzuldum gercekten. Herseyde bi hayir vardir diyerek kendini teselli etmekten baska yapacak bisey yok. Allah buyuk baska kapilar acilir kim bilir? Sakin kafayla dusunup karar vermekte fayda var canim benim. Istersen bi gorus universiteylede bakalim onlar ne diyecek. Kim bilir olmayan olur bu surecte kendinden gebe kalirsin.Onu da bilmiyorum. Şuan sağlıklı düşünemiyorum zaten. Biraz daha düşünüp ona göre hareket etmek en doğrusu.
Yok iki gündür 8 9 gibi uyanıyorum kendimi alıştırmaya çalışıyorum erken uyanmaya muge anli ya bakıyordum 25 yaşında 6 çocuk sahibi kadını ağzım açık izliyordum
Cnm sen hiç takviye edici gida kullandin mi? Ben impryl kullanarak hamile kalmıştım çikolata kisti olanlar bunları kullanarak doğal yolla hamile kalabiliyorCnım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun çikolata kisti ameliyatı olan biri olarak allah yardımcın olsunbenmde 2 seneyi buluyor bebek sahibi olmak için çabalarım. tatlım ilk önce soruna cvp vereyim bizde aşılama da başka bir merkezde yaptırdık bzdede 15 dkika bir mesafe vardı sorun olmadı. önemli olan spermlerin ve yumurtanın kalitesi. 75 gonal f biz çikolata kisti hastalara biraz az bir doz geliyor canım ben aşılamada menegon kullanmıştım. tüp bebekte gonal f kullandım. 112 mg vuruldum her gün ama o bile az gelmiş. bizim sorunumuz yumurtamız oluyor ama kalitesiz oluyor genelde dikkatli ol bu konuda. inşallah tutar tedavin
Psikoloji bozuyo müge haYok iki gündür 8 9 gibi uyanıyorum kendimi alıştırmaya çalışıyorum erken uyanmaya muge anli ya bakıyordum 25 yaşında 6 çocuk sahibi kadını ağzım açık izliyordum
Tüp bebek inşallah iyi sonuçlanır senin için. Nerede gideceksin tüp bebek için tedaviye.Amin canım benim. Ben ve eşim de kasım sonu aralık başı korona geçirdik . Biz de aralık ayında tüpe başlayacaktık korona olunca ocak sonuna kaldı. Adetim yeni bitti , tekrar adet olunca başlayacağız inşallah tüpe
Olmayan pisikolojim bozulmaz sanırımPsikoloji bozuyo müge ha
Yaa öyle çok dertlenme ama kuzum güzel düşünelim güzel olsun inşallahYarın doktora gidecgm ya cnm Adana'ya uykular haram oldu bana hiç rahatım yok doktor ne diyeck ne olacak ameleyat mi yoksa asilamami diyecek yada gene kan mi istiyeck kafamda deli deli sorular uykularım yok bu hafta uyuyorum ama içimde bı dert oldu yaa
İlk kullandığım ay ilaçtan sonra kontrolde çok iyi demişti kalınlığına bir sonraki ay incelince dr böyle bir yan etkisi var femaranın inceltme gibi o yüzden tek dozla devam edelim dedi. Onu düzeltmek için bir şey vermedi canım bakalım bu ay nasıl olcak ama tahminim gebelik başlarsa ve ince olursa o zaman bi takviye verir düşük olmasın diye düşünüyorumCanım öyle bir yan etkisi olduğunu bilmiyordum? Peki önce onun düzelmesi için birşey yapmak gerekmiyor muydu
Canım korkma kötü birşey olsa burada da ertan söylerdi sana sen için rahat etsin diye gittim
Merhaba kızlar ben de. Bu ay yumurta takibi yapıyorum. Femara kullandım bugün regl 11. Günü doktora kontrole gittim sağımda 17mm solumda 11mm 15 mm toplam 3 yumurtanın geliştiğini söyledi çatlatma iğnesini henüz vermedi yeterli olgunlukta değiller dedi çarşamba günü tekrar gideceğim ben pcoluyum eşimde de sayı ve morfoloji sorunu var merak ettiğim 11 mm ve 15 mm olan daha gelişir
kıZlar bugün iğnemi oldum hayırlısı ile. Sağımda ki 17 olan 19 olmuş sağımda bir yumurta daha gelişmiş solumda 2 yumurta daha var ama küçük çok büyük değil bir tane tam olgunlaşmış yumurtam var yani karından iğnemi yaptı doktor. Süreç başladı bakalım inşllahMerhaba kızlar ben de. Bu ay yumurta takibi yapıyorum. Femara kullandım bugün regl 11. Günü doktora kontrole gittim sağımda 17mm solumda 11mm 15 mm toplam 3 yumurtanın geliştiğini söyledi çatlatma iğnesini henüz vermedi yeterli olgunlukta değiller dedi çarşamba günü tekrar gideceğim ben pcoluyum eşimde de sayı ve morfoloji sorunu var merak ettiğim 11 mm ve 15 mm olan daha gelişir mi
Hoşbulduk canımm iyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Bana da biraz düşük gibi geldi ama doktor solda hafif bi pco altyapısı olduğu için yavaş ilerleyeceğini söyledi. Salı günü gittiğimde değiştirir belki dozuCnım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun çikolata kisti ameliyatı olan biri olarak allah yardımcın olsunbenmde 2 seneyi buluyor bebek sahibi olmak için çabalarım. tatlım ilk önce soruna cvp vereyim bizde aşılama da başka bir merkezde yaptırdık bzdede 15 dkika bir mesafe vardı sorun olmadı. önemli olan spermlerin ve yumurtanın kalitesi. 75 gonal f biz çikolata kisti hastalara biraz az bir doz geliyor canım ben aşılamada menegon kullanmıştım. tüp bebekte gonal f kullandım. 112 mg vuruldum her gün ama o bile az gelmiş. bizim sorunumuz yumurtamız oluyor ama kalitesiz oluyor genelde dikkatli ol bu konuda. inşallah tutar tedavin
Çok teşekkür ederim canım benim Adana’da tedavi alacağım prof dr bülent Haydardedeoğlu doktorum. Özel bir poliklinik fakat acıbadem ile işbirliği içerisinde oranın labaratuvarını kullanıyor ve transferi orada yapıyorlar yumurta toplama işlemini de orada yapıyorlarTüp bebek inşallah iyi sonuçlanır senin için. Nerede gideceksin tüp bebek için tedaviye.
Keşke adet olmasanda gebe olsan kızOlmayan pisikolojim bozulmaz sanırımhasta olmayı bekliyorum şuan 3 gün var
Keşke duphaston vereyemiş bunun yanında En azından içerisinde progesteron hormonu var hem döllenmeyi kolaylaştırır hem de incelen dölyatağına etkisi olurİlk kullandığım ay ilaçtan sonra kontrolde çok iyi demişti kalınlığına bir sonraki ay incelince dr böyle bir yan etkisi var femaranın inceltme gibi o yüzden tek dozla devam edelim dedi. Onu düzeltmek için bir şey vermedi canım bakalım bu ay nasıl olcak ama tahminim gebelik başlarsa ve ince olursa o zaman bi takviye verir düşük olmasın diye düşünüyorum
Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. Şimdi bekle de geçsin 14 günkıZlar bugün iğnemi oldum hayırlısı ile. Sağımda ki 17 olan 19 olmuş sağımda bir yumurta daha gelişmiş solumda 2 yumurta daha var ama küçük çok büyük değil bir tane tam olgunlaşmış yumurtam var yani karından iğnemi yaptı doktor. Süreç başladı bakalım inşllah
Ahh ahhh nerde o günler iki gün önce kan testi negatifti çok zorÇok teşekkür ederim canım benim Adana’da tedavi alacağım prof dr bülent Haydardedeoğlu doktorum. Özel bir poliklinik fakat acıbadem ile işbirliği içerisinde oranın labaratuvarını kullanıyor ve transferi orada yapıyorlar yumurta toplama işlemini de orada yapıyorlar
Keşke adet olmasanda gebe olsan kız
Keşke duphaston vereyemiş bunun yanında En azından içerisinde progesteron hormonu var hem döllenmeyi kolaylaştırır hem de incelen dölyatağına etkisi olur
Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. Şimdi bekle de geçsin 14 gün
Ay inşallah ikiz falan olurÇok teşekkür ederim canım benim Adana’da tedavi alacağım prof dr bülent Haydardedeoğlu doktorum. Özel bir poliklinik fakat acıbadem ile işbirliği içerisinde oranın labaratuvarını kullanıyor ve transferi orada yapıyorlar yumurta toplama işlemini de orada yapıyorlar
at onu hemen çöpe at ,at.Kızlar evde bir blister inofolic kombi vardı normal folik asitim kalmamış hem bu daha iyi içeyim dedim akşam ve sabah birer tane içtim bir de ne göreyim tarihi geçeli beş ay olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?