- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #57.701
ayyy allahımmm neler kaçırmışımmmmm sabah sabah iyi güldürdünüzz bnii allahh hepimizi güldürsnnnnnnn emiiiiiiiiAyy yikamaa isleminidee benmi yapsamm kizzz
Cnım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun çikolata kisti ameliyatı olan biri olarak allah yardımcın olsunİyi geceler güzel kadınlarUzun zamandır topiğinizi takip ediyorum ama ancak buraya yazabilecek bi konum var 28 yaşındayım 1.5 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Sağda iki adet çikolata kistim var 3 ve 2 cm. Eşimde morfoloji sorunu var. Sorun bol yani Bu ay aşılamaya başladım. Adetim bugün bitti kistler için kontrole gitmiştim aşılamaya geçmeye karar verdik doktorla. 75 gonal f ile başladım bugün 1 hafta sonra kontrole gideceğim ama kafama takılan birşey var. Doktora sordum ama sorun olmaz dedi sizim deneyimlerinizi merak ediyorum. Aşılama yaptıracağım hastanede lab olmadığı için başka bir labda spermler yıkanacak aradaki mesafe 20 dk bu çok etkiler mi sizce sonucu?
kuzu bnmde az da daha önce hiç yapışıklıktan oldugunu söylememişlerdiHiç sanmıyorum yerleşme kanaması gibi değilkürtajdan beri kanamalarım garip zaten, yapışıklık vardı, hoca düzeldiğini söylemişti son kontrolde. Tekrar nasıl oldu anlamadım. Kanamalar normale dönmüştü tekrar azaldı. Azalmış olduğu yapışıklığı gösteriyormuş
ayyyyyyyyyyyyyyy oohhhhhhhhhhhhhhhhhh çok sevndmmm kuzucummmmmmmmmmmmm hadii günler sizinnnnnnnnnCanım kızlar siz mışıl mışıl uyurken bu saatte lh teti yaptımhala pik
Eşim de yola çıkmıştek sorun pik i yakalayamamış olmamızmış gibi sevindim
Himm afiyet olsun kuzumAmcamın kızı ve onun kızı geldiler canım
Canım çok üzüldüm inşallah bu yeni ayda gebelik haberini alırız bu ay tedavi düşünüyor musun
Kız ben şimdi yeni bir replik mi bulmak zorundayım İş çıkardın bana
Zaten onu bi bilsek tatlım
Yapma ya
Canım henüz çok erken ama inşallah gebelik olduğu için pozitif çıkmıştır pozitif her türlü candır
Hem fos hem tırt
Sen böyle konuşma konuşma transferin yaklaşıyor bebişin üzülür
Canım selam farklı bir doktora göründün çok iyi olmuş bak en azından yumurtlama döneminde olduğunu öğrendin bugünden itibaren günaşırı muhakkak değerlendir sakın kaçırma inşallah bu ay gebe kalırsın
Merhaba canım senin adına çok sevindim test sonucunda cuma günü çok iyi gelecek Allahın izniyle hadi gözün aydın
Canım test sonucunuz ne oldu
Canım hoşgeldin inanki çoğumuz da yumurtlama problemi yok ben de aynı senin gibiyim eşimde ve ben de problem yok fakat gebelik uzun süre aralığında oluyor oldu daha önce ama düşükle sonuçlandı rahminde perde varmış ameliyat oldum bir sonraki adette tüp bebeğe hazırlanıyorum daha önce doğal gebeliklerin olduğu için aşılamada şansının yüksek olduğunu düşünüyorum inşallah hemen gibi kalırsın
Ayşoş belkide sen bu iltihap yüzünden gebe kalamıyordun hadi inşallah bu kullancan antibiyotik sana vesile olur bir de Zeytinyağında bekletilmiş kuru inciri ben çok kişiden duydum inşallah faydasını görürsün canım
Beyaz lahana salatası ve ıspanaklı peynirli gül böreği yaptım canım
Geldim canım geldim çok yoğun geçirdim bu günümü
Canım misafirim geldi kahvaltıya sonra onları eve bıraktım yüncü ye uğradım ip aldım ve düğme aldım oradan yegenime sevmeye geçtim yarın 40’ı çıkıyor mus onun hazırlıkları için alışveriş yaptım eve geldim yemek yaptım ve üç çeşit pastasını yaptım daha şimdi oturdum
Güle güle kullan hayatım çok tatlı görünüyorlar bence de bir demet daha söylersen daha dolu dolu ve şık durur
Merhaba sizin gebelik kaç haftalıktı? 1 kayıp mı var?Bana yapışıklık olmaz diyorlar, bende de azalma var ikinciden sonra.Kimse rahim filmi istemediKüretaj sonrası oldu. Rahim filmi çekildi, sadece rahim ağzında olduğu için doktorum 2 adet dönemi bekleyelim açılabilir dedi olmazsa histeroskopi yapılacaktı. 2 ay sonra sulu ultrasonla kontrol yapıldı açılmıştı. Ultrasonda rahim balon gibi açılıyor eğer açılmazsa yapışıklık var demek..
Okuldayım yaaayyyyyyyyyyyyyyy oohhhhhhhhhhhhhhhhhh çok sevndmmm kuzucummmmmmmmmmmmm hadii günler sizinnnnnnnnn
Hadi inşallahGünaydın kızlar bugün iğnenin 15.gunu diğer tedavide olduğu gibi gecikme olmazsa eğer yarın regl günüm dua eder duanızı beklerim
Günaydın canımm ben iyiyim sennn???Günaydın beybisiler nasilsiniz bakalım
kesnlkleeeeeee yansın gecelerrrrOkuldayım yaaneyse günler olmasa da geceler var
MelodiminEsi emret komutanımBebekçi taburu sağ baştan selam ver
AhahahhaLari ya alıntıladığın kısma bakmadım, benim kızım da öyle oldu deyince şırıngadan oldu anladımhiç de söylemedi diye kızıyordum sana
Canım selamlar öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın hiçbir sorun olmaz merak etmeİyi geceler güzel kadınlarUzun zamandır topiğinizi takip ediyorum ama ancak buraya yazabilecek bi konum var 28 yaşındayım 1.5 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Sağda iki adet çikolata kistim var 3 ve 2 cm. Eşimde morfoloji sorunu var. Sorun bol yani Bu ay aşılamaya başladım. Adetim bugün bitti kistler için kontrole gitmiştim aşılamaya geçmeye karar verdik doktorla. 75 gonal f ile başladım bugün 1 hafta sonra kontrole gideceğim ama kafama takılan birşey var. Doktora sordum ama sorun olmaz dedi sizim deneyimlerinizi merak ediyorum. Aşılama yaptıracağım hastanede lab olmadığı için başka bir labda spermler yıkanacak aradaki mesafe 20 dk bu çok etkiler mi sizce sonucu?
Bunu ilk defa duyuyorum vallaHiç sanmıyorum yerleşme kanaması gibi değilkürtajdan beri kanamalarım garip zaten, yapışıklık vardı, hoca düzeldiğini söylemişti son kontrolde. Tekrar nasıl oldu anlamadım. Kanamalar normale dönmüştü tekrar azaldı. Azalmış olduğu yapışıklığı gösteriyormuş
Ooo kaçmadı tren hadi bakalımCanım kızlar siz mışıl mışıl uyurken bu saatte lh teti yaptımhala pik
Eşim de yola çıkmıştek sorun pik i yakalayamamış olmamızmış gibi sevindim
inşallah hamile kalırsın da bu ay hiç gerek kalmaz başka şeylere canımıniçiinşallah canım doktor da öyle dedi aynen. hatta 3 gün üst üste deneyin garanti olsun dedi. eğer gebe kalamazsam bu ay da rahim filmini bir dahaki ay çektireceğim
Anladım kuzum inşallah c life tan memnun kalırsın ve gebeliğine vesile olurben soğan suyunu 1 ay denedim canım ama herhangi bir değişiklik olmadı. çoğu kişi iltihap geldiğini ve ciddi akıntısı olduğunu söylüyor. fakat doktor bana iltihabın dahi yok tertemiz dedi dün. ben de onu bıraktım c life kullanıyorum
Biz iyiyiz canım sen nSılsınGünaydın beybisiler nasilsiniz bakalım
Kuzucum inşallah bebiş vardır ve regl olmazsın haydi güzel haberlerle inşallahGünaydın kızlar bugün iğnenin 15.gunu diğer tedavide olduğu gibi gecikme olmazsa eğer yarın regl günüm dua eder duanızı beklerim
BiiirrrBebekçi taburu sağ baştan selam ver
Yarın doktora gidecgm ya cnm Adana'ya uykular haram oldu bana hiç rahatım yok doktor ne diyeck ne olacak ameleyat mi yoksa asilamami diyecek yada gene kan mi istiyeck kafamda deli deli sorular uykularım yok bu hafta uyuyorum ama içimde bı dert oldu yaaGünaydın canımm ben iyiyim sennn???
Günaydın bebeğim nerelerdesin ozletiyorsun kendiniGüüünoooo aşkolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?