Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun çikolata kisti ameliyatı olan biri olarak allah yardımcın olsun benmde 2 seneyi buluyor bebek sahibi olmak için çabalarım. tatlım ilk önce soruna cvp vereyim bizde aşılama da başka bir merkezde yaptırdık bzdede 15 dkika bir mesafe vardı sorun olmadı. önemli olan spermlerin ve yumurtanın kalitesi. 75 gonal f biz çikolata kisti hastalara biraz az bir doz geliyor canım ben aşılamada menegon kullanmıştım. tüp bebekte gonal f kullandım. 112 mg vuruldum her gün ama o bile az gelmiş. bizim sorunumuz yumurtamız oluyor ama kalitesiz oluyor genelde dikkatli ol bu konuda. inşallah tutar tedavin

kuzu bnmde az da daha önce hiç yapışıklıktan oldugunu söylememişlerdi

Canım kızlar siz mışıl mışıl uyurken bu saatte lh teti yaptım hala pik
Eşim de yola çıkmış tek sorun pik i yakalayamamış olmamızmış gibi sevindim
ayyyyyyyyyyyyyyy oohhhhhhhhhhhhhhhhhh çok sevndmmm kuzucummmmmmmmmmmmm hadii günler sizinnnnnnnnn

Himm afiyet olsun kuzum
Ayy dün bende erkenden uyumuşum vallahi

Merhaba sizin gebelik kaç haftalıktı? 1 kayıp mı var?Bana yapışıklık olmaz diyorlar, bende de azalma var ikinciden sonra.Kimse rahim filmi istemedi önceden de aşırı kanamam olmazdı ama azalma var

Lari ya alıntıladığın kısma bakmadım, benim kızım da öyle oldu deyince şırıngadan oldu anladım hiç de söylemedi diye kızıyordum sana
Ahahahha bu ay bunu da denesemmi içimde kalmasın
Canım selamlar öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın hiçbir sorun olmaz merak etme
Bunu ilk defa duyuyorum valla
Canım kızlar siz mışıl mışıl uyurken bu saatte lh teti yaptım hala pik
Eşim de yola çıkmış tek sorun pik i yakalayamamış olmamızmış gibi sevindim
Ooo kaçmadı tren hadi bakalım yansın geceler
inşallah canım doktor da öyle dedi aynen. hatta 3 gün üst üste deneyin garanti olsun dedi. eğer gebe kalamazsam bu ay da rahim filmini bir dahaki ay çektireceğim
inşallah hamile kalırsın da bu ay hiç gerek kalmaz başka şeylere canımıniçi
Anladım kuzum inşallah c life tan memnun kalırsın ve gebeliğine vesile olur
Günaydın beybisiler nasilsiniz bakalım
Biz iyiyiz canım sen nSılsın
Günaydın kızlar bugün iğnenin 15.gunu diğer tedavide olduğu gibi gecikme olmazsa eğer yarın regl günüm dua eder duanızı beklerim
Kuzucum inşallah bebiş vardır ve regl olmazsın haydi güzel haberlerle inşallah
Bebekçi taburu sağ baştan selam ver
Biiirrr günoooo

Günaydın canımm ben iyiyim sennn???
Yarın doktora gidecgm ya cnm Adana'ya uykular haram oldu bana hiç rahatım yok doktor ne diyeck ne olacak ameleyat mi yoksa asilamami diyecek yada gene kan mi istiyeck kafamda deli deli sorular uykularım yok bu hafta uyuyorum ama içimde bı dert oldu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…