Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm hiç halim yok yaa yarın doktora gidecgm ya acaba doktor ne diyeck acabalarla uyuyp uyanıyorum ya

Maalesef iyi değilim canım. Sabah test sonuçlarını aldı eşim. 5 kat düşüş olmuş spermlerde. Doktorla görüştüm. Eşim bu ayın sonunda tekrar dna hasar testi vermeye gidecekti Adana'ya. 2 ay daha bekleyelim gelmesin dedi. 3-4aya ancak başlayabiliriz dedi. Çok üzgünüm. LaRisaCca edaecoo peraares H halleycik MelodiminEsi E efulimm1 A archi88 Ayseee1987 Omur-un Hatunu Nureella etiketi unuttuğum arkadaşlar kusura bakmayın

Ayyy çok kötü bı durum cnm ya bnde korkuyorum ne diyeck ne olacak diye çok geçmiş olsun cnm iyi olur inşallah uykularım haram oldu cnm yatarken düşünüyorum uyanınca düşünüyorum gün ortasında hep aklımda zaten off yaa

Günaydın bebeğim nerelerdesin ozletiyorsun kendini
Canım ben burdayım sen nerelerdesin bugün yeğenimin kırkı var mevlüt okunacak aile arasında, akşamdan pastalar filan yaptım onları götürecem, pastaneden hiçbirşey almıyoruz artık biz.
Cnm hiç halim yok yaa yarın doktora gidecgm ya acaba doktor ne diyeck acabalarla uyuyp uyanıyorum ya
Canım hiç tedirgin olma gittiğinde inşallah güzel şeyler duyacaksın ve artık bebişine kavuşacaksın
Canım kardeşim okadar üzüldüm ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu ay tedaviye başlamayı ne kadar arzuladığını biliyorum işte vakti değilse malesef biryerden bir engel çıkıyor hep, karar vermek yetmiyor biz de aralıkta yapmış bitirmiş olacakken bak ne zamana geldik

Ayy hadi uçtu uçtu kırkı uçtu bebisimizin popo dokturdun demekki
Ayyy inşallah kuzum ya ama korkuyorum vallahi

Olmayacağını bile bile gidip burda üniversitede denesem mi ya. Biliyorum boşa bir çaba ama 4 ay çok uzun ya

Günaydın bende iki ay günde iki femara içmiştim döl yatağı incelmiş. Bu yüzden bu ay günde 1 femara içtim yarın öğlen 3 de dr randevum var bakalım bu ay neler olacak
Canım öyle bir yan etkisi olduğunu bilmiyordum? Peki önce onun düzelmesi için birşey yapmak gerekmiyor muydu
Ayy hadi uçtu uçtu kırkı uçtu bebisimizin popo dokturdun demekki
Ayyy inşallah kuzum ya ama korkuyorum vallahi
Canım korkma kötü birşey olsa burada da ertan söylerdi sana sen için rahat etsin diye gittim

Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim foruma. Memlekete falan gittik yoğundum. Nasılsıız? hayırlı haberler alan var mı?
Hoşgeldin canım 1-2 gün önce seni etiketlemiştim haber alan var mı diye. Nasılsın? Omur-un Hatunu hamile senin tanıdıklarından... tabi başka gebelik haberi de aldıklarımız var ama yeni arkadaşlar hep

Etiketini gördüm şimdi canım. Çok mutlu oldum ya. Darısı başımıza

Etiketini gördüm şimdi canım. Çok mutlu oldum ya. Darısı başımıza
Amin canım benim. Sen ne yaptın bu arada? Tedavi aldın mı? Doğal mı deniyorsun? Kedoşun napıyor? Ne durumdasın
Dün söküldü canım. Bir dahaki de 30-31 ocak civarı
Önce iyi düşünmek doğru karar vermek gerekiyor. eğer bu ay böyle birşeye başlayacaksan da acele etmelisin . Off bilemedim ya.. ben bile bile sıkıntı oluşma ihtimali yüksek bir duruma girmezdim sanırım. Bu ay başlayabilirdim sperm testi gönderip başlamamayı tercih ettim daha garanti olsun diye ondan yola çıkarak beklerdim diye düşünüyorum

Üniversiteye de gitsem doktor değişikliği yapacağım. Belki onlar da başlamaz. Bugün öylesine gidip sorayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…