Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok doğru bir karar vermişsiniz canımmm allah hkknızda hyrlısını versinnn inş

Canım öyle bir yan etkisi olduğunu bilmiyordum? Peki önce onun düzelmesi için birşey yapmak gerekmiyor muydu

Canım korkma kötü birşey olsa burada da ertan söylerdi sana sen için rahat etsin diye gittim
Hayırlısı herşeyin cnm bakalım sonuçlar ne çıkacak inşallah bu yoldanda hayırlısı ile çıkarız

Şükür cnm düşünceli zamanlar geçiriyorum cnm yarın Adana'ya gideceğim sonuclarim için cnm bakalım doktor ne diyecek herşeyin en hayırlısı olması için ama korkuyorum cnm
hepimizde bu korku var canm ah keşke şu korkumuz üstümüzden kalksa mutlu olsak ama günler yakın allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur

Kuzum inan çok üzüldüm... olmayacaksa birşeyler engel oluyor malesef neden düşüş oluyor ilaçaların faydası olmuyormu acaba başka takviyemi alsa yada ameliyat gerekiyormu

kuzu bn prowomen kullandım omega-3 ilaçlar aldım farklı kürler denedm olmadı ama herkeste farklı bir sonuç yaratıyor bu kist tüp bebekte bile olmadı yani ne blym kısmet olunca oluyor bnce gerisi hikaye canım
Aynen cnm haklısın hic bi sıkıntısı olmayıp olmayan da var yada tam tersi.. Bizim de intihanimiz buymuş demek.. Ins en kisa zamanda gelir mucizelerimiz

Ben de senin yazının üzerine bıraktım valla normalde bu ay da istiyordu doktor. Eğer gerçekten bir problem varsa işe yaradığını düşünüyorum ben açıkçası. Bu ay bal tarçın çörek otu kürü yaptım ovulasyon hem iki gün erken oldu hem de iki gün sürdü. Boşu boşuna ilaç hormon kullanmanın mantığı yok. Bi de benim kuzenim atlattı böyle bir durum o yüzden de iyi ki söyledin sen canım

bu tarz yerlerde çalışanların iyi bir psikoloji ve davranış eğitimi alması lazım canım. Maalesef hasta bakıcı bile insanları azarlamakla meşguldü
bende o yüzden devletten kaçıyorum orda yaptırmak istemiyorum çok uğratırıyorlar yoruyolar gibi geliyor ama nasipte varsa hertürlü oluyor canım

bende bu ay bitkisel denicem ama ilkkez gonal fe başlamak istiyorum yarın doktora gidicem tedaviye başlamak için

Şükür cnm düşünceli zamanlar geçiriyorum cnm yarın Adana'ya gideceğim sonuclarim için cnm bakalım doktor ne diyecek herşeyin en hayırlısı olması için ama korkuyorum cnm
inşş güzel şeyler duyarsın canım hormon testimi yaptırmıştın

canım takviye ve kür olarak ne yapıyorsun kullanıyor eşin
Canım emodex ve astalife kullanıyor takviye olarak. Öncesinde impryl kullandı.Keçi boynuzunu kürünü yapıyoruz. Ayrıca soğuk sıkım da almış yiyor. Kendisini de ayrıca yiyor. Anlayacağın her tarafı keçi boynuzu :) fıstık fındık ceviz yiyor . Havuç tüketiyor. Hazır gıdalar hiç tüketmiyor vs. Çok hareketsiz, sürekli evde. Zorla yürüyüşe başlatacağım.

canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bende yarın gonal f e başlıcam çok heycanlıyım doktor bana oyüzden ısrarla ilk ay kendimşz denetti sonra femara kullandırdı baktı olmuyor gonafe geçelim dedi bende istedim biraz çikolata kistim olduğu için

BSlaat teom senle yürusun al eline kirbaci vur

ohh maşallah şifa olsun canım ... bende aldım duruyor öyle pekmez sürekli hatırlatmam zorlamam gerekşyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…