- 28 Ağustos 2020
- 743
- 4.312
- 43
- 41
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #57.821
Baş ağrısı, mide bulantısı ve kabızlık dışında iyiyim canım iyi gidiyor :) dün ikili tarama vardı ense kalınlığı burun kemiği falan iyi dedi dr ama yaş faktöründen kan değerleri riskli çıkabiliyomuş. Amniyosentezi araştırıyorum yüzde doksan isticek gibi. Ben son 20 yıldır göğsümden kontrol oluyorum ufak fibrokistler var önemli olmayan şeyler. Ne olur ne olmaz diye bir gideyim dedim normal hala oldukları gibilermiş neyseki. İğne ile hamile kalma oranı daha yüksek oluyor tabi daha çok yumurta olgulaşıp çatlıyor erkekte de sorun yoksa süreç hızlanıyor. İnşallah ilk denemende gebe kalırsıncanım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bende yarın gonal f e başlıcam çok heycanlıyım doktor bana oyüzden ısrarla ilk ay kendimşz denetti sonra femara kullandırdı baktı olmuyor gonafe geçelim dedi bende istedim biraz çikolata kistim olduğu için
Kuzum benim inşallah işe yararbende bu ay bitkisel denicem ama ilkkez gonal fe başlamak istiyorum yarın doktora gidicem tedaviye başlamak için
Canım amniyosentez değil de yurt dışına gönderilen bir test varmış onu mu denesen kan testi?Baş ağrısı, mide bulantısı ve kabızlık dışında iyiyim canım iyi gidiyor :) dün ikili tarama vardı ense kalınlığı burun kemiği falan iyi dedi dr ama yaş faktöründen kan değerleri riskli çıkabiliyomuş. Amniyosentezi araştırıyorum yüzde doksan isticek gibi. Ben son 20 yıldır göğsümden kontrol oluyorum ufak fibrokistler var önemli olmayan şeyler. Ne olur ne olmaz diye bir gideyim dedim normal hala oldukları gibilermiş neyseki. İğne ile hamile kalma oranı daha yüksek oluyor tabi daha çok yumurta olgulaşıp çatlıyor erkekte de sorun yoksa süreç hızlanıyor. İnşallah ilk denemende gebe kalırsınhayırlı şeyler istiyoruz hepimiz Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Canım bize bile doktor eşimin göbeğini görünce - ki daha yeni oldu hep evde kalmaktan- egzersiz önerdi. Her gün bir saat egzersiz yapıyor. Mutlaka sneşnle yürüsün eşin şifa olsun kullandıkları inşallahhhCanım emodex ve astalife kullanıyor takviye olarak. Öncesinde impryl kullandı.Keçi boynuzunu kürünü yapıyoruz. Ayrıca soğuk sıkım da almış yiyor. Kendisini de ayrıca yiyor. Anlayacağın her tarafı keçi boynuzu :) fıstık fındık ceviz yiyor . Havuç tüketiyor. Hazır gıdalar hiç tüketmiyor vs. Çok hareketsiz, sürekli evde. Zorla yürüyüşe başlatacağım.
Kandan bakılıyomuş onada düşük riski yokmuş tabi onda bakalım zaten fiyatları doğum fiyatıyla aynıCanım amniyosentez değil de yurt dışına gönderilen bir test varmış onu mu denesen kan testi?
Ahh ahhh nerde o günler iki gün önce kan testi negatifti çok zor
İnşallah canımm öyle olursa bi daha doğurmamAy inşallah ikiz falan olur
Attım attım yenisini aldım :)) gitti 95₺at onu hemen çöpe at ,at.
Ahahha içeyim de öleyimNormal tarihlisi işe yaramıyor, belki geçmişi yarar Larim :) Bu arada Berenin kırkı da hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüsün, vatana, millete, sizlere hayırlı evlat olsun, yüzü hep gülsün inşallah
ben kullanmadım valla kuzumVallahi 15 gün sonra test yap dedi tabi o zamana regl olmazsambu süreçte proxy femin diye bşr vitamin kullanıyorum daha önce kullanan oldumu
Aşkım işte spermin hasarından ötürü yoksa sayı problem değil. Bana çünkü aynı doktor hasar olmaması ve spermin kalite sorunu olmaması sayesinde istiyorlarsa bu ay da başlarız ama 1 ay beklerlerse daha iyi olur dedi biz beklemeyi seçtikOlmamasının sebebi ne balım? Üç spermle ikiz doğurdu benim tanıdık anlamadım yani çok erteleniyorstresin üzüntü hasretin artıyor ben seni düşünüyorum. Eşinin yerine kendimi koyamıyorum bile o da nasıl kahrolmuştur
Sor bakalım tatlımNot ettim canım dediğin ilacı duruma göre yarın sorayım bunu dr a
Kız vermeyin böyle akılları kırbaç alır eline şimdi C Capanin Gururu TeyomBSlaat teom senle yürusun al eline kirbaci vur
Amin cnm yok hormon değil y ve x kromozom Lara bakacaklarms doktor hem benm hemde esimininşş güzel şeyler duyarsın canım hormon testimi yaptırmıştın
Amin cnm amin inşallahİnşallah güzel şeyler duyarsın canım.
Aynen cnm ya vallahi korku başa belahepimizde bu korku var canm ah keşke şu korkumuz üstümüzden kalksa mutlu olsakama günler yakın allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
inşallah yürür canım. 42 yaşına gelmiş adama birşey yaptırmak çok zor. Aylardır söylüyorum fayda etmiyor, belki bu sonuç harekete geçirir.Canım bize bile doktor eşimin göbeğini görünce - ki daha yeni oldu hep evde kalmaktan- egzersiz önerdi. Her gün bir saat egzersiz yapıyor. Mutlaka sneşnle yürüsün eşin şifa olsun kullandıkları inşallahhh
kız çok hareketsiz devam ederse mecburen kırbaç gerekecekKız vermeyin böyle akılları kırbaç alır eline şimdi C Capanin Gururu Teyom
Onuu kına sürekliinşallah yürür canım. 42 yaşına gelmiş adama birşey yaptırmak çok zor. Aylardır söylüyorum fayda etmiyor, belki bu sonuç harekete geçirir.
kız çok hareketsiz devam ederse mecburen kırbaç gerekecek
inş canım benimKuzum benim inşallah işe yarar
Çok şükür canım herşey yolunda..Omur-un Hatunu canım nasılsın nasıl gidiyor herşey yolunda değilmi
maşallah canımmm bol bol dinlen bari ilk 3 aydan sonra daha rahat olmaya başlıyorÇok şükür canım herşey yolunda..
Bulantılar halsizlikler başladı sadece oda çekilecek işler
Umudunu yitirme canım ben 3.senesine girecekken hamile kaldım..inş canım benimwalla yıprandım bir seneyi geçti bebeğimi kaybedeli ama hala olmadı umudumu yitiriyorum artık
İnşallah canım 10 gün daha rapor luyum bakalım zamanla neler yaşayacağım..maşallah canımmm bol bol dinlen bari ilk 3 aydan sonra daha rahat olmaya başlıyor
kuzummm hangi folik asiti kullanıyorsun.hayırlısı olsun aşko ne diyelim
İnşallah canımm öyle olursa bi daha doğurmam
Attım attım yenisini aldım :)) gitti 95₺
Ahahha içeyim de öleyimbugüne not : Azmettiren teo dur aklı olmayan da ben
ben kullanmadım valla kuzum
Aşkım işte spermin hasarından ötürü yoksa sayı problem değil. Bana çünkü aynı doktor hasar olmaması ve spermin kalite sorunu olmaması sayesinde istiyorlarsa bu ay da başlarız ama 1 ay beklerlerse daha iyi olur dedi biz beklemeyi seçtik
Sor bakalım tatlım
Kız vermeyin böyle akılları kırbaç alır eline şimdi C Capanin Gururu Teyom
Canım benim ya. Şu an stresini tahmin edebiliyorum, ama sperm denilen şey 3 ayda gerekli diyetlerle düzeltilebiliyor, elbet bi çaresi var. Hiç sperm çıkışı olmayanlar var onlar bile mikrochiple evlat sahibi oluyorlar. İçini karartma.Maalesef iyi değilim canım. Sabah test sonuçlarını aldı eşim. 5 kat düşüş olmuş spermlerde. Doktorla görüştüm. Eşim bu ayın sonunda tekrar dna hasar testi vermeye gidecekti Adana'ya. 2 ay daha bekleyelim gelmesin dedi. 3-4aya ancak başlayabiliriz dedi. Çok üzgünüm.LaRisaCca edaecoo @peraares H halleycik MelodiminEsi @ebru2812 @archi88 Ayseee1987 Omur-un Hatunu Nureella etiketi unuttuğum arkadaşlar kusura bakmayın
Fiyatlar maalesf öyleKandan bakılıyomuş onada düşük riski yokmuş tabi onda bakalım zaten fiyatları doğum fiyatıyla aynı
Bence Teo da kendini tamamen tüp bebeğe odakladığında bebek gelecek ben inanıyorumAşkım işte spermin hasarından ötürü yoksa sayı problem değil. Bana çünkü aynı doktor hasar olmaması ve spermin kalite sorunu olmaması sayesinde istiyorlarsa bu ay da başlarız ama 1 ay beklerlerse daha iyi olur dedi biz beklemeyi seçtik
Canım benim yainş canım benimwalla yıprandım bir seneyi geçti bebeğimi kaybedeli ama hala olmadı umudumu yitiriyorum artık
Hahha seninki sürpriz yumurtaUmudunu yitirme canım ben 3.senesine girecekken hamile kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?