Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baş ağrısı, mide bulantısı ve kabızlık dışında iyiyim canım iyi gidiyor :) dün ikili tarama vardı ense kalınlığı burun kemiği falan iyi dedi dr ama yaş faktöründen kan değerleri riskli çıkabiliyomuş. Amniyosentezi araştırıyorum yüzde doksan isticek gibi. Ben son 20 yıldır göğsümden kontrol oluyorum ufak fibrokistler var önemli olmayan şeyler. Ne olur ne olmaz diye bir gideyim dedim normal hala oldukları gibilermiş neyseki. İğne ile hamile kalma oranı daha yüksek oluyor tabi daha çok yumurta olgulaşıp çatlıyor erkekte de sorun yoksa süreç hızlanıyor. İnşallah ilk denemende gebe kalırsın hayırlı şeyler istiyoruz hepimiz Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

Canım amniyosentez değil de yurt dışına gönderilen bir test varmış onu mu denesen kan testi?

Canım bize bile doktor eşimin göbeğini görünce - ki daha yeni oldu hep evde kalmaktan- egzersiz önerdi. Her gün bir saat egzersiz yapıyor. Mutlaka sneşnle yürüsün eşin şifa olsun kullandıkları inşallahhh

Ahh ahhh nerde o günler iki gün önce kan testi negatifti çok zor
hayırlısı olsun aşko ne diyelim
Ay inşallah ikiz falan olur
İnşallah canımm öyle olursa bi daha doğurmam
at onu hemen çöpe at ,at.
Attım attım yenisini aldım :)) gitti 95₺
Ahahha içeyim de öleyim bugüne not : Azmettiren teo dur aklı olmayan da ben
Vallahi 15 gün sonra test yap dedi tabi o zamana regl olmazsam bu süreçte proxy femin diye bşr vitamin kullanıyorum daha önce kullanan oldumu
ben kullanmadım valla kuzum
Aşkım işte spermin hasarından ötürü yoksa sayı problem değil. Bana çünkü aynı doktor hasar olmaması ve spermin kalite sorunu olmaması sayesinde istiyorlarsa bu ay da başlarız ama 1 ay beklerlerse daha iyi olur dedi biz beklemeyi seçtik
Not ettim canım dediğin ilacı duruma göre yarın sorayım bunu dr a
Sor bakalım tatlım
BSlaat teom senle yürusun al eline kirbaci vur
Kız vermeyin böyle akılları kırbaç alır eline şimdi C Capanin Gururu Teyom

inşallah yürür canım. 42 yaşına gelmiş adama birşey yaptırmak çok zor. Aylardır söylüyorum fayda etmiyor, belki bu sonuç harekete geçirir.
Kız vermeyin böyle akılları kırbaç alır eline şimdi C Capanin Gururu Teyom
kız çok hareketsiz devam ederse mecburen kırbaç gerekecek

Onuu kına sürekli
Darla
Sıkboğazz ett
Virusun ondan geldini hatirtlatt
Arada 1 laf 2 kırbaçlaa

kuzummm hangi folik asiti kullanıyorsun.
bu arada berenin kırkı huzurla mutlulukla uçsun bbgm

Canım benim ya. Şu an stresini tahmin edebiliyorum, ama sperm denilen şey 3 ayda gerekli diyetlerle düzeltilebiliyor, elbet bi çaresi var. Hiç sperm çıkışı olmayanlar var onlar bile mikrochiple evlat sahibi oluyorlar. İçini karartma.
Benim kürler haricinde bir tavsiyem olacak, eğer eşin Spor yapıyorsa kesinlikle Spor yapsın. Spor salonuna yazılsın ve spora başlasın.
Allahım bu yolda hepimize yardımcı olsun

Kandan bakılıyomuş onada düşük riski yokmuş tabi onda bakalım zaten fiyatları doğum fiyatıyla aynı
Fiyatlar maalesf öyle
Bence Teo da kendini tamamen tüp bebeğe odakladığında bebek gelecek ben inanıyorum
inş canım benim walla yıprandım bir seneyi geçti bebeğimi kaybedeli ama hala olmadı umudumu yitiriyorum artık
Canım benim ya sabrın sonu selamettir inşallah ne diyelim
Umudunu yitirme canım ben 3.senesine girecekken hamile kaldım..
Hahha seninki sürpriz yumurta ve bence kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…