Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tahmin edebiliyorum canım yine sen çekiştireceksin kolundan. Ben eşime beğenmiyorum artık o göbek ne öyle dedim adam 40 gündür hergün 1 saat spor yapıyor. Ben inanıyorum ki sizin değerlere gerçekten çok faydası olacak
kuzummm hangi folik asiti kullanıyorsun.
bu arada berenin kırkı huzurla mutlulukla uçsun bbgm
Tatlımm senin ilaçlar nasıl gidiyor

E emir91 E efulimm1 nasılsınız kuzular?

Sağol canım benim. Spor salonları pandemi sebebiyle kapalı maalesef. En fazla yürümesini sağlayabilirim. Değerlerin yükseleceğini biliyorum canım. Ama bizim maalesef yaş sıkıntımız da var. Geçen hergün aleyhimize gibi. Ben 36, eşim 42 yaşında. Biraz daha bekleyeceğiz.

Kafasını ütülerim artık bol bol bu arada pik devam ediyor yazmışsın. Değerlendirme imkanı varsa hiç kaçırma canım

Fiyatlar maalesf öyle

Bence Teo da kendini tamamen tüp bebeğe odakladığında bebek gelecek ben inanıyorum

Canım benim ya sabrın sonu selamettir inşallah ne diyelim

Hahha seninki sürpriz yumurta ve bence kız
Harbi öyle süpriz bakalım ne çıkacak yumurtadan

Kızçeler kardeşim ne zamandır gelmiyordu, sağlık çalışanı olduğu için. Bir günlüğüne gelmiş. Onu görmeye gideceğim. Eve dönünce görüşürüz
Gözün aydın canım.. yine de mesafeli olun..

zorla güzellik olur

Nureella LaRisaCca canım nasılsın bu sefer ben seni etiketliyim dedim
Aşko iyiyim ben sen nasılsın çok mutlu oldum

Kafasını ütülerim artık bol bol bu arada pik devam ediyor yazmışsın. Değerlendirme imkanı varsa hiç kaçırma canım
Var kuzum eşim birkaç saate gelmiş olur
Kızçeler kardeşim ne zamandır gelmiyordu, sağlık çalışanı olduğu için. Bir günlüğüne gelmiş. Onu görmeye gideceğim. Eve dönünce görüşürüz
Aaa gözün aydın canım bol bol hasret giderin

kuzummm hangi folik asiti kullanıyorsun.
bu arada berenin kırkı huzurla mutlulukla uçsun bbgm
Canım folik asit bitmişti evde inofolic kombi buldum dün akşam içtim sabah da içtim bi baktım 2020 eylül skt abovvv dedim iyi zehirlenmedim. Artık elim ona gitti diye onu aldım eczaneden 97₺ ama 80 verdim çıktım .mavi kutu olandan. Beren için tşk ederim teyzesi darısı bize C Capanin Gururu Teyom teyzesine öncelikle olmak üzere hepimize dua ettim
Fiyatlar maalesf öyle

Bence Teo da kendini tamamen tüp bebeğe odakladığında bebek gelecek ben inanıyorum

Canım benim ya sabrın sonu selamettir inşallah ne diyelim

Hahha seninki sürpriz yumurta ve bence kız
Olsun da artık nasıl olursa olsun kızçem ya
Benim testim hala pik
E gözün aydın ne mutlu sana Rabbim duydu sesini
Canımmm Allah kavuşturdu hadi gözün aydın inşallah bu hastalıklar biter birbirimize sarılmalara doyamayız

İyiyim canım bak bu aralar kocalarla iyi değerlendirme yapmamız gerekiyor senin pik tavan yaptı benim de kesin bikaç güne pik günü gelir

Ne yemek yaptınız bugün kızlar?
Bugün mevlütte annem köfte filan yapmıştı pasta börek vs.. ben onlardan getirdim yedik valla bugün uğraşmadık
Bizde patlıcanı mısır unu ile kızartma yaparız ondan çekti canım dondurucudan çıkardım kayınvalidem kızarrttı yoğurtla yedim.
Ek olarak mercimek çorba ve lahana yemeği yapmış kayınvalidem tam laz yemekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…