Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayşem itiraf et yünü bulmaya gitmedin değil mi
L Limonlu Su bu ay hamile kalırsa ben köye gidip yeni kırkılmış yün bulurum tavuklarında başını beklerim, yumurtlayınca yumurtalarıda tavuk yumurtladığı anda sıcak sıcak anında alırım Yaparım bilirsin

Kardeşim diyor ki ticarete dökeriz

Yünleride koyundan kirpcamm benn

Ben bunun benzerini yıkanmamış ham yünle duymuştum canım. Mantıken doğal olması için öyle olması gerekir sanki. Yıkanmamış, yünün temiz kısmını kullanıyorlardı

Nasil bir test bu peki

Ben bunun benzerini yıkanmamış ham yünle duymuştum canım. Mantıken doğal olması için öyle olması gerekir sanki. Yıkanmamış, yünün temiz kısmını kullanıyorlardı
Valla anneme söyledim o bilir iyisini yıkanmış yıkamamış o getirir artık getirsin size diyecem yıkamamış yıkanmış diye

Bnde endometriyozis den suphelendim çünkü nenzaman doktora gitsem rahmin kalınlaşmış hamile olablirsin diyorlardi. Ilac kullanmadığım zamanlarda da. Ama sordum doktora durumu da anlattım yok dedi

Nasil bir test bu peki
İdrardanda bakılıyormuş, ama ben kan testinde baktırdım, hematoloji testlerinde wbc olarak adlandırılıyor. Benim hep yüksek çıkıyordu bu ay onun üzerinde duruyorum. Kandaki iltihap için crp testine bakılıyor. Ama kan temiz çıkarsa bile vücutta iltihap yok demek değil, ikisi farklı şeylermiş.
Bu benim geçen ayki sonuçlarım

Ben duzenli olarak baktiriyorum bunlara zaten. Saglik calisaniyim arada kan tahlili yaptiriyorum demir eksikligi anemisi oldugundan hazir kan vermisken hepsine baktiriyorum Onda da bir sorun yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…