Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama s.çıp yatıncada çok rahat uyunuyo yaaa

Hala olmadinmi bende yarin doktora gitcem insallah yumurtalarin durumuna bakcak

Neyse b.k tanda konuştuk madem konu bitti,bende kaçar iyi geceler hepinize

Onu çok duydum canım ama hiç kullanmadım.
Tam olarak yumurta kalitesi için mi? Hadi bu ay sen dene yarar inşallah sana da gelecek aya ben yaparım
Deneyelim bakalım kuzuş :) hadi uyu sen iyi geceler
Hala olmadinmi bende yarin doktora gitcem insallah yumurtalarin durumuna bakcak
Oldum bittim tatlım korona geçirmiştim ya yumurta kalitesini arttırmak için aynı zamanda da insülin direnci olanlara iyi geldiğinden ve folik asit olduğundan böyle birşey yapayım dedim. Tüpe hazırlık

Zannedersem bu gidişle hiç kapanmayacak

Merhabalar sizde çatlatma iğnesi ilemi kaldınız nasıl oldu kaçıncı deneme anlatırmısınız lütfen sorun varmıydı ne sordum ama
Merhaba klomen ve ovitrelle ile hamile kaldım. İlk denemeyi. Daha önceden iki kere kimyasal gebelik geçirmiştim.Tiroid ve pcos var bir de

4 ay çok erken bir süre canım 1 sene beklemen gerekiyor kendiliğinden olmazsa o zaman dr tedaviye başlıyor.

Canım henüz çok yenisin kaç yaşındasın? Eğer hızlı hamile kalmak istiyorsan, folik asit içmeye başla, eşinle gün aşırı birlikte olun hatta ovülasyon testi de kullanabilirsin istersen, beslenmene dikkat et, kilon varsa diyet yap ve muhakkak gün içinde en az yarım saat yürüyüş yap doktorlar en az 1 yıl gebelik denemiş ama olmamış çiftlere tedavi veriyor tabi yaşın beklemeye uygunsa...
Zannedersem bu gidişle hiç kapanmayacak
Kapanır kapanır Allah kolaylık versin
Günaydın kızlarr
Güno canım erkencisin bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…