Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol bebişş günaydın

İnofolic içen var mı daha önce? İçtiğim günden itibaren yumurtalıklarımda resmen bir hareketlilik hissediyorum, normal mi acaba? Yoksa çişim mi var yapıp da geleyim en iyisi
Ben kullandım larim 2 ay önce hsgden önce yani 2 kutu içmiştim hsg kararı alınca bırakmıştım bende bişey yapmadı ay

LaRisaCca larimm sen folik asit ne kullanıyosun veya arkadaşlar sizler ne kullaniyonuz ben 2 aydır kestim folidoce mı ne kullanıyordum farklı onerdiginiz folik asit varsa onu tekrardan kullanmaya başlasam mı ben 4 ay kadar içtim bıraktım sonra

Ben folbiol kullanıyorum. Doktor sadece gebe kaldığını öğrendiğinde içmeyi bırak dedi.Burda tavsiye etmeyen de var.Bilemiyorum.

Sabahları aslında erken kalkıyorum bazen 5-6 gibi kalkıyorum mideme bağlı midem iyiyse kocişle genelde 8 de uyanıyorum ama sonra tekrar bir iki saat bayılıyorum

Ben regenesis kulllanıyorum Omur-un Hatunu kullandığıda iyiydi karşılaştırmıştım adını unuttum hatta ondan alayım diyodum bende

Ben kullandım larim 2 ay önce hsgden önce yani 2 kutu içmiştim hsg kararı alınca bırakmıştım bende bişey yapmadı ay
Resmen yumurtalarıma bir şeyler olduğunu hissediyorum
yaaa bugn bekarlıgım başlıyorrr birazzz kafam keyifff
Niye kocişin nerede
Günaydın kızçeler
Amanın da amanın kim gelmiş
Aşkım şimdi inofolic kombi içiyorum normalde folidoce içiyordum inofolic i sen de kullanabilirsin

Kizlar merhaba birşey sormak istiyorum ben 2 yıldır evliyim son 4 aydır düzenli olarak hastaneye gidiyorum prolaktin yüksekti onu kontrol altına aldık fakat yine değişen bişey olmadı dün başka bir doktora gittim hiçbir ilaç kullanmadan yumurtam 17mm olmuş bana çatlatma iğnesi verdi yarın vurulacam eğer bu iğneden sonra regl olursan hsg cektormen lazım çünkü yumurtalıkların gayet sağlıklı çalışıyor dedi bu acaba iğne ise yararmi tutarmi bilgisi olan mi ??

Sabahları aslında erken kalkıyorum bazen 5-6 gibi kalkıyorum mideme bağlı midem iyiyse kocişle genelde 8 de uyanıyorum ama sonra tekrar bir iki saat bayılıyorum
Hormonlarını sevsinler biz de o level e gelsek artık

Canım iğne kontrollü çatlama olması ve ilişki için yapılıyor işe yaraya da bilir yaramaya da bilir sonuçta doğal döllenme

Canım bende sanabirşey soracaktim zeytinyağında incir yapacagim eşim için de her seferinde yagi degistiriyormusun

Resmen yumurtalarıma bir şeyler olduğunu hissediyorum

Niye kocişin nerede

Amanın da amanın kim gelmiş

Aşkım şimdi inofolic kombi içiyorum normalde folidoce içiyordum inofolic i sen de kullanabilirsin
bu folik asit konusu nedn herkesin beynini kurcalıyo acaba yalnız olmadığıma sevndm bnde bugn karar vrip almam lazm artık prowomen var evde 5-6 tane onu içsem mi acaba lari

Canım iğne kontrollü çatlama olması ve ilişki için yapılıyor işe yaraya da bilir yaramaya da bilir sonuçta doğal döllenme
Ya çok korkuyorum hsg cektirmekten aranizda varmı peki ilaçsız yum buyuyup oviterelle iğnesini vurulan ve işe yarayan kendime umut edecek bişey arıyorum

ayy keşkeeee kocişim arsuza gidiyor bugünn 2 gün yok
Sebep?
bu folik asit konusu nedn herkesin beynini kurcalıyo acaba yalnız olmadığıma sevndm bnde bugn karar vrip almam lazm artık prowomen var evde 5-6 tane onu içsem mi acaba lari
İç aşko onda da folik asit var
Ya çok korkuyorum hsg cektirmekten aranizda varmı peki ilaçsız yum buyuyup oviterelle iğnesini vurulan ve işe yarayan kendime umut edecek bişey arıyorum
Ben ilaçsız aşılama olduydum ama tutmamıştı

HSg çektirdim 5 6 ay önce çok fazla ağrı çekmedim ben hem doktora bağlıydı sanırım hemde acıya dayanıklılığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…