Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dün mavişimi veterinere götürdüm çok yediği için kursagi dolmuş kus kumu ver yemeği kes dedi ve uçsun evin içinde zayıflaması lazım dedi ama bakıyorum da çok niyeti yok yattigi yerede s*çmış beyefendi uçamıyor resmen

Arastira arastira doktor olsun insallah bu sefer olur Allah buyuk
Bende gecen buraya yazdim sen kan testi dedin ya doktora dedim verdim testi sonuc negatifti biraz firca Atti bana bugun tekrar gittim tedaviye yumurtalar 5-9 mm arasi buyutmeye baslamis hayirlisi bakalim

Ya çok korkuyorum hsg cektirmekten aranizda varmı peki ilaçsız yum buyuyup oviterelle iğnesini vurulan ve işe yarayan kendime umut edecek bişey arıyorum
ben anestezili çektirdim acı çekmekten korktuğum için.. 2 kez iğne ile çatlatma yapıldı ama olmadı malesef inşallah sende işe yarar

bu folik asit konusu nedn herkesin beynini kurcalıyo acaba yalnız olmadığıma sevndm bnde bugn karar vrip almam lazm artık prowomen var evde 5-6 tane onu içsem mi acaba lari
canım iç tabiki o vitamin sonutça içinde var benim kullandığım ilaçalrın içinde olduğu için ekstra folik asit kullanmıyoum

canım ınofolic combi için baya iyi diyolar ben 3 ay falan kullandım şimdi kullandığım vitaminin içinde olduğu için kullanmıorum

Ya çok korkuyorum hsg cektirmekten aranizda varmı peki ilaçsız yum buyuyup oviterelle iğnesini vurulan ve işe yarayan kendime umut edecek bişey arıyorum
Merhabalar, geçmiş olsun Rabbim en kısa sürede şifanızı versin inşallah. Korkunuzu anlayabiliyorum müsterih olun hsg o kadar korkunç bir şey değil, bende iki ay önce oldum ama uyutularak tercih ettim sonrasında da ağrı falan oluşmadı gün içinde tekrar eskiye dönüyorsunuz sadece sedosyonun etkisi az biraz oluyor. Kendinizi korkutmayın düşünerek bakın ne güzel yumurtalarınız kendiliğinden büyüyüp gelişebiliyor demek ki bu çok güzel birşey. Ve hamile kalıp kalmamanızda bu süreçten sonra tamamen nasip meselesi bakın burda bir sürü kişi var ilaç kullanıp , aşılama yaptırıp, hatta tüp bebek deneyip evlat sahibi olamayanlar var. Tedavi kadar tevekkül de etmeliyiz. Elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmalıyız. İnşallah bu ay mutlu haberi alırsınız dualarım isteyen herkese. İçinizi serin tutun :)

eğlence tbki de sebep ne olck aşko :) arkadaşlarıyla fink atack
Amannn ben olsam hayatta göndermem helal sana
Aşkım uçmazsa yağ bağlar vücudu. Bırak yerde yürüsün açılsın biraz ölür böyle giderse Allah korusun. Biz haşmoşu hergün uçuruyoruz evin içinde yoksa çok yediği için yağlanıyor vücudu. Hatta kendi kafesinin kapısını açıp dışarı çıkmayı da biliyor giriyor çıkıyor içeri dışarı
Niye kızmış ki
Günaydın hanımlar bugün yine doktordaydım femera kullanacağım her ay olduğu gibi doktorum aşılama tavsiye etti ben kararsizim ne yapmalı sizce burada aşılama yaptıran varmi
Canım ben 2 kere yaptırdım ilkinde ikiz gebe kaldım 2. Sinde tutmadı
kılar iğneleri kendim yapamıyoum eczaneye gidicem şimdi iğne yaptırmaya
Kuzuş acıtmıyor iğnenin girdiğini bile hissetmiyosun bi kere denesen kendin de yaparsın aslında

Aynen bayadır ilgilenmiyordum çıkardım dune göre daha iyi uçabiliyor

Allah razı olsun içime su serptiniz valla her daim Rabbime sığınıyorum doktorlar vesilemiz ama işte çevre o kadar çok etkiliyor ki gören herkes sorunlumusunuz neden çocugunuz olmuyor sorun kimde artık çocuk sahibi olun demeleri yıpratıyor sanki dogursam kendileri bakacak o kadar çok düşüncesiz insan var ki belki sorunluyuz ve çocuk sahibi olamayacaz neden soruyorsun zaten olsa elbet duyarsın işte insanların duyarsızlığı yüzünden psikolojik olarakta arrik kendimi kısır hissediyorum ve sürekli baskı altında hissediyorum birde annem yok vefat etti sürekli yap çocuk uğraşın olur diyorlar ne kadar takmicam desemde ister istemez kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…