Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
SERBEST T4 :1,12
LH: 6,38
FSH : 4,41
PROLAKTİN : 7,55
E2 : 53
TSH :1,01
GLİKOZ :96
DEMİR :45

SAYIN KADIN KLÜBÜ CAĞNIM KIZLAR TEST SONUÇLARIN BAZILARI YORUM YAPMAK İSTEYEN :)
Canım her şey yolunda gayet normal görünüyor
ayşeyle sen test kraliçesisin zaten sen hamile olda bi heleee
Ahhh nerdeeee
Ben hiç karışmam kuzu istediğini yapar yıllardır böyle yani 10 senedir
Vallahi helal olsun canım
Ben bi şey sorucam adetime 2 gün var uygulamaya göre düzensiz ama bugün lavaboya gittim böyle damla şeklinde kan gibi birşey geliyor ama adet mi bilmiyorum böyle olan var mı bilgi verir misiniz bana
Canım bu soyledigin yerleşme kanaması da olabilir âdetinde geliyor olabilir
Aklımıza gülüyorlar artık
Canım ben advanced plus diye birşey kullandım biraz pahalı diye almıyordum ama doktorum ısrarla al diyordu en son aldım o ay hamile kaldım. Onun etkisi illa ki vardır. Yüzde yüz olmasa da
Bunuda bir kenara yazalım o zaman
Normal tedavisiz gebeliklerde test adet sonrasi yapilmali dimi
Oncesinde kacinci gunde belli oluyorki
Biz neden iliski 1 den yapiyozz
Hunilikmiyizz bizz
Canım eğer yumurtlama gününü biliyorsan 11. günden sonra normal gebelik testinde artık görünmeye başlayabiliyor tabi yine bünyeye göre değişiyor ama en erken 11. günde görünüyor
Ayshoş anlık inip çıkan bir hormon o öyle olması normal bende de oluyordu
Canım kuzenimi havaalanına bıraktım geldim yemeği hazırla filan derken ancak bu saat oldu

Ayıp olur diye de cekiniyorum ya bazen büyük parçalar halinde ekmek oluyor hem bana günah hem ekmeğe günah
Ben bekarken bizim evin üst katında evli çift vardı hep gecenin üçünde inleme sesleri geliyordu uykumdan uyanıyordum sinirden bir gün kızın evine çıktım dedim abla geceleri senin sesin çok geliyo uyuyamıyoruz dedim kız televizyondur dedi çat kapattı yüzüme kapıyı bikaç gün duruldu sonra yine coşmuştu sonra hamile kalmıştı da ses kesilmişti aklıma o geldi

F Fatimatuz_Zehra Canım bizde ileri hızlı %0 çıkmıştı ileri hareketli %28 di morfolojide %2 çıkmıştı. Sizinki bize göre daha iyi bence ama morfolojiyi göremedim sizde
Morfoloji 2 bizimde bu ay özel karışım yaptirdim eşim için birde promenk kullanıyor bende prowoman bu ay böyle geçsin de bakalim aşılama boşuna zaman kaybı denildiği için sormak.istedim

Ne yemek yaptın bakiiim
Biraz lahmacun vardı biraz fırın böreği.. yanına mercimekli çorba yaptım yedik
bu çok iyiymiş

Adet oldum büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…