Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende eşime söyledim oda kapiciya söylerim dedi bakalım yapmazlar inşallah

başla canım Allahın izniyle... güzel haberleri ver bize gene kuruduk topik olarak test yapan bile yok

Ben hiç karışmam kuzu istediğini yapar yıllardır böyle yani 10 senedir

Başınız sağolsun acınızı tahmin edebiliyorum bende yakın zamanda babamı kaybettim, acılar da sevinçler gibi bize misafir , bizi ziyaret ettiğinde bunun bir süreç olduğunu bilmeliyiz. Sabır diliyorum. Toplum baskısı maalesef var evet bunun önüne geçemiyoruz , ama vücudunuza haksızlık etmeyin kadın rahmi başlı başına bir mucize siz rahminize küsmeyin, velev ki kısır da olabiliriz bu vücudumuzdan nefret etmek için bir neden olmamalı. Biz böyleyiz bizim vücudumuz ve rahmimiz biraz nazlı ilgi ve şefkat istiyor bize bir bebek verebilmek için. :) Biz ona gereken ilgiyi gösterip doğru zamanı bekliyoruz. Ben iki seneyi geçen süredir bebek istiyorum ağladığım zamanlar da oldu kızdığım zamanlarda tükendiğimi hissettiğim zamanlarda ama bana iyi gelen hep kendim oldum. Hep kendi kendimi olumlu düşünmek , güzel örnekleri göz önünde bulundurmak konusunda telkin ettim. Şuan da hala tedavi görüyorum ve hep şunu söylüyorum eğer bebeğimin kaderi bu ayda şekillenecekse evet hamile kalabilirim ama kalmazsam da biliyorum ki her ay biraz daha ona yaklaşıyorum :)

Ayseee1987 asko kocam işten geldi şimdi ona dedim ki yeni yöntem buldum hamilelik için denenmiş iliskiden sonra sen ayaklarımı kaldırıp sallayacakmissin beni diye güldü tamam mi sonra dedim ki gel şimdi deneyelim bakalım kaldırabilecekmisin beni diye ama fıtı mıtı yok öylesine uygulayacak bakalım.bacaklarimi kaldırabilecek mı beni diye o koltukta uzanıyordu bende yere uzandım dedim gel bi dene nasıl oluyormuş diye vallahi beni duymamak için kulaklarini kapatmış ben konuştukça sesimi bastırmak için şarkı söylüyordu ve diyordu denedim oldu bitti yani ne dediysem ikna edemedim bu pozisyona dedi ki boşver yemeğe başla acıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…