Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba klomen ve ovitrelle ile hamile kaldım. İlk denemeyi. Daha önceden iki kere kimyasal gebelik geçirmiştim.Tiroid ve pcos var bir de
Bende ilk defa geçen ay denedim dr hiçbir problem yok nasıl hamile kalamadığıma şaşırdı bende de piko var ama çatlama oldu şükür benim herşeyden çok dua ya ihtiyacım var

Bu arada eniştemin kardeşi 2 aylık hamileydi bugün kontrolü vardı kalbi durmuş yarın kürtaj olacakmış ona da ayrı uzuldum
Bugün kürtaja gitmişlerdi ablam şimdi anlatıyor eşi çok üzülmüş ailesi falan ilk torun olacaktı ya kv ağlamış yemek bile yapmamış yemek yemeyecez yastayiz demiş çok uzuldum yaa bian kendimi koydum rabbim kimseye yasatmasin

Aşılama da esin kaç defa ve ne zaman doktora gitti bende düşünüyorum aşılama ama eşim kolay izin alamayacak gibi
Aşılama yapılacağı gün gidiyosun sadece canım örnek o gün alınıyo 2 saat içimde hazırlıyorlar aşılama yapıyolar sonra hemen

Fırında patates tavuk + pilav + ayran
Afiyet olsun kuşum
Benim burunda diken yarası oldu
Benimki hele burnum kopmuş gibi
Yazın pazardan fasulye alıp içini açıp buzluğa atmıştım canım, yanına pilav ve havuç tarator yaptım. Aklımda şu senin attığın lahana salatası var bir gün mutlaka onu deneyeceğim
Canım muhakkak dene harika birşey o
Öğlen annemle teyzem geldi börek çörek simit bi ton şey almışlar. Balık yapıcaktım ama kocişte arkadaşlarla takılıcam biraz dedi bende yapmadım kahvaltı gibi yaptık
Akşam kahvaltısı mı bayılırım yaa afiyet olsun
Sey yazmis birdaha gebelik testini vaktinde olmadan yapma jajja
Ahahah :))) doktorlar hep öyle
Arkadaşlr klomen bende inanılmaz halsizlik yaptı elim ayagım boşalmış gibi normalmi bu ilacı iki gün önce bitirdim .ilaç böyleyse çatlatma ignesi kim bilir ne etki yapr korkuyorum
Canım ben 3 ay kullandım öyle bir yan etkisi olmadı sen hasta mı oldun acaba
Boncuk izliyorummm
Ben de ben deee
Allah kimseye yaşatmasın.. kursağında kalıyor insanın

Çatlatma ignesi vurulmasam bi sorun olurmu acaba

Arkadaşlar burada her çeşit şeyi konuştuğumuz için buraya da yazmak istedim, konu açtım ama buraya da ekliyim yardımcı olursunuz belki

baktım çocuk yok tavşan evlat ediniyim dedim

Arkadaşlar burada her çeşit şeyi konuştuğumuz için buraya da yazmak istedim, konu açtım ama buraya da ekliyim yardımcı olursunuz belki

Canım ben hataydayım benim de muhabbet kuşum oğlum var haşmet..

Hiç bildiğim bir konu değil canım. Kendini iyi hissettirecekse düşün

Kucukken guzel ama kedi ve kopek gibi degil maalesef heryere siçmik

Ayyy ben olsam guinea pig alırım çok şirin oluyolar yaaa bu arada cüce tavşan diye ben küçükken ankaradan almıştık kahve fincanına koyuyoduk içinde kayboluyodu sonra bi büyüdü bu kediden büyüktü ya

Heh tamam not aldım onda d vitaminide vardı sanırım. Bu arada sen nasılsın nasıl geçiyo günlerin
Canım içeriği bu şekilde..
Şükür iyiyim 2 gündür yatıp kalkıp tekrar yatıyorum. Forum a bile gelemedim. Bir sürü sayfa okudum
Sen nasılsın. Çıktı mı tarafa sonucun.

Eklentiler

• IMG_20210108_221453.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 26
Canım içeriği bu şekilde..
Şükür iyiyim 2 gündür yatıp kalkıp tekrar yatıyorum. Forum a bile gelemedim. Bir sürü sayfa okudum
Sen nasılsın. Çıktı mı tarafa sonucun.
Yok canım çıkmamış bugün çıkar demişti dr ama belki yarın sabaha çıkar bakalım. Mide bulantım çok bide çok kabızım bugün dr a söyledim ne elma ne ayva etki etmiyo diye duphalac şurup verdi. Birer ölçek sabah akşam dedi ama ben yarım içtim biraz rahatlattı gibi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…