Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kucukken guzel ama kedi ve kopek gibi degil maalesef heryere siçmik
Yok tavşanların da tuvalet eğitimi var, benimki baya kedi gibi evin içinde yaşıyodu, koku da olmadı hiç, temiz bakıyordum her gün tarayıp silerdim tuvaletini de temizlerdim mis gibiydi valla, yavruyken alıp tuvalet eğitimi verebiliyorsunuz tavşilere

Gerçek safkan cüce tavşanlar maximum 2 kiloya kadar çıkabiliyor, o melezdir, benim aslanbaş da maşallah 3,5 kiloydu kocuman çocuk

Been şok bunu bilmiyordum

Bende de iki adet var önce evde baktım sonra bahçede kocaman bir yuva yaptık onlara. Bir dişi biri erkek. Krispi ve Arap canlarım benim. Çok iyi yaparsınız almakla ama ben kablo Kemirmeleri ile başa çıkmadığım için bahçede bakmak zorunda kaldım inşallah sizinki kemirmez. Halbuki kemirme taşları bile vardı ama doğası böyle onların

Aşılama yapılacağı gün gidiyosun sadece canım örnek o gün alınıyo 2 saat içimde hazırlıyorlar aşılama yapıyolar sonra hemen
Peki mesela 2 gün geciktirebiliyormuyuz çünkü eşimin ne zaman göreve gideceği belli olmuyor diyelim bugün gelemeyecek yarına erteleme şansımız oluyor mu

Maalesef canım. Çünkü öncesinden çatlatma iğnesi yapılıyor
Anladım canım anlaşılan benim bu iş temmuza kalır çünkü ben o kadar uğraşıp iğne falan kullansam kocam gelemezse herşey boşuna gider

Anladım canım anlaşılan benim bu iş temmuza kalır çünkü ben o kadar uğraşıp iğne falan kullansam kocam gelemezse herşey boşuna gider
O kadar hormon alıp da sonunu getirememek psikolojik olarak da çok kötü olur canım. En uygun zamanda başlamanız daha doğru olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…