Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım neden düşük şansı
Eğer başkasıyla karıştırmadıysam ilk çocukları tüp bebek canım. Ondan sonra 12 yıl hiç korunmadığı halde olmamış. Aşılamada ihtimal zaten aşırı yüksek olmuyor şayet sperm sayısı da çok iyi değilse. O yüzden dedim.

Ben de iki gün önce korkunç bir rüya gördüm eşim uyandırdı inliyormuşum kara basan mıydı neydi artık
Herşeyi koronaya bağlıyorsun diyeceksiniz ama benim koronadan sonra başladı kabuslarım.uykum da hiç yok her gece 3 - 4gibi ancak uyuyorum

BABAMI ÇOK ÖZLEDİM
Ben babamın sadece hastalığını hatirliyorum birde öldüğü günü başka hiçbirşey hatırlamıyorum 10 yaşındaydım ondandır belki bilmiyorum keşke daha çok anım olsaydı da hatırlasaydım çok erken kaybettim çok. Hiç unutmam okulda sorardı ogretmen herkese baba anne mesleğini her zaman boğazım düğümlenir konuşamazdım öldü diyemedim o özlem nedir Çok iyi bilirim

Herşeyi koronaya bağlıyorsun diyeceksiniz ama benim koronadan sonra başladı kabuslarım.uykum da hiç yok her gece 3 - 4gibi ancak uyuyorum
Benim de uyku düzenim çok bozuk ya erken uyanıp kitap okuyayım diyorum alarmı erteliyorum

Çok erken yaşta kaybetmişsin

Rabbim sabır versin sizlere. Cennette buluşursunuz inşallah

Kızlar bu ay benimde klomen kullanmama rağmen yumurtam büyümedi ve asılamam olmadı doktor şaşırdı 2 ay büyüyen yumurta bu ay büyümedi diye .aranızda bunu yaşayan var mi?
Bir kaç kist oluşmuş yumurtalıkta. Dr takibi bıraktı aşılama için bir daha ki ay gel 2 ye cikartalim hapı dedi. Ayrıca amh icin üzülmüştüm ya sizin de dediginiz gibi gerçekten yumurtalık rezervin iyiymiş dr öyle dedi sorun yok dedi. Benim biraz enerjim düştü bu ay . Tüp bebek felan araştırdım 11 bin istiyorlar. Eğer tutmazsa 2. Sefer de 9.5 bine düşüyormuş. Bunlar ilaçlar hariç ilaçlar 3.5 bin tl muayene 600 tl. Eğer hiteroskopi gerek duyarsa 3.5 bin de o.
Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama Rabbim bu maddi ve manevi zorlukları aşmayı nasip etsin ,sağlıklı hayırlı evlatlara bizi bir an evvel kavuştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…