Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam Kızlar LaRisaCca canım rahimde perde ile ilgili araştırma yaparken karşıma senin yazdığın bir yorum çıktıda sormak istedim. Sende de mi perde vardı bir de ameliyat mı oldun ? Bugün hsg çekildim de. Rahmim y şeklinde ve yarım perde varmış. Hiç bilgim yok bu konuda biraz korkuyorum, üzüldümde açıkçası

Yaaa özledim vala bazen bakıyorum konuya tam hakim olmadığım kişiler var Rabb'im sağlıkla hepimizin dualarını kabul etsin hep kalbimdesin larisacca vala
Kemal Sunal Tosun Paşada masa örtüsüyle kaldırıyor ya, ondan yapmak geliyor bazen
Yaaaa onu benimde yapmak hayalim

Güzel haber inşallah
Mlde bulantısı bende de arttı.
Kabız için kuzenim dedi kayısı akşamdan suya koy sabah ye ve suyu iç.
Yaptım bende etki etti rahatladım. Dene istersen sende ilaçtan iyidir.
Mide bulantısı içinde nane limon kaynat iç beni kokusu bile rahatlatıyor

Kayısıyla süt iyi gelir diye yaptım biraz iyi gibi geldi ama sonra arttı baya pek fayda etmedi akşam yarım ölçek içtim ilaçtan. Doktor sabah akşam 1 ölçek dedi ama ben yinede çok rahatsız olunca yarım ölçek içicem.

Fenalardayım cnm cok zorlanıyoruz annemle esım gitti ıkı bebege bakıyoruz bır kilide bize bakması gerekiyor ac kalıyoruz ıkı gındur cok huysuzlar aynı anda aglayıp acıkıyorlar cok yaramazlar sizler nasılsınız sen maptn cnm

Süt kabız yapıyor bende.
Nasıl rahat hissedeceksen o şekilde yap.. ben çok ilaç kullandığım için birde onu eklemek istemiyorum açıkçası

Kızlaaar ben perş günü dr a gittiğimde 14 mm yumurta vardı ya ilişki olmasın ptesi bakıcam tekrar dedi. Geç yumurtlaman olcak bu ay demek ki dedi. Şimdi ben normal şartlarda pazar günü yumurtlama günü olarak gösteriyor program. Ne yapsam beklesek mi ptesi ye kadar yoksa bugün ilişki olsa mı? Eşimin sperm sayısı az olduğu için mi bekletiyor acaba

Ben de neden bekletiyor diye soracaktım son cümleni okuyunca olabilir canım belki ondandır. İnsta hesabı yok mu oradan sorsan gerçi programlara pek inanmamak lazım. Ovulasyon testi mi alsan hemen eczaneden bugün ve yarın için. Zaten pazartesi doktordasın

Hesaplayip ogun cagirmistir kuzumm
Sperm sayisinida goz onunde bulundurmus sanirim dedigin gibii ,dinlee derim ben doktorunu

Hesaplayip ogun cagirmistir kuzumm
Sperm sayisinida goz onunde bulundurmus sanirim dedigin gibii ,dinlee derim ben doktorunu
Dimi bence de bekleyelim ptesi günü daha coşkulu olur hem bekleyince
ovulasyonu da zamanında çok denedim ona uyunca da olmadı madem başladık bi işe en iyisi bu sefer de dr un dediğine göre gideyim en iyisi. Zaten sıkıntılı kısım başlayacak önümüzdeki ay femara değil de iğnelere geçilecek çatlatma iğnesi bile beni mahvetmişti nasıl olcak bakalım gonalf macerası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…