- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #58.641
Olacak insAllah canım ben inanıyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBiz de gebelik için uğraşıyoruz işte kuzum napalım sil baştan
Bizden kimse istemedi bizde baktıralım bari bazen isteksizlil oluyor hormonlardan kaynaklı olabilir diye düşünüyorumBenim eşim baktırdı canım sadece B12 çok az düşük çıktı
Biz de yaptırdık canım. Ortalama çıktıBizden kimse istemedi bizde baktıralım bari bazen isteksizlil oluyor hormonlardan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum
İnşAllah kuzumOlacak insAllah canım ben inanıyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hormonlardan olabilir canım baktırın tabiBizden kimse istemedi bizde baktıralım bari bazen isteksizlil oluyor hormonlardan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum
Şuan hamilesin sanırımKilo vs de farkediyor olabilir. Birde kan testlerinde hormonlara bakıyorlar falan mutlaka değerlendirme kriterleri vardır canım. Bende ilk ay 3 yumurta olmuştu ama iğnenin 9. Günü 20mm olmuştu son ay yani iğnenin 3. Ayında 6 yumurta oldu ama iğnenin 9.gününde 17mm di en büyüğü mesela ilaçlar nasıl etki ediyor bilemiyorum her ay değişiyo tepkisi dr da söylemişti o yüzden 2 günde bir çağırıp ultrasonla bakıyorum sürekli aynı tepkiyi vermiyor demişti.
Evet GEBEYİM GEBEYİM GEBEYİZE hani kocan bey gebesin diyodu vaz mı geçtiah bu kocişler
Kız o bizim totemben yapıyodum ya onu
Aşılama oldu 3. Denemede canım. İlk 2 tedavi iğne ve doğal yolla denedik. Evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım doğal yolla ama 10.haftada düşük oldu. Pıhtılaşma sorunum varmış. Sonra tedavi işe planlı gebelik olsun dedik. Bende bir sorun yokmuş ama eşimin spermlerinde yavaşlık vardı. 2. Ay denemesinde farkedince ve gebelik olmayınca aşılamaya geçtik. Aşılama tutmasaydı haziranda tüp yaptırıcaktık. Kısmet herşey valla Rabbim tez zamanda hayırlısını versinŞuan hamilesin sanırımnasıl hamile kaldın gerçi burda yazılıdır da yinede doğrudan öğrenmedik istedim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ah canım doktorlar tam bir açıklama yapmıyor ki zorla laf alıyoruz agizlarindan
Evet hep oluyor canımKizlar arkadasla konustukta birsey sorcamm size bilgim yok hicc
Ovu yapiyo tedavisiz ama pikten 10.gun sonra tekrar test yapmis cok ince cizgi varmis
Ovude hep ince cizgi oluyoo dimi
Milli piyango al sen
Valla bugün kocişkom kahvaltımı hazırladı kahvemi yaptı hiç uğraşmadım bana yürüyor sanırımKemal Sunal Tosun Paşada masa örtüsüyle kaldırıyor ya, ondan yapmak geliyor bazen
Canım benim hiççç korkacak birşey yok . Evet benim rahmim bikornis .. ameliyat oldum çünkü perde yüzünden 2 düşük yaptım. Histeroskopi ile perdem alındı 1 temmuzda hiç ağrım olmadı hemen normal hayatıma döndüm. Ameliyattan sonra 1 hafta - 10 gün kadar kanamam olmuştu ondan somra rutin adet gördüm 2 ay korunduk o kadarSelam KızlarLaRisaCca canım rahimde perde ile ilgili araştırma yaparken karşıma senin yazdığın bir yorum çıktıda sormak istedim. Sende de mi perde vardı bir de ameliyat mı oldun ? Bugün hsg çekildim de. Rahmim y şeklinde ve yarım perde varmış. Hiç bilgim yok bu konuda biraz korkuyorum, üzüldümde açıkçası
İyi geliyor muBen de ben deeeEki Görüntüle 2757418
C Capanin Gururu Teyom hocam nasıl iyi mi
Günaydın herkeseee
LaRisaCca ben de düşük dozda kaygı giderici bir ilaç kullanıyorum canım
Seni seviyorum canım ark ımYaaa özledim vala bazen bakıyorum konuya tam hakim olmadığım kişiler var Rabb'im sağlıkla hepimizin dualarını kabul etsin hep kalbimdesin larisacca vala
Yaaaa onu benimde yapmak hayalim
Gözünaydın canım darısı dörtlü taramaya inşallahGünaydın kızlarrr sonunda doktorum aradı ikili tarama testi normal çıkmış içim rahatladı valla
İyiyim ben de canım teşekkür ederim hadi artık izne ayrıl da bolca dinlen darısı doğum izinlerine inşallahİyi canımm sen nasılsın. Gün sayıyorum ama işe ara vermeye. İşe ara verdikten sonrada doğuma gün sayacağım inşallah.
Bendeeeeee 11 Ocak 2019 vefat senesi ve ben mezarlığa köye gidemicem1 saat yol ve bozuk yol.. daha babamla müjdeyi paylaşamadım..
Kuzum ikiz bebek bakmak gerçekten zor Allah kolaylık versin ama kaynananla birlikte olmam bu anlamda senin için iyiFenalardayım cnm cok zorlanıyoruz annemle esım gitti ıkı bebege bakıyoruz bır kilide bize bakması gerekiyor ac kalıyoruz ıkı gındur cok huysuzlar aynı anda aglayıp acıkıyorlar cok yaramazlar sizler nasılsınız sen maptn cnm
Canım bence doktorunu dinle ne tavsiye ediyorsa onu uygula sayınız az olduğu için böyle bir uygulamaya gidiyor olabilirKızlaaarben perş günü dr a gittiğimde 14 mm yumurta vardı ya ilişki olmasın ptesi bakıcam tekrar dedi. Geç yumurtlaman olcak bu ay demek ki dedi. Şimdi ben normal şartlarda pazar günü yumurtlama günü olarak gösteriyor program. Ne yapsam beklesek mi ptesi ye kadar yoksa bugün ilişki olsa mı? Eşimin sperm sayısı az olduğu için mi bekletiyor acaba
Âmin canım hepimize inşallahBenimde merak ettiğim buydu çok teşekkür ederim çatlatma iğnesinden sonra adet olan var içim rahatladı inşallah yerleşme kanamasıdırrabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
Bize daha önce hiç gerek görüpte baktırmamışlardı ama bu defa baktırcazKızlar eşleriniz hormonlarına be vitaminlerine baktırdımı hiç
Gebeliğin hayırlı olsun canım sağlıklı bir gebelik ve bebek olmasını dilerim. Darısı sağlıkla kucağına almana inşallahFemarayi 2.kullanisimda hamile kaldım. 3. Ay kullanmayacağım direkt aşılama yaptiracaktm ama nasip oldu şu an hamileyim. Rabbim size de nasip etsin. Tek tavsiye edecegim şey şu olacak. Eğer çok umutsuzsaniz aşılama yaptırın bence. Zaman kaybi neden olsun ki. Doktor yok femara işe yarar gibi birşey soylese de deneyin femarayi yine. Rabbim güzel sonuclandrsn insaallah.
Henüz bir hafta oldu kullanalı mg ı da çok düşük bir şey hissetmedim şimdilikİyi geliyor mu
Yok kız ne kaynanası kaynana yan gozle bakmıyo esımle gene huzursuzlık cokardo gecen ben aramıyomusum sevmıyomusum onları dıye annemı bıle aramadı ben dogum yapınca annemlerdeym ben orda yazım hataso yaptm sanırım.görümceler bıle tbr etmedı benı.annem pnu hasta oldu dıue aramamıs kanser ya kendo oda ondan aramamıs yalan söylüyor annem arado allahtan esımde bılıyo gecen bana tprunlarını gorurken gpstermelık bes dk goruup kapatoyodu esım bahardı ona ıstemıyosun cocukları gormeyı dıye sık arıyodu esım varken bana kamerada dıyo annr nasılsn doceksn sesımı duyunca gene cvpmvermedom hasta dıye kadın bana taktıMilli piyango al sen
Valla bugün kocişkom kahvaltımı hazırladı kahvemi yaptı hiç uğraşmadım bana yürüyor sanırım
Canım benim hiççç korkacak birşey yok . Evet benim rahmim bikornis .. ameliyat oldum çünkü perde yüzünden 2 düşük yaptım. Histeroskopi ile perdem alındı 1 temmuzda hiç ağrım olmadı hemen normal hayatıma döndüm. Ameliyattan sonra 1 hafta - 10 gün kadar kanamam olmuştu ondan somra rutin adet gördüm 2 ay korunduk o kadar
İyi geliyor mu
Seni seviyorum canım ark ım
Gözünaydın canım darısı dörtlü taramaya inşallah
İyiyim ben de canım teşekkür ederim hadi artık izne ayrıl da bolca dinlen darısı doğum izinlerine inşallah
Umarım bizi hissediyorlardır tatlım
Kuzum ikiz bebek bakmak gerçekten zor Allah kolaylık versin ama kaynananla birlikte olmam bu anlamda senin için iyi
Canım bence doktorunu dinle ne tavsiye ediyorsa onu uygula sayınız az olduğu için böyle bir uygulamaya gidiyor olabilir
Âmin canım hepimize inşallah
Bize daha önce hiç gerek görüpte baktırmamışlardı ama bu defa baktırcaz
Gebeliğin hayırlı olsun canım sağlıklı bir gebelik ve bebek olmasını dilerim. Darısı sağlıkla kucağına almana inşallah
Yaa bu ay eşin totem yapmıştıKızlar regla son 30 35 dk
Işte bata 5 gün varken kan testi yaptım negatifti sonra çok üzüldü vsvs hasta olacağıma emin oldu normalde bugün adet günüm uygulama da günü gününe olurum hatta dün kahverengi akintim gelmesi lazımdı ki bugün sökülsün ama yok kuruyum bugünde diyor ki sen ya 7 ye kadar hasta olacaksın yada günün yarın gününü bile bilmiyosun diye benimle dalga geçiyor sanirsin her ay o adet oluyorYaa bu ay eşin totem yapmıştı
Teyzemin oğlu görüntülü konuşurken pizza dedi canım çekince sipariş verdik bizNeler psirdinizz bakalimm
Oy kuzumm bu haftada aserme oluyormuTeyzemin oğlu görüntülü konuşurken pizza dedi canım çekince sipariş verdik bizşimdi de tramisu çekti eşim almaya gitti
Hamsi yaptım havuç salatasıyla en sonda helva yidikNeler psirdinizz bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?