Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan hamilesin sanırım nasıl hamile kaldın gerçi burda yazılıdır da yinede doğrudan öğrenmedik istedim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ah canım doktorlar tam bir açıklama yapmıyor ki zorla laf alıyoruz agizlarindan

Aşılama oldu 3. Denemede canım. İlk 2 tedavi iğne ve doğal yolla denedik. Evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım doğal yolla ama 10.haftada düşük oldu. Pıhtılaşma sorunum varmış. Sonra tedavi işe planlı gebelik olsun dedik. Bende bir sorun yokmuş ama eşimin spermlerinde yavaşlık vardı. 2. Ay denemesinde farkedince ve gebelik olmayınca aşılamaya geçtik. Aşılama tutmasaydı haziranda tüp yaptırıcaktık. Kısmet herşey valla Rabbim tez zamanda hayırlısını versin

Milli piyango al sen
Kemal Sunal Tosun Paşada masa örtüsüyle kaldırıyor ya, ondan yapmak geliyor bazen
Valla bugün kocişkom kahvaltımı hazırladı kahvemi yaptı hiç uğraşmadım bana yürüyor sanırım
Canım benim hiççç korkacak birşey yok . Evet benim rahmim bikornis .. ameliyat oldum çünkü perde yüzünden 2 düşük yaptım. Histeroskopi ile perdem alındı 1 temmuzda hiç ağrım olmadı hemen normal hayatıma döndüm. Ameliyattan sonra 1 hafta - 10 gün kadar kanamam olmuştu ondan somra rutin adet gördüm 2 ay korunduk o kadar
Ben de ben deee Eki Görüntüle 2757418
C Capanin Gururu Teyom hocam nasıl iyi mi
Günaydın herkeseee
LaRisaCca ben de düşük dozda kaygı giderici bir ilaç kullanıyorum canım
İyi geliyor mu
Yaaa özledim vala bazen bakıyorum konuya tam hakim olmadığım kişiler var Rabb'im sağlıkla hepimizin dualarını kabul etsin hep kalbimdesin larisacca vala

Yaaaa onu benimde yapmak hayalim
Seni seviyorum canım ark ım
Günaydın kızlarrr sonunda doktorum aradı ikili tarama testi normal çıkmış içim rahatladı valla
Gözünaydın canım darısı dörtlü taramaya inşallah
İyi canımm sen nasılsın. Gün sayıyorum ama işe ara vermeye. İşe ara verdikten sonrada doğuma gün sayacağım inşallah.
İyiyim ben de canım teşekkür ederim hadi artık izne ayrıl da bolca dinlen darısı doğum izinlerine inşallah
Bendeeeeee 11 Ocak 2019 vefat senesi ve ben mezarlığa köye gidemicem 1 saat yol ve bozuk yol.. daha babamla müjdeyi paylaşamadım..
Umarım bizi hissediyorlardır tatlım
Kuzum ikiz bebek bakmak gerçekten zor Allah kolaylık versin ama kaynananla birlikte olmam bu anlamda senin için iyi
Canım bence doktorunu dinle ne tavsiye ediyorsa onu uygula sayınız az olduğu için böyle bir uygulamaya gidiyor olabilir
Benimde merak ettiğim buydu çok teşekkür ederim çatlatma iğnesinden sonra adet olan var içim rahatladı inşallah yerleşme kanamasıdır rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
Âmin canım hepimize inşallah
Kızlar eşleriniz hormonlarına be vitaminlerine baktırdımı hiç
Bize daha önce hiç gerek görüpte baktırmamışlardı ama bu defa baktırcaz
Gebeliğin hayırlı olsun canım sağlıklı bir gebelik ve bebek olmasını dilerim. Darısı sağlıkla kucağına almana inşallah

Yok kız ne kaynanası kaynana yan gozle bakmıyo esımle gene huzursuzlık cokardo gecen ben aramıyomusum sevmıyomusum onları dıye annemı bıle aramadı ben dogum yapınca annemlerdeym ben orda yazım hataso yaptm sanırım.görümceler bıle tbr etmedı benı.annem pnu hasta oldu dıue aramamıs kanser ya kendo oda ondan aramamıs yalan söylüyor annem arado allahtan esımde bılıyo gecen bana tprunlarını gorurken gpstermelık bes dk goruup kapatoyodu esım bahardı ona ıstemıyosun cocukları gormeyı dıye sık arıyodu esım varken bana kamerada dıyo annr nasılsn doceksn sesımı duyunca gene cvpmvermedom hasta dıye kadın bana taktı

Yaa bu ay eşin totem yapmıştı
Işte bata 5 gün varken kan testi yaptım negatifti sonra çok üzüldü vsvs hasta olacağıma emin oldu normalde bugün adet günüm uygulama da günü gününe olurum hatta dün kahverengi akintim gelmesi lazımdı ki bugün sökülsün ama yok kuruyum bugünde diyor ki sen ya 7 ye kadar hasta olacaksın yada günün yarın gününü bile bilmiyosun diye benimle dalga geçiyor sanirsin her ay o adet oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…